Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pozna kdo koga ki ponuja delo na domu?

pozna kdo koga ki ponuja delo na domu?

Zanima me ali kdo pozna koga ki ponuja delo na domu? kakšno sestavljanje….ponavadi je plačilo na kos ali pa je neka norma. Delam tudi pol noči če je potrebno.
Nujno potrebujemo denar , zasposliti se ne morem oziroma me nihče noče saj sem noseča 🙁

vsak informacija bo dobrodošla

tudi mene zanima..rabim

Kdo sem, kaj sem? Sem vesoljka in ne prihajam v miru.!!!!

Pa saj to ni res. Delo na domu. Kje pa je ta dom? V Keniji, ali v Ljubljani? Kako lahko nekdo “resno” išče delo na domu, ne da bi to povedal. Saj lahko stroški transporta presežejo dobiček. Če res hočete službo, bo treba vključiti še kakšno dodatno možgansko celico, da boste sploh lahko postali zanimivi potencialnim delodajalcem.

človek nimaš pojma!moja teta to počne že 1 leto in zasluži 800 eur , dela pa kar veliko, nekaj sestavlja po 10 ur na dan. Samo žal ne rabijo več tako da ti ne morem pomagat

OK, nimam pojma. Ti pa tudi ne. Vsaj o tem ne, kaj je v mojem oglašanju sploh zapisano. Tvoja teta stanuje v Murski soboti in sestavlja zamaške za nekoga iz Kopra, kaj ne? Daj, vsaj poskušaj razumet zapisano, preden se oglasiš. Bo šlo?

ne žal teta ne živi v Murski tako da ja, …nimaš pojma!!!
kaj se sploh vsajaš v to temo ki se te ne tiče. Poznaš koga da bi lahko pomagal avtorici do dela????Ne? ok potem pa pojdi dol in se ne vtikaj!!!

Material ti pošljejo po pošti in je vseeno od kod je delavec.

gre za sestavljanje vibratorjev

LOL

Sicer vem, da je nekdo drug pod istim nickom pisal, pa vseeno je smešno.
Tisto o 800 EUR je pa tudi za lase privlečeno.

Dobi se sestavljanje okovja, privijaš vijake in podobno. Ni ne vem kako plačano, za salamo pa je.

imate kakšen kontakt?

delo na domu

Vsi, ki vas zanima zaslužek preverite to stran https://www.ysense.com/?rb=59596692. Sam sem na njej aktiven že približno eno leto in se da zaslužiti če si vztrajen. Trenutno zaslužim cca. 200 evrov mesečno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close