Poženščeni moški -oddaja na TV
Moški, ki ocenjujete druge moške po videzu in jih samo zaradi tega smatrate za poženščene, sklepam da ogromno časa preživite v družbi homoseksualcev. Ta Puma mi je začel že o likalniku za lase nabijat, pa o pudru. Kva da fak model ? You are weird dude.
Brca v temo! On_ je dec od deca. Visok, možat in s pravšnjo mero srčnosti. [sub]Če ne bi bilo miljon čejev, bi bila midva srečno poročena hahaha[/sub] Govorim za živo, tle se itak norca brije iz mlečnezobcev, kaj pa naj drugega z otročaji 😀 Mare je pa tud dec na svoj način. Umirjen, slok in brihten. Žal zapravlja svoj intelektualni potencial na takem sralališču kot je MŽ čvek. Al jebiga, vsak ma svojo šibko točko.
Tipi, ki mate poženščene tipe v grlu, si nastavite špegu pa se poglejte vanj! Nič ni narobe, če si poženščen, rmen, majhen, brez las… problem, je če si neumen. In po vrh vsega še nadut (govorim za take tipe ljudi, nč poimensko).
Nimam težav s poženščenimi tipi, tako da je tvoje vprašanje brezpredmetno. Ločujem pa različne subkulture oblačenja in mladostniškega iskanja, zato ob pevcu Tokia Hotel ne obračam oči v nebo, ampak si rečem, da imajo vsake oči svojega malarja.
Ko bo človek sposoben z drugim debatirat in se povezovat mimo videza in obnašanja, bo šele postal Človek.
Amen.
hahaha no vidite ko sploh ne poznate realnosti. To so današnji moški, točno to kar sem napisal. Zato se ženske pritožujejo čez njih. Dobro vem o čem pišem, ker imam veliko stika s takimi, čeprav sem že prestar za take stvari. Ampak družba je to ustvarila in tisti film je točno o tem govoril. In če gledaš kakšne filme ali zvezdnike imajo vsi polikane lase. Zanimivo kajne.
Mlečnozobci nimajo jajc se pokazat na pikniku 😉 :D[/quote]
oziroma, luzerji organizirajo piknik luzerjev, kjer se pojavijo izključno luzerji.[/quote]
Ali pa interesa?[/quote]Zakaj sta se pa vidva sedaj oglasila? 😀 😀 😀
Eh, nek interes itak, da je, ko pa se stalno to naprej meče…
Saj sploh nisi rabil nič dat. Imel si šanso, pa si se raje posmehoval. Zdaj s pa spet pogumen. Pazi, ker boš dobil spet novo možnost in boš spet prelomil svojo “mož” besedo. :))
Ja rekel si, kaj vse bi dal, da bi Njega lahko spoznal. Ko pa si imel možnost, pa tega nisi naredil. Imam občutek, da boš sedaj spet povabljen. Bomo videli, če boš izpolnil to, kar trdiš, DA BI GA RAD SPOZNAL. :))
No, pa si se že izvlekel ven, še preden je padla ponudba/povabilo. Si me malo presenetil, sem mislil, da boš bolj dolgo zdržal. :))
Forum je zaprt za komentiranje.