Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Poznate koga, ki zrihta pivo kaj ceneje?

Poznate koga, ki zrihta pivo kaj ceneje?

Zanimajo me predvsem znamke kot so Laško, Union, Staropramen …

Po Lasko pejdi v IT.

če si iz GO regije ima Radenska skladišče ene 10, 15 km stra od meje (Rožna dolina). Tam je bil pir (laško union) kar konkrento cenejši, kolk stane dans pa ne vem. Se pa splač pregledat in prevert

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

Poznaš koga, ki redno hodi na Češko? V njihovih diskontih (ala Lidl) najdeš redne akcije čeških piv (Staropramen, Kozel, …) po konkretno ugodnih cenah, tudi po npr. 30-40 centov za 0,5l.

Drugače pa Staropramen, ki se prodaja pri nas, ni tisti pravi, saj ga po licenci polni hrvaška Zagrebačka Pivovara. Če ne verjameš, poglej na barkodo, ki se začne s 385.

Dobim Kozla za 16€ , Lasko in Union pa za 18€

Vozniki tovornjakov iz vzhoda imajo po vecini polne kabine piva s svojih drzav. S tem si dodatno zasluzijo denar. Kakor slišim imajo povprasevanja vrh glave, samo nima dovolj placa da bi vse stlacil notri.

Pivo na Češkem je tako poceni, da se ti milo stori. Tretjina naših cen. Izbire pa ulala. Jaz sem že rekla, da si bom sposodila kombi in greeeeemo. Pa to ne v diskontu, že v navadnih supermarketih.

Na Madžarskem dobim za okoli 0,50€ piva kot so Laško, Union, Kozel (0,5l).

Rabim nujno čez 10 dni 100 litrov piva. Se lahko kaj zmeniva? 040353152

Je na Češkem 24 centov na 0.5l. v ccuju. To je cena če imaš firmo. Brez firme je cena višja.

Bavarska je tudi raj. Real diskonti naprimer, gajba piva od 6,5 EUR naprej (Oettinger), dražja piva od 13-16 eur. Pa se Union in Laško skrijeta.

Poišči kak Davidov hram. Menda posodijo tudi tisti sod s pipo in imaš točeno pivo.

Koliko pa lahko zrihtaš? Rabim čez 10 dni 8 platojev. Je mogoče?

če si iz GO regije ima Radenska skladišče ene 10, 15 km stra od meje (Rožna dolina). Tam je bil pir (laško union) kar konkrento cenejši, kolk stane dans pa ne vem. Se pa splač pregledat in prevert
[/quote]

Če si bližje Lj BTC, ima Radenska, Laško svoje skladišče tudi v BTCju, Leskoškova 9 – tudi maloprodaja….

http://pivo-lasko.si.tend.serv.si/podjetje/kontakti/ljubljana-distribucijski-center/

Sam klinc, ni pa ves češki pir, ki je tako poceni, tudi dober – scalina.

Če ti je pomembno bolj od kvalitete da se ga čimceneje napiješ in to s 5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} volumskim procentom, potem dobro zate.

bi lahko zrihtal?

Za žurko se jaz ponavadi zapeljem čez mejo, v Avstrijo in kupim v kakšnem supermarketu Oettinger, imaš gajbo od 8 eur dalje, odvisno od tega, katerega vzameš.

Jaz imam Kozel svetlo 0,5 po 18€ in Staropramen lezak 0,5 po 20€.
031553118

Stran Vse za pivo, kupiš pripomočke, mešanico za pivo, tako kot želiš in ga zvariš sam. flaške kupiš 1x in to je to. mešanica za 23 litrov piva ( ajde 22.5 litra zarad usedline) te stane med 15 do 20 eur, kila cukra in akcija. preračunano, te 22.5 litra košta 22.5 eur. pa še prvi klas piva ( domača seveda), ne pa kako razredčeno sranje.

Direktno v fabriki v Laškem. Steklenica piva 30 centov.

Sam klinc, ni pa ves češki pir, ki je tako poceni, tudi dober – scalina.

Če ti je pomembno bolj od kvalitete da se ga čimceneje napiješ in to s 5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} volumskim procentom, potem dobro zate.
[/quote]

Vse češko pivo je na Češkem cenejše od vsega, kar se pri nas dobi,

Imam prijatelja kelnerja, ki iz praznih steklenic zbira pivo. Ga bom vprasal po koliko bi prodal pivo.

Oj jst k sem vozil. Zdaj ne več. Sem vedno na škofijah mejni prehod tam pri Ankaranu takoj na meji je diskont tam je bil Union in Laško po 0,65 centa se splača to je pa cca slabe 2 leti nazaj. Tako da mislim da se v tem času ni kaj veliko spremenilo. In vedno sem kupil še za kolege po par palet. Se je splačalo.

Zdravo. Zanima me ce ta cena za v laskem po 0,3 eur se drzi? Lp

Zdravo a prodaja kdo per Union, Laško in radler?

A se velja v Laškem per po 30 centov a to kdo ve.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close