Poznate koga, ki zrihta pivo kaj ceneje?
Poznaš koga, ki redno hodi na Češko? V njihovih diskontih (ala Lidl) najdeš redne akcije čeških piv (Staropramen, Kozel, …) po konkretno ugodnih cenah, tudi po npr. 30-40 centov za 0,5l.
Drugače pa Staropramen, ki se prodaja pri nas, ni tisti pravi, saj ga po licenci polni hrvaška Zagrebačka Pivovara. Če ne verjameš, poglej na barkodo, ki se začne s 385.
če si iz GO regije ima Radenska skladišče ene 10, 15 km stra od meje (Rožna dolina). Tam je bil pir (laško union) kar konkrento cenejši, kolk stane dans pa ne vem. Se pa splač pregledat in prevert
[/quote]
Če si bližje Lj BTC, ima Radenska, Laško svoje skladišče tudi v BTCju, Leskoškova 9 – tudi maloprodaja….
http://pivo-lasko.si.tend.serv.si/podjetje/kontakti/ljubljana-distribucijski-center/
Stran Vse za pivo, kupiš pripomočke, mešanico za pivo, tako kot želiš in ga zvariš sam. flaške kupiš 1x in to je to. mešanica za 23 litrov piva ( ajde 22.5 litra zarad usedline) te stane med 15 do 20 eur, kila cukra in akcija. preračunano, te 22.5 litra košta 22.5 eur. pa še prvi klas piva ( domača seveda), ne pa kako razredčeno sranje.
Sam klinc, ni pa ves češki pir, ki je tako poceni, tudi dober – scalina.
Če ti je pomembno bolj od kvalitete da se ga čimceneje napiješ in to s 5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} volumskim procentom, potem dobro zate.
[/quote]
Vse češko pivo je na Češkem cenejše od vsega, kar se pri nas dobi,
Oj jst k sem vozil. Zdaj ne več. Sem vedno na škofijah mejni prehod tam pri Ankaranu takoj na meji je diskont tam je bil Union in Laško po 0,65 centa se splača to je pa cca slabe 2 leti nazaj. Tako da mislim da se v tem času ni kaj veliko spremenilo. In vedno sem kupil še za kolege po par palet. Se je splačalo.
Forum je zaprt za komentiranje.