Pozna kdo hotel Girandela Rabac???
Genießen Sie die unberührte Natur in Reichweite des Städtchens Rabac, wo sich das Hotel Girandella befindet. Spüren Sie die Ruhe, umgeben von duftenden mediterranen Pflanzen und gönnen Sie sich einen Urlaub, wie Sie ihn verdient haben. Möge Sie die Schönheit der grünen Oase und der herrlichen, mit der Blauen Flagge gekennzeichneten, Strände verzaubern. Die Nähe des kristallklaren Meeres und die angenehme Unterkunft in allen drei Pavillons im Hotel Girandella garantieren vollkommene Entspannung. Wenn Ihnen der Sinn nach etwas Veränderung
Bili tam že 2x. Morje fantastično, krasna plaža tik pred hoteli, dovolj sence za otroke in prijeten hlad pod borovci celo v največji vročini. Sobe so res bolj skromne, ampak itak si cel dan na plaži, tuš in tv in postelja, drugega res ne rabiš. Vzemite sobo s pogledom proti morju, v nasprotnem primeru boste gledali v zemljo oziroma pobočje. Fantastični zajtrki na terasi ob 7h zjutraj: mir, širno morje pod tabo, galebi in topli brioši. Self service zajtrk in večerja, fullll izbire. Lepo urejena pešpot do mesta za večerne sprehode, lepo za otroke in starše. Toplo priporočam!
Mi sicer že toliko časa gledamo kataloge in se sploh neznam prav odločiti,res je bolj malo muzike manj denarja…sicer nepride spet toliko ugodno,ker mi obračunajo enega otroka 50% in se nabere.Mene osebno vleče v Girandelo,zaradi animacij za otroke,igrišča ter čistoči morja,plaža blizu itd…
Za kaj podobnega bi odštela okoli 1300eur,le da je res hotel obnovljen,,..Kam dalj od Krka pa nebi šli,zaradi vožnje majhnih otrok.
ojla, gremo od 7do 21. junija, v LTI Lycus beach, otrok pa plača le eden, ki ima 4 leta, tamlajša bo imela leto in je free. Gremo pa iz Avstrije, ker so ful ugodnejše ponudbe. Sama sem primerjala kar nekaj hotelov, v obdobju ko gremomi, in za to, kar gremo mi, so bile avstrijske agencije cenejše za cca 500, do 600€ (za vse skupaj).
Bili pred leti v Rabcu, morje zelo lepo, čista voda veliko plaž tudi nudističnih, če se le ne parkiraš na prvo plažo. Ni primerno za zelo majhne otroke oziroma vozičke saj je od hotelov do plaž ogromno stopnic. Sam hotel opremljen s starejšo opremo kar me ni niti motilo najhujši je bil 100 let star tapison na tleh, si lahko mislite kaj vse je že bilo tam polito:) Od hotelov do mesteca vozi vlakec. Hrana je bila čisto v redu v hotelski restavraciji, ki ima tudi fajn teraso s pogledom na morje. Priporočam dražjo nastanitev oziroma, če je možnost bivanja v prenovljenih sobah. Je bil pa le malo naprej od tega ogromnega hotelskega kompleksa en zelo lep nov hotel s prekrasnim razgledom in lepim dostopom do plaže a je seveda tudi cena temu primerna. Za osebo, ki je kritizirala plažo pa se mi dozdeva, da se ni prav dosti sprehajala saj je čez celo hotelsko naselje lepa potka do mesteca in plaž res vseh vrst na izbiro. Tudi otroško igrišče je urejeno. Odvisno po kateri poti se boste peljali tja a meni ni bila prav nič všeč tista ozka cesta ob prepadih,če greš čez Opatijo:) Aja pa še lep izlet do Opatije je, če vas ni strah višinskih cest. Tudi kar velika trgovina se nahaja v samem hotelskem naselju.
Mi smo bili za letošnje prvomajske praznike. Sobe so za to ceno pravzaprav odlične, o sobaricah pa raje ne bi zgubljala besed. Pravzaprav je ravno odnos osebja (pa ne vseh!!!) največji minus. Mi smo vzeli sobo s pogledom na morje, saj je pogled na drugi strani klavrn – gledaš na zemljo, cesto…
Voda je kristalno čista, luštni zalivčki, kjer je naša mala uživala v metanju kamenčkov, lovljenju…Ampak mislim, da je tako idilično le izven sezone. Namreč tele plažice so majhne, kapacitet za bivanje pa ohoho.
Kvaliteta hrane je nihala iz dneva v dan. Izbor je velik, odnos odvisno od natakarja do natakarja, znajo skuhat zelo dobro, lahko pa se pošteno nasolite. Je pa balzam za dušo obedovati na terasi, saj poslušaš morje, uživaš ob iznajdljivosti galebov, ki pospravijo ostanke hrane, ko gostje zapustijo mizo :)…
Zrak čudovito diši po borovcih, sprehajalna pot lepa in urejena, je pa res, da od objekta do sprehajalne poti vodi kar nekaj stopnic – odlično za nabiranje kondicije, težavno pa za invalide na vozičkih in družine z vozički…
Če povzamem – izven sezone bi se z veseljem vračala ( le del osebja bi zamenjala ali prevzgojila :P), v sezoni pa…ne, hvala.
Aja, še to – restavracij ob sprehajalni poti je malo morje in v hotelu boste našli priporočilo za Slavijo – mi smo bili povsem razočarani. Dobili smo namreč nekaj drugega kot smo naročili, natakar, ki je zafrknil ni premogel niti oprostite, ob odhodu niti nasvidenje…
Rabac…čudovito obmorsko mesto..definitivno najlepše v celi Istri..tja hodimo na dopust ze 20 let..če človek ni izbirčen in ne išče dlake v jajcu..najde raj na zemlji..res da je gužva ampak tako smaragdnega morja ,ko vidiš morsko dno brez maske po 50 m plavanja od obale popolnoma kristalno???lepo mesto,čudovita ponudba,gužva primerna ponudbi..,,še bomo šli tja..
Rabac…čudovito obmorsko mesto..definitivno najlepše v celi Istri..tja hodimo na dopust ze 20 let..če človek ni izbirčen in ne išče dlake v jajcu..najde raj na zemlji..res da je gužva ampak tako smaragdnega morja ,ko vidiš morsko dno brez maske po 50 m plavanja od obale popolnoma kristalno???lepo mesto,čudovita ponudba,gužva primerna ponudbi..,,še bomo šli tja..
Forum je zaprt za komentiranje.