Praga – nasvet?
Zivjo!
Sla bi dva in sicer z osebnim avtomobilom. Potrebujem pa kaksen predlog kje spati – studentska varjanta – ce bi se dalo v kaksnem hostlu ali poceni hotelu. Fajn bi blo, da se da zraven prenocisca avto parkirat in pol it z javnim prevozom ali celo pes do centra.
Ce ima kdo kaksen predlog kje se je lepo mel v Pragi ali ce je kaj posebnega za videti/doziveti/preizkusiti…. vsi predlogi zelo dobrodosli!
Hvala!
petty
v samem mestu imas veliko turisticnih agencij. tam vprasaj za privat sobe.z mozem sva bila v pragi pred par leti-na to varianto sva dobila sobo v samem centru/privat/ po zelo zmerni ceni. parkirala sva lahko pred hiso.
praga je zelo lepa in zanimiva-imas kaj videti !! najbolje ce si pred odhodom kupis ali sposodis vodica po pragi. ze doma malo “prestudiraj” …v sami pragi si potem kupi plan mesta,kjer so oznacene znamenitosti oz. zanimivosti .za prevazanje po mestu je cisto o.k. tudi javni prevoz…
prijetno bivanje petra
Lahko placas in rezerviras preko interneta, jaz sem ze uporabljal te IYH hostle in so solidni.
Jaz bi vama svetoval, da poiščeta hotel, ki ima varovano garažo in ne le zunanje parkirišče. Če pa že nima garaže, parkirajta v najbližji javni garažni hiši. V Pragi je treba biti zelo previden. Poznam kar nekaj primerov kraj, tudi sredi belega dneva.
V Pragi ima Kompas svojo poslovalnico in prepričan sem, da vama bodo pomagali pri izbiri poceni in primernega prenočišča. Email: kompas@kompas.cz
Lep pozdrav!
Se pridruzjem Mihatu. Mi smo lan polet tud spal v kempu. Mal severno od centra Prage jih je pet, eden zraven druzga. Najcenejši je srednji. Ma ena starejša gospa čez (zlo prijazna). Avto putsiš lahko v kempu, do avto(trolej?)busa maš pa ene 200m. Karte pa prodajajo v prvem kempu.
Zadnja sprememba (29-03-04 23:07)
Forum je zaprt za komentiranje.