Pr Hostar 2
tega odgovora pa ne, 09.09.2022 ob 08:55
glupost je neuništiva, 08.09.2022 ob 22:40
tega odgovora pa ne, 08.09.2022 ob 21:33
Anonimno 9457, 08.09.2022 ob 21:23
tega odgovora pa ne, 08.09.2022 ob 21:05
Tega odgovora pa ne bo. Ker za tako beden film pač ne moreš pojasniti kaj je fajn.
Nekomu, ki se ne zna drugače izražat kot “beden” ali “fajn”, pa res ne bi šla karkoli razlagat. Za take prazne, nerazgledane, neduhovite, praznoglave klišejske monove bedake so hollywoodske oslarije. Vi pač živite v vulgarnem neumnem ihtavem “ne bom descu prala, likala, puspraulala, lenuhom je treba socialke pubrat, sinčki v mama hotelu, sama use ustvarla, tok star pa nima nč za pukazat” svetu.
Res mora biti to izjemno kvaliteten film. Oboževalci tega filma na vprašanje kaj je zanimivega v filmu, znorijo in začnejo žaliti. Ampak odgovora pa seveda ni in ni.
Zgleda, da so ljubitelji tega filma eni prav posebni ljudje. Znorijo, če jih kdo vpraša kaj so kvalitete njihovega priljubljenega filma.
Ni noben presežek, je pa smešen film, ki so ga posneli bolj ali manj amaterji z nizkim proračunom, poskus karikature severnogorenjskega okolja. Tako jaz to vidim. Nori ljudje brez smisla za realnost pa to primerjate z ameriškimi komedijami, posnetimi s profesionalnimi igralci, 200 milijoni proračuna in vso milijardno marketinško mašinerijo. In potem se sprašujete, zakaj se Pr Hostar ne more primerjati z njimi.
Pa, saj niste normalni. Kaj takega se lahko sprašujejo in primerjajo res neumni, zabiti ljudje, in takih na žalost na monu ne manjka. Morali bi hostarji posneti še kak film o vas.
Glupost je nueništiva, glede na to, da si očitno priseljenka v Sloveniji (sodeč po niku), ti človek ne more zameriti, da ne poznaš gorenjskega narečja in običajev in da ne vidiš, da ta film hudo slabo oponaša Gorenjce.
Mi je pa zanimivo, da ti pisanje v slovenščini kar ok gre. Ampak razumevanje pa ti nikakor ne gre. Ali pa si preprosto lažnivka? Verejtno je bolj težava v funkcionalni nepismenosti. Namreč za ameriško Policijsko akademijo je zadevo primerjala ena, ki je ljubiteljica Hostarjev. Tako, da nekdo na tvoji strani. Ker pa slabo bereš, si podatknila to drugim.
Tako, da drugim očitaš zabitost. Sama pa take neumnosti skupaj spraviš, da je z aviona razvidno, da si funkcionalno nepismena.
In kaj pomeni “funkcionalna pismenost”? Znaš to razložit?
Sveta pomahalka, 09.09.2022 ob 05:57
glupost je neuništiva, 09.09.2022 ob 00:11
Bohpomagi, 08.09.2022 ob 23:46
glupost je neuništiva, 08.09.2022 ob 23:13
Ojgar, 08.09.2022 ob 22:57
glupost je neuništiva, 08.09.2022 ob 22:54
Ojgar, 08.09.2022 ob 22:49
Pa kdo primerja? To delate vi. Vi ste privlekli tisto Policijsko akademijo. Film mi je enostavno zanič, ker je primitiven. Ja, nisem z Gorenjske, pa mogoče ne zmorem dojeti tega primitivnega humorja, ki to niti ni. In kaj zdaj? Ne smem povedati svojega mnenja?
Predlagaj dobro komedijo. Ki nima primitivnih elementov.
Kaksna francoska, nemška, angleška? Pa ni fora v elementih – to bi pomenilo, da so tu in tam. Tu pa so stalno in samo to. Da o pačenju jezika sploh ne govorimo. Kaj je dejansko smešnega tu? Govorica, vsebina, situacija? Kaj?
Saj ne vem, kaj naj ti odgovorim. Kot bi me spraševal, kaj je v morju slanega, ali, zakaj se modri barvi reče modra. Absurdna vprašanja.
? A potem je smešno zato, ker pač piše, da je komedija? Res ne zmoreš napisati čemu se smejiš v tistem filmu? A se hecaš? Potem ti dam en odgovor – samemu sebi verjetno.
Res neverjetno absurdno, ko človek, ki trdi, da je nekaj smešno, niti ne ve kaj je tisto nekaj.
Ne razumem, kaj je smešnega v “samemu sebi”? Lahko razložiš?
Stari, smejal bi se lastni neumnosti, če bi dojel. Drugi pa se tebi. Če ne znaš niti povedati čemu se smejiš v filmu ?… Je to čredni nagon? A se smejiš res samo zato, ker je en rekel, da je to komedija in pri komediji se pač smeji?
Ne znate povedati kaj je smešnega v filmu. ? Svašta.
Nisi odgovoril na vprašanje. Kaj je smešnega?
Za ta glupo: to, kar ti nimaš.
Še vedno pa od razrajenih ljubiteljev Hostarjev nismo dobili odgovora kaj je fajn v tem filmu?
