Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Poznate kako?

Poznate kako?

Samsko nad 35′ da bi vsaj na pol delovala normalno? Jaz je ne. Če v prvem pogledu in izrečenem stavku ne razkrije, da je motena čudakinja, pa takoj v drugem. Nobeni ne uspe tega skrit dalj časa.

Jaz pa. Samo ne marajo ljudi z neumestnimi predsodki.

Odgovor na objavo uporabnika
Senza736, 30.10.2021 ob 17:01

Jaz pa. Samo ne marajo ljudi z neumestnimi predsodki.

No, se ti ni bilo treba oglasit, te vsi poznamo in tudi vsi normalni tvoje stanje poimenujemo drugače kot predsodki.? Motena čudakinja, kot vsaka večno samska.

Glede na to, da sprašuješ po samskih nad 35, nisem govorila o sebi.

Pa nauči se že enkrat, da na javnem forumu težko vplivaš na to, kdo bo odgovarjal na tvojo temo…

Kaj pa je to, kar je zate čudakinja? Kaj recimo, ker ženske pač ne ocenjujemo žensko, da so čudne.

Razloži malo, kajne najdeš na samski ženski ki ti je na prvo žogo všeč?

Že znano dejstvo, da je vsaka samska z razlogom ostanek, ker je vse narobe z njo in ni za nikamor.

No, no. Ljudje smo postali vsi malce cudni. Cudni so casi. Te ki stojijo v izlozbah z tekstilom se mi zdi da bi lahko bile normalne.

So takoj skoćile.?

Gost 589, 30.10.2021 ob 16:59

Samsko nad 35′ da bi vsaj na pol delovala normalno? Jaz je ne. Če v prvem pogledu in izrečenem stavku ne razkrije, da je motena čudakinja, pa takoj v drugem. Nobeni ne uspe tega skrit dalj časa.

Pa veš, da dejansko ne poznam?!

Ja pa naj pove?

A noče shopingirat, a noče imet umetnih nohtov. A je doma s kmetije in bi po šihtu moral delat. Pa naj pove kako so čudne? Ja ni še podal odgovora.

Roxi, 30.10.2021 ob 17:30

No, no. Ljudje smo postali vsi malce cudni. Cudni so casi. Te ki stojijo v izlozbah z tekstilom se mi zdi da bi lahko bile normalne.

😉

Pa tih so…

Viharni ne išči normale ob vseh svojih anomalijah.

Avtor imaš pravilna opažanja. Većina večno samskih je lepo povedano čudaških, v resnici pa so vedenjsko motene, najde se pa vse od MOM, OKM, depresija, bipolarnost, shizofrenija… Seveda vse to skrivajo in glumijo kot igralke dokler jih bolje ne spoznaš in pogruntaš, se pravi vidiš kaj se skriva za masko in igranjem. Po 30-em se začne to samo še pospešeno stopnjevati, če ne poiščejo pomoč in začnejo “delati na sebi”.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close