Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pozna kdo prodajalca Roka iz Lidla v Kamniku?

Pozna kdo prodajalca Roka iz Lidla v Kamniku?

Zanimiv tip mi deluje. Zadnjič je rekel, da ima tri otroke, danes, da jih ima pet?! Da gre zvečer v studio snemat hip hop, da snema tudi z Nino Pušlar in Magnificom. Ga pozna kdo? Je to resnica ali le naklada?

Odgovor na objavo uporabnika
nenjA, 20.11.2021 ob 23:29

Zanimiv tip mi deluje. Zadnjič je rekel, da ima tri otroke, danes, da jih ima pet?! Da gre zvečer v studio snemat hip hop, da snema tudi z Nino Pušlar in Magnificom. Ga pozna kdo? Je to resnica ali le naklada?

To ne vem, vem samo, da je meni pičko vrhunsko polizal.

Zmen se z njim, je precej “lahek” …

LOL!

Drugače pa, tudi v ljubljanskem Lidlu, poslovalnica Božičeva je en tak greha vreden mladec – visok, temen,  spreten z motoričnimi gibi pri zlaganju; mora bit tam nekje  v zgodnjih 30ih.

Pa v domžalski poslovalnici  je pa en tak ultra prijazen,  mislim da ga kličejo sodelavke Hari. Vedno pomag kupcem, nikoli mu ni nič odveč; si pa zna tudi včasih popestrit dan z  duhovitimi izjavami in včasih nasmejat celo trgovino. Rabimo take v teh morbidnih časih, kot tudi take, da si učke mal na njih spočiješ, pa malo pofantaziraš.

A si predstavljate, da naredi Lidl eno marketinško dobrodelno akcijo – tako kot jo delajo npr. avstralski gasilci – koledar za dobrodelne namene 🙂  ?  Saj ne  goli, ampak ravno toliko da domišljija ima kaj za delat 🙂 Če že moški imajo svoje koledarje za po delavnicah in WCjih, zakaj pa ne bi imele še ženske kakšnih dobrih koledarjev za na steno, tematskih ?  🙂

Avtorica, prodajalci sicer krožijo po poslovalnicah po Sloveniji, niso vedno da je samo na eni lokaciji.

smeh je pol zdravja271, 21.11.2021 ob 00:20

LOL!

Drugače pa, tudi v ljubljanskem Lidlu, poslovalnica Božičeva je en tak greha vreden mladec – visok, temen,  spreten z motoričnimi gibi pri zlaganju; mora bit tam nekje  v zgodnjih 30ih.

Pa v domžalski poslovalnici  je pa en tak ultra prijazen,  mislim da ga kličejo sodelavke Hari. Vedno pomag kupcem, nikoli mu ni nič odveč; si pa zna tudi včasih popestrit dan z  duhovitimi izjavami in včasih nasmejat celo trgovino. Rabimo take v teh morbidnih časih, kot tudi take, da si učke mal na njih spočiješ, pa malo pofantaziraš.

A si predstavljate, da naredi Lidl eno marketinško dobrodelno akcijo – tako kot jo delajo npr. avstralski gasilci – koledar za dobrodelne namene 🙂  ?  Saj ne  goli, ampak ravno toliko da domišljija ima kaj za delat 🙂 Če že moški imajo svoje koledarje za po delavnicah in WCjih, zakaj pa ne bi imele še ženske kakšnih dobrih koledarjev za na steno, tematskih ?  🙂

Avtorica, prodajalci sicer krožijo po poslovalnicah po Sloveniji, niso vedno da je samo na eni lokaciji.

Hehehe, ta je kamničan, tud to vem, in ga tu srečujem že nekaj časa.:)

Domžalski Hari je pa res car, se strinjam!

na FB ga imaš pod imenom Rok Bu

ma ja poznam, 21.11.2021 ob 01:45

na FB ga imaš pod imenom Rok Bu

Res je on.:) Odgovore na moja vprašanja poznaš?

JZ pa namerno hodi. V tus celje,kjer en dela v trgovini za elektroniko.

O moj bog kaj bi mu delala.

A ga kdo pozna. Joj kaj bi dala da zvem kdo je.

Je temen,lase ima temne oci in obrvi usta o moj boggggg,videvam ga tudi v crnem plascu,drugace je vedno crna srajca. Vs v crnem.plissss ce kera ve kdo je.

nenjA, 21.11.2021 ob 11:02

Res je on.:) Odgovore na moja vprašanja poznaš?

Vem, da ima otroke, ne vem, koliko.

Vem, da je imel partnerko, ne vem, če jo ima še.

Vem, da je odraščal v zblojeni familiji, kar je vedno malo znak za alarm, če mene vprašaš.

Res se nekaj ukvarja s hiphpom. Več pa ne vem, me ne zanimajo takšni tipi, kot je on 🙂

Tina28896, 21.11.2021 ob 11:09

JZ pa namerno hodi. V tus celje,kjer en dela v trgovini za elektroniko.

O moj bog kaj bi mu delala.

A ga kdo pozna. Joj kaj bi dala da zvem kdo je.

Je temen,lase ima temne oci in obrvi usta o moj boggggg,videvam ga tudi v crnem plascu,drugace je vedno crna srajca. Vs v crnem.plissss ce kera ve kdo je.

Kaj konkretno bi mu delala?

M1, 21.11.2021 ob 12:15

Kaj konkretno bi mu delala?

VSe bi mu dala.tud lulko obrito

Babe po.hotne

Kaj bos z enim lolekom s kupom otrok in na minimalcu ?     Ne, niti slucajno.

Pokvarjenke, 21.11.2021 ob 17:00

Babe po.hotne

Kjaj pa je? A desci pa v takem pirmeru, ko gledate ženske naokoli in se slinite in fetiširate, pša niste/niso  pohotni in pokvarjeni? Sanje so vedno dovoljene-ali po tvoje pač ne? YOLO ( you only live once)…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close