Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pr Hostar 2

Pr Hostar 2

Odgovor na objavo uporabnika
neno, 09.09.2022 ob 10:20

qfr, 09.09.2022 ob 10:19

neno, 09.09.2022 ob 09:42

salsa934, 09.09.2022 ob 09:29

Ja, slovenceljni se radi režijo na tuj račun, ne prenesejo pa, če se kdo zajebava na njihov. Komaj čakam novega hostarja, bo spet norčevanja iz gorenjskih primitivcev.

Hmm, mislim, da nisi dojel bistva norčevanja 🙂 Film je bil dobro gledan po celi Sloveniji, torej se ne norčuje samo iz Gorenjcev 😛

Konkretno se norčuje iz Gorenjcev in južnjakov hkrati. Ne vem pa, zakaj bi tozameril kot Gorenjec? Meni je bil film ok sprostitev, veliko kletvic, nekaj res smešnih scen, za odklop možganov. Dvakrat ga sicer ne bi gledal, ker nima neke hude vsebine, bom pa sigurno pogledal tudi dvojko. Ekipa je ustvarjalna, imajo polno skečev na netu, kot lokalc lahko potrdim, da so čist ok fantje in dekleta. Zakaj jih ne bi podprl? Aja, ker sem slovenc in se mi nos viha že avtomatsko nad slovenskim….

Potem si ti taprava publika zanj. Super.

Ja, čist taprav. Tak, iz katerega se avtorji tega filma delajo norca. ?

Ko sem videla par odlomkov, nisem mogla verjet, da to kdo gleda. Primitivni stosi na prvo zogo, sploh nic smesnega. Debilno. Kot igra Avdicija, ki sem jo sla enkrat gledat … se je res treba pozanimat za kaj se clovek nameni porabit svoj cas. Tv vsaj lahko takoj ugasnes. Aja, podobno nizek nivo je bila ena serija Chef al nekaj podobnega z Zrncem. Za ene Slovence pa je – zalostno – to vrhunec humorja.

Hybh, 09.09.2022 ob 21:24

Ko sem videla par odlomkov, nisem mogla verjet, da to kdo gleda. Primitivni stosi na prvo zogo, sploh nic smesnega. Debilno. Kot igra Avdicija, ki sem jo sla enkrat gledat … se je res treba pozanimat za kaj se clovek nameni porabit svoj cas. Tv vsaj lahko takoj ugasnes. Aja, podobno nizek nivo je bila ena serija Chef al nekaj podobnega z Zrncem. Za ene Slovence pa je – zalostno – to vrhunec humorja.

In kaj je zate humor?

fukf, 09.09.2022 ob 21:57

In kaj je zate humor?

POglej npr v kinu Orkester … cist drug nivo, pa je nizkoproracunski film. Ali Gospod profesor. Ali pa npr Yes, prime minister.

Hybh, 09.09.2022 ob 22:53

POglej npr v kinu Orkester … cist drug nivo, pa je nizkoproracunski film. Ali Gospod profesor. Ali pa npr Yes, prime minister.

In kaj je tam smešnega?

Evo ravnokar iz kina… katastrofa… prvi film je bil smešen, ne rečem, ampak tole danes pa škoda besed… popolnoma nič ni smešno, nobene dobre fore…  brezvezen film, ki ga ne priporočam nobenemu.

Govorim za 1.del…butast film, da bolj ne more biti…negledljivo..to ni za tv, kaj šele da bi plačal za v kino

Predvidevam, da 2. del ni nič kaj drugacen

Par odlomkov po 2,3 minute. Smešno naj bi bilo, ni bilo. Kaj šele duhovito!

A dejte no, 08.09.2022 ob 15:55

Resno? Komu je tega treba?

Policijsko akademijo ste pa gledali? Samo da pride z druge strani luže, pa je ok.

videla le par odlomkov, 29.10.2022 ob 22:46

Par odlomkov po 2,3 minute. Smešno naj bi bilo, ni bilo. Kaj šele duhovito!

Meni se je zdelo dolgočasno. Pa ne mi s tem, da ne razumem štosov.Tudi nisem videla celega (ni šlo). Tista stvar z Zernecem ( neki kuhar) se nekje predvaja. Tudi ni. Zrnec je bil včasih zelo dober komik. Sedaj pa glumi v takih “štosih” ?

Jau sem s tistih koncev in meni je bil 1. del smešen. Sicer preveč perverzije za moj okus, ampak ostalo – natakarji, delavci…, bi lahko rekla da gre skoraj za zgodbo po resničnih dogodkih.

Anonimno 10388, 30.10.2022 ob 02:22

Policijsko akademijo ste pa gledali? Samo da pride z druge strani luže, pa je ok.

Ja, ko smo bili stari 10 let, kaj froc ve. Tisto čez luže je en sam šodr 🙂

negledljivo, 08.09.2022 ob 17:43

Ta stvar se mi je zdela negledljiva. Je sedaj 2.del?!

Tudi sam nisem čisti Slovenec, pa ti povem, da JE gledljivo, če razumeš. Nekaj scen je kar dobrih, niso me pa ravno nasmejale do solz, razen ene, ki pa jo bom v grob nesel, ampak sem res skoraj jokal zraven od smeha.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close