pozna kdo šlogarico na domu
miki miska 8, sama imam veliko izkušenj na tem področju. Ko sem bila mlajša sem raziskovala razno šloganje itd…ne sama, sem pa iz zanimanja hodila k takim ljudem. Naj povem da nobena od njih ni napovedala nič pametnega. Iz čisto simple razoga ker usoda ni fiksna, seveda se da napovedati večje stvari recimo dober astrolog ti to lahko vidi iz karte, talenti tega človeka, kje tičijo večji problemi. Vsi ko pridem na ta svet se inkarniramo sem prinesemo s sabo en mali kuferček s talenti, izkušnjami, lekcijami, ki smo jih že doživeli v preteklih življenjih, naredimo si obroben plan za to sedanje življenje, ki ga živimo. Vendar to je obrobni plan, vse finese in detajle si pa sami kreiramo.
Skratka če želiš nek obrobni vpogled ti svetujem astrologinjo Talito v Kranju, ona je karmična diagnostičarka in prakticira djotiš astrologijo, in pa če ti je bližja Ljubljana je pa astrologinja Roža. Ne pridejo pa na dom kakor je meni znano.
Še to bi dodala, so ljudje na tem svetu, ki imajo vpogled v prihodnost in preteklost določenega človeka. Vendar oni vidijo pri prihodnosti več možnosti, ki jih bo ta oseba imela, tako da če vam kaj rečejo da se bo zgodilo, je to po vsej verjetnosti samo ena od mnogih možnosti, ki jo bo ta oseba imela. Točno napovedati ti pa usode nihče ne more, samo večje stvari ti astrolog lahko ozavesti.
Krivokljunka, a to “obrt” res obvladaš ali se le želiš nekam “vriniti” na kavo med optimizma lačnih ljudi?[/quote]
Pa mislim, da je iz mojega odgovora razvidno, koliko jo obvladam ;))[/quote]
Recimo, da res – toda nisi odgovorila na drugi del vprašanja ;))))
Forum je zaprt za komentiranje.