Poženščeni moški -oddaja na TV
Da želiš imet fizicno podobo ki spominja na zenske moraš razmišljat na tipičen način za to podobo….
Spet en strel v prazno Dater ;)[/quote]
Logično, saj do nekeka določenega izgleda prideš s točno določenim razmišljanjem. Cccc 🙂
A ta dva tipa sta tebi všeč?
Mojim kolegicam ni všeč ne en ne drug. Bljak. Kako ste moški naivni, ker mislite, da padamo na take tipe. Pa ne padamo. Sploh nogometašev ne maramo. Ponavadi jih smatramo za neumne puhloglavce.
Tudi tipi, ki visijo cele dneve po fitnesih in se samo v špegu gledajo, so neatraktivni.
Sadni, pojma nimaš kaj rade vidimo ženske.
Še en tip, ki preveč berem Men’sHealth in podobne revije, ki so polne slik napihnjencev. Zanimivo, da je moška revija polna slik na pol golih moških. To marsikaj pove.
Ljudje, predvsem mladi, (ko rečem mladi, mislim ljudi do 30 ali pa celo 35 let) so danes bombardirani z vseh strani o tem, kakšni bi morali bit, da bi bili privlačni za nasprotni spol. To se prodaja za med. In mene sploh ne čudi, da se ljudje danes bolj pozno resno poparčkajo, saj potrebujejo veliko več časa, da se znebijo teh prepričanj, ki jim jih “vsilujejo” mediji, tako ženskam, kot moškim in da končno najdejo sebe in tisto, kar si res želijo. Možgane imajo tako močno sprane, da mislijo, da je prav tisto, kar je povsem narobe, potem se pač morajo s svojimi napačnimi prepričanji prilagodit temu, kar jim le ta ponujajo. To so neresni odnosi, saj ne začutijo da so vredni kaj več v svoji zmedenosti.
Spet en kup čustvenega balasta s strani vedno istih moških uporabnikov. Copatarji in preveč čustveni moški ste kronski primer poženščenosti, kdaj vam bo to jasno? In en kup duhamornih “nasvetov” kako bi morali živeti drugi okoli vas.
Bistvo poženščenosti moških je v tem, da kljub emancipaciji ostaja ogromno moških na ravni čustvenih parazitov, ki še vedno gojijo prepričanje “ženska naredi moškega” in podobne bedarije in ki svoje bistvo vidijo v igranju služabnika določeni ženski. Tam zgoraj je en napisal, da imajo ženske danes preveliko moč. Moč imajo nad tistim, ki se jim pusti manipulirati. In ponovno me presenečate moški uporabniki, ki se samooznačujete