Glede na to, da ste tako razjareni, če kdo reče, da je film dolgočasen, bi z lahkoto našteli nekaj zabavnih, dobrih reči v filmu. Pa do sedaj ni bilo še nobenega odgovora.
Pa ne se slepiti, da gre za gorenjščino v filmu. Igralci so se pačili,da je joj. Gorenjščina pa to ni. Gorenjščina je tak simpatičen dialekt. Ne pa to pačenje.
tega odgovora pa ne, 09.09.2022 ob 09:03
Za ta glupo: to, kar ti nimaš.
Še vedno pa od razrajenih ljubiteljev Hostarjev nismo dobili odgovora kaj je fajn v tem filmu?
Glede na to, da ste tako razjareni, če kdo reče, da je film dolgočasen, bi z lahkoto našteli nekaj zabavnih, dobrih reči v filmu. Pa do sedaj ni bilo še nobenega odgovora.
Pa ne se slepiti, da gre za gorenjščino v filmu. Igralci so se pačili,da je joj. Gorenjščina pa to ni. Gorenjščina je tak simpatičen dialekt. Ne pa to pačenje.
Torej ne veš, kaj pomeni funkcionalna pismenost?
Tale Neuničljiva glupost bo naštepala še 100 postov, ampak močno dvomim, da bo zmogla napisat par pohvalnih stvari o HOstarjih.
Očitno res ni nič smešnega, zabavnega, zanimivega v tem filmu, če taka ljubiteljica ne zna našteti niti treh stvari?
Očitno tudi igralci niso ravno ok , če ne zna pohvalit igralcev.
Torej bo res čudež, če bo našla par dobrih stvari o tem filmu.
tega odgovora pa ne, 09.09.2022 ob 09:17
Tale Neuničljiva glupost bo naštepala še 100 postov, ampak močno dvomim, da bo zmogla napisat par pohvalnih stvari o HOstarjih.
Očitno res ni nič smešnega, zabavnega, zanimivega v tem filmu, če taka ljubiteljica ne zna našteti niti treh stvari?
Očitno tudi igralci niso ravno ok , če ne zna pohvalit igralcev.
Torej bo res čudež, če bo našla par dobrih stvari o tem filmu.
No, si se že pozanimal, kaj je funkcionalna pismenost?
salsa934, 09.09.2022 ob 09:29
Ja, slovenceljni se radi režijo na tuj račun, ne prenesejo pa, če se kdo zajebava na njihov. Komaj čakam novega hostarja, bo spet norčevanja iz gorenjskih primitivcev.
Hmm, mislim, da nisi dojel bistva norčevanja 🙂 Film je bil dobro gledan po celi Sloveniji, torej se ne norčuje samo iz Gorenjcev 😛
neno, 09.09.2022 ob 09:42
Hmm, mislim, da nisi dojel bistva norčevanja 🙂 Film je bil dobro gledan po celi Sloveniji, torej se ne norčuje samo iz Gorenjcev 😛
Konkretno se norčuje iz Gorenjcev in južnjakov hkrati. Ne vem pa, zakaj bi tozameril kot Gorenjec? Meni je bil film ok sprostitev, veliko kletvic, nekaj res smešnih scen, za odklop možganov. Dvakrat ga sicer ne bi gledal, ker nima neke hude vsebine, bom pa sigurno pogledal tudi dvojko. Ekipa je ustvarjalna, imajo polno skečev na netu, kot lokalc lahko potrdim, da so čist ok fantje in dekleta. Zakaj jih ne bi podprl? Aja, ker sem slovenc in se mi nos viha že avtomatsko nad slovenskim….
qfr, 09.09.2022 ob 10:19
Konkretno se norčuje iz Gorenjcev in južnjakov hkrati. Ne vem pa, zakaj bi tozameril kot Gorenjec? Meni je bil film ok sprostitev, veliko kletvic, nekaj res smešnih scen, za odklop možganov. Dvakrat ga sicer ne bi gledal, ker nima neke hude vsebine, bom pa sigurno pogledal tudi dvojko. Ekipa je ustvarjalna, imajo polno skečev na netu, kot lokalc lahko potrdim, da so čist ok fantje in dekleta. Zakaj jih ne bi podprl? Aja, ker sem slovenc in se mi nos viha že avtomatsko nad slovenskim….
Potem si ti taprava publika zanj. Super.
naslov_filma, 09.09.2022 ob 11:29
Uradni naslov fima je Pr’Hostar 2‰, torej 2 promila (alkohola) in vsebina bo verjetno temu primerna 🙁
Super, kaj bi se fine delali. V angleških filmih vedno alkohol teče, scene posnete v pubih, nalivanje na zabavah, pa nihče ne moralizira okrog tega. Angleži si priznajo, da so alkoholična nacija in se norčujejo iz sebe. V Sloveniji se pa vsi nekaj sprenevedate, kakor nihče nič ne spije.
Hahaha, 09.09.2022 ob 10:35
Še en funkcionalno nepismen. Trikrat ponovi isto izjavo in še zmeraj ne ve, kaj hoče povedat.
Samo v vednost pametnjakovičem, MON mi je od znaka za “je manjše” odrezal sporočilo in tudi dupliciranje znaka in samo-citiranje nista pomagala (kar včasih lahko).
Forum je zaprt za komentiranje.