Poziv k neplačevanju RTV prispevka
Anonimno 6578, 27.11.2022 ob 22:52
O bo, bo, kar preračunaj si koliko je uporabnikov in po 12,75/mesec! Kmalu bo zmanjkalo za plače in njihovo levakarsko kvakanje! Naj si ga plačujejo sami, dol mi visi!
A se kar tumbate, da vsak uporabnik plačuje prispevek za RTV?
Pa ga ne!
Naj vam še prišepnem, ni dosti, da nimate TV sprejemnika! Tudi računalnika, tablice ali pametnega telefona ne smete imeti!
Tudi če bodo dvignili prispevek – kar bi zdajšnji generalni direktor želel že nekaj mesecev nazaj, ga bom plačevala. Le program naj spet normalizirajo!
Anonimno 6578, 27.11.2022 ob 22:26
Ljudje, čas je, da naredimo sami red v državi, ker drugi ga za nas ne bodo. Za začetek bo dovolj, da izpolnete obrazec, ki ga najdete na strani RTV ter se odjavite od RTV. Množično jih je potrebno sabotirati z neplačilom RTV prispevka, saj sicer ne bo nikdar bolje.
Odjavi tv, program ti po novem itak ne bo všeč. Ni treba plačevat. Nihče te ne sili, da plačuješ.
Ali imate, 27.11.2022 ob 23:02
A se kar tumbate, da vsak uporabnik plačuje prispevek za RTV?
Pa ga ne!
Naj vam še prišepnem, ni dosti, da nimate TV sprejemnika! Tudi računalnika, tablice ali pametnega telefona ne smete imeti!
Tudi če bodo dvignili prispevek – kar bi zdajšnji generalni direktor želel že nekaj mesecev nazaj, ga bom plačevala. Le program naj spet normalizirajo!
Če normalizirajo program, “vrnejo” nazaj prejšnje novinarje, zamenjajo vodstvo, mi ne bo problem plačat višji prispevek.
hah, 27.11.2022 ob 23:51
Tale komentar nekega uporabnika pa zmaga:
Sedmina na SDS. Grims, Kopriva in Černač v afektu. Take kvasijo, da normalen državljan ne more verjeti. Ta tretja zaušnica jih je pa dobro vsekala
Tale tema je dokaz da je to resssssss
Kako bo ta zmaga šele vsekala vse Slovence. Samo ene bo prizadela bolj, druge manj. Ali ene močno drugi ne bodo opazili.
O lej jih kurbe izdajalske slovenske. 🙂
Lej jih GOVNA izdajalska, ki bi rada uničila največjo slovensko kulturno inštitucijo. KER BREZ KULTURE NOBEN NAROPD NE PREŽIVI, sploh pa ne mali 2 miljonski.
Kultura je najpomebnejša, ampak vi se pa po tleh mečete ob športnih uspehih nekih brezveznih posameznikov.
Ma jaz albanec sem več vreden za Slovenijo kot vi golazen izdajalska primitivna. Gotovo kurbetine izdajalske gledate ameriške serije in filme.
Jaz se strinjam z varianto, da se prisilni RTV prispevek ukine in bi se RTV financiralo iz proračuna oz. davkov.
Tako bi RTV storitve bile navidezno zastonj za vse, ki jih želijo. Hkrati bi tudi malce razbremenili najrevnejše. Za socialno državo bi to bilo najbolj pravično in spodobno!
Gledanost pa bi se dvignilo s kvalitetnejšim programom.
Zakaj vse to ni izvedljivo, kako bi se to lahko uredilo?
Ali smo res samo en jebeni “Slovenistan”??
zdaj pa res, 28.11.2022 ob 09:10
Pa Hojsa tudi!
Še huje, Vane Gošnik je član obstoječega programskega sveta RTV, imenovala ga je prejšnja vlada
Poslanka Sluga pravi, da ne plačujem RTV prispevka. Ne drži. To je laž. Plačujem tako, da me RTVS rubi. Lahko objavim. Ko poslanka laže.
— Vane Gošnik (@VaneGosnik) December 27, 2021
“Podpora volivca pobudi za vložitev Predloga zakona o spremembah in dopolnitvah Zakona o Radioteleviziji Slovenija”
Imate odprto vlogo na E-upravi. Tisti, ki imate digitalni podpis, oddajte podpis.
Ostali pa peš na upravno enoto in tam oddajte podpis.
To je VAŠ PODPIS, da se REŠITE mesečne položnice PRISILNEGA plačevanja RTV prispevka.
Od 1. septembra 2025 se zbirajo podpisi za zakon, ki bo odpravil obvezno plačevanje RTV prispevka.
Forum je zaprt za komentiranje.