Pr Hostar 2
neno, 09.09.2022 ob 10:20
qfr, 09.09.2022 ob 10:19
neno, 09.09.2022 ob 09:42
salsa934, 09.09.2022 ob 09:29
Ja, slovenceljni se radi režijo na tuj račun, ne prenesejo pa, če se kdo zajebava na njihov. Komaj čakam novega hostarja, bo spet norčevanja iz gorenjskih primitivcev.
Hmm, mislim, da nisi dojel bistva norčevanja 🙂 Film je bil dobro gledan po celi Sloveniji, torej se ne norčuje samo iz Gorenjcev 😛
Konkretno se norčuje iz Gorenjcev in južnjakov hkrati. Ne vem pa, zakaj bi tozameril kot Gorenjec? Meni je bil film ok sprostitev, veliko kletvic, nekaj res smešnih scen, za odklop možganov. Dvakrat ga sicer ne bi gledal, ker nima neke hude vsebine, bom pa sigurno pogledal tudi dvojko. Ekipa je ustvarjalna, imajo polno skečev na netu, kot lokalc lahko potrdim, da so čist ok fantje in dekleta. Zakaj jih ne bi podprl? Aja, ker sem slovenc in se mi nos viha že avtomatsko nad slovenskim….
Potem si ti taprava publika zanj. Super.
Ja, čist taprav. Tak, iz katerega se avtorji tega filma delajo norca. ?
Ko sem videla par odlomkov, nisem mogla verjet, da to kdo gleda. Primitivni stosi na prvo zogo, sploh nic smesnega. Debilno. Kot igra Avdicija, ki sem jo sla enkrat gledat … se je res treba pozanimat za kaj se clovek nameni porabit svoj cas. Tv vsaj lahko takoj ugasnes. Aja, podobno nizek nivo je bila ena serija Chef al nekaj podobnega z Zrncem. Za ene Slovence pa je – zalostno – to vrhunec humorja.
Hybh, 09.09.2022 ob 21:24
Ko sem videla par odlomkov, nisem mogla verjet, da to kdo gleda. Primitivni stosi na prvo zogo, sploh nic smesnega. Debilno. Kot igra Avdicija, ki sem jo sla enkrat gledat … se je res treba pozanimat za kaj se clovek nameni porabit svoj cas. Tv vsaj lahko takoj ugasnes. Aja, podobno nizek nivo je bila ena serija Chef al nekaj podobnega z Zrncem. Za ene Slovence pa je – zalostno – to vrhunec humorja.
In kaj je zate humor?
videla le par odlomkov, 29.10.2022 ob 22:46
Par odlomkov po 2,3 minute. Smešno naj bi bilo, ni bilo. Kaj šele duhovito!
Meni se je zdelo dolgočasno. Pa ne mi s tem, da ne razumem štosov.Tudi nisem videla celega (ni šlo). Tista stvar z Zernecem ( neki kuhar) se nekje predvaja. Tudi ni. Zrnec je bil včasih zelo dober komik. Sedaj pa glumi v takih “štosih” ?
negledljivo, 08.09.2022 ob 17:43
Ta stvar se mi je zdela negledljiva. Je sedaj 2.del?!
Tudi sam nisem čisti Slovenec, pa ti povem, da JE gledljivo, če razumeš. Nekaj scen je kar dobrih, niso me pa ravno nasmejale do solz, razen ene, ki pa jo bom v grob nesel, ampak sem res skoraj jokal zraven od smeha.
Forum je zaprt za komentiranje.