Pozna kdo razmere v TEDI TRGOVINAH
saj za nedoločen čas skoraj več ni služb. Bolj kot kaj mi je pomembno, da je plača vsak mesec točna(za dobro opravljeno delo seveda) in regres, ki je skoraj v vseh firmah (razen javna uprava), samoumeven da ga NI.
Kar se odnosa tiče, prijateljstev v službah ne sklepam. Pridem, profesionalno oddelam, in grem domov…
Suki666!
Hvala za tvoj komentar. Si me potolažila. Me veseli, da so plače točne, in regresi.
To je me najbolj zanimalo.
Koliko časa pa že delaš pri njih? Ali je res, da za ned.čas ne zaposlijo, da samo podaljšujejo. Saj če si priden, vesten, in dosegaš rezultate, ne vidim razloga za menjavo kadra oz odpuščanja
Grozno, grozno, grozno, šikaniranje, zbadanje, govorijo ti, da si stara, če si starejša od unih dvajsetletnic. Področna Helena hinavska, govori ti eno, naredi drugo, v obraz ti laže.
Delaš kot zmešan petke in svetke, vse sobote, garaš kot norec, pa na koncu slišiš, da si lena in da te bodo odpustili. Sanela iz Rudnika pravi užas, vpije na tebe in kriči kot zmešana. Stranke sprašujejo kako je mogoče, da se nekdo lahko tako dere na nas. Ko pride vodja se dela lepo, ko vodja odide kriči dalje.
Šikaniranje, mobing, nikoli ničesar ne narediš dovolj dobro, dretje, poslušaš kako si lena, slaba, neumna, nesposobna, kako ničesar ne znaš, kako boš dobila beli list se pravi otkaz. Slovensko sploh ne zna, govori polomljeno, kriči na tebe in te ponižuje.
VPO Helena te vzame v službo, čez par dni pride in reče, da te čaka odpoved in ti si ves prestrašen ker ne veš kaj te čaka. Delaš nadure, delaš po cele dneve, punce ne upajo niti na malico. Še bi lahko naštevala a tu sem delala par mesecev in potem nisem več zdržala in sem odšla. Grozno, grozno, ne priporočam nikomur!!
Že sam razgovor ti pove da beži čim dlje ker ni ravno vse vredu tam notri. Tedi je zaposlitev za čas ko res nimaš druge izbire za delo, začasna rešitev, večina jih pride tja potem pa gredo na bolniško, pa saj jih razumem tam je res verjetno bolje biti kar na bolniški. Je ogromno dela in zelo majhno plačilo. Spuščajo se na zelo osebni nivo in si zares dovolijo od groženj in tako dalje. Največ je pa laganja, ko sem še delala tam sem dobila nasvet da več narediš manj si vreden, in res je, zato ko prides tja se ne prevec trudit ker je res preniska plača za toliko dela!! Potem boste slišali tudi da si nekateri ne zaslužijo podaljšanja pogodb, ja prav zagotovo si zaslužijo bolšo službo. Ampak večina trgovin je sedaj bolj zasnovana na način ne rabiš veliko naredit le dobro moraš lezti tja kamor sonce ne posije, tako da bolse se samo slinit okrog višjih položajev in ne naredit veliko pa boste imeli službo do konca življena, fuj fej
Forum je zaprt za komentiranje.