Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Poznavalke trsta

Poznavalke trsta

Zivjo a je blizu avtobusne ali blizu ponterosa kaksen vecji tegovski center in kako se imenuje? Hvala za pomoc. Lp

Saj bi ti odgovoril, ampak sem poznavalec (in ne poznavalka) Trsta, zato ne morem… 😉

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

Saj bi ti odgovoril, ampak sem poznavalec (in ne poznavalka) Trsta, zato ne morem… 😉
[/quote]

Normalno, saj jo zanimajo “štacune” v Trstu. Gre po nakupih. Ženske imajo doktorat iz tega področja.

Ponterose že zdavnaj ni več, če misliš tisti trg, je zdaj prazen. Ni pa v bližini nobenega večjega trgovskega centra, nekaj Kitajcev v bližini postaje in magazin, v samem centru pa manjše italjanske trgovine.

Ponteroso oz. tista tržnica ne obstaja več. V Trstu s ešopingira v trgovinah v starem mestnem jedru, res pa je, da roba ni poceni.

Avtorica sprašuje o trgovskem centru, ne o butiku za transvestite v neki skriti ulici.😁😁😁

Ne, v bližini ni nobenega trgovskega centra. V Trstu so trije : Il Giulia, Torri d’Europa in Monte d’oro, vendar nobeden v bližini žp/ap.

Normalno, saj jo zanimajo “štacune” v Trstu. Gre po nakupih. Ženske imajo doktorat iz tega področja.
[/quote]

A tebe pa to nč ne zanima? Tut za izgled je treba skrbet. Ne da hodiš ves zanemarjen ukol sj veš hehe 🙂

Avtorica sprašuje o trgovskem centru, ne o butiku za transvestite v neki skriti ulici.😁😁😁
[/quote]

Zanimivo da znaš toliko povedati o transvestitih. Le zakaj neki ane? Saj vemo da ravno ti pašeš v ta razred transvestitov. Si se lepo izdal. Oz se v vseh temah lepo izdajaš kaj pravzaprav si :))

Kot moškemu nepoznavalcu, kaj je s to Mirello v Trstu, da vse rinete tja? Kaj se je tam prikazala kakšna Marija (Mirella)?

se je Mirella bingo :)) Kakšna Marija neki. Če bi bila Marija bi se tak reklo, se ti ne zdi :))

Mirela = cheap shit roba katero prodajajo v ogromno slovenskih “butikih” po 5x dražji ceni 🙂

Mirela = cheap shit roba katero prodajajo v ogromno slovenskih “butikih” po 5x dražji ceni 🙂
[/quote]

Tako je. Zakaj bi potem v Slo kupoval v naših butikih, če greš pa dol pa je 5x cenejš :))

[/quote]

Ahaaa.. saj se mi je zdelo da bo kaj takega ja.. pač pri nas imamo povsod cene za Švicarje, ker smo druga Švica.

A pol je v Trstu kaka ok trgovina, kjer ni sam plastična kitajska roba

Še vedno jih je precej. Žal ne več toliko kot včasih, ampak so.

Poznam samo Torri, kje sta druga dva oziroma, sta vsaj tako velika kot Torri?

Vec ali manj je vse tam dol propadlo, Italijani pa zdaj hodijo k nam po robo. Torri d’Europa je zanimiv a ni poceni, Monte d’oro ima priblizno tako robo kot trgovski center v Villeseju, torej pofl.

Od vedno hodim v TS le na kavo, na sprehod ob obali. Ostali pa kupujejo. Včasih, ko je bila to še nakupovalna Meka, sem počela isto. Pozno popoldan so vsi prišli do avta izmučeni..). Vem pa, da v centru (nedaleč od bivšega ponterosa) sta (vsaj bila sta) Coin in Upim.
Zadnje čase, ko sem v TS niti do tja ne grem več.

Coin in Upim sta malo večji trgovini. Jaz vedno še zavijem v Kiko in nakupim kozmetiko za kar nekaj časa. Posebej laki za nohte so zelo poceni in obstojni.
Drugače pa grem vedno še na pomol, se usedem in sprostim.

Poznam samo Torri, kje sta druga dva oziroma, sta vsaj tako velika kot Torri?
[/quote]

Monte d’Oro je pred Trstom, pred tunelom. Ima te trgovine: http://www.montedoroshoppingcenter.it/ilcentro.php?IDC=1&ID=1
Il Giulia je na vrhu mesta, od Ponte rosso po Via Giulia, blizu univerze. Ima te trgovine: https://www.ilgiulia.it/negozi

Dve leti nazaj sem bila v Torri d’Europa: prej sem redno zahajala tja, potem pa se je začelo zapiranje trgovin in je bilo pol centra praznega.
In sem nehala z nakupovanjem tam.

A zdaj so se prostori napolnili ali je še vedno tako prazno?

Odpreš google zemljevid, vpišeš “trieste shopping” in voala, vse na zemljevidu …

torri sploh ni napol prazen, kot ena pravi.
2 trgovini max če so prazni, drugo je vse polno.

prazna je bolj Giulia, oziroma trenutno jo prenavljajo in verjetno se bo spet kaj napolnila. maš pa velik Sportler tam (športna trgovina).

Monte dOro pa je tudi kar precej trgovin noter.

Zdaj je glavna nakupovalna ulica Corso Italia, za šrot robo je pa Mirella, druzga v Trstu več ni nič. Če že hočeš čez pojdi v Udine ali pa Tiare v Vilešu, morda še pokukat v outlet v Palmanovi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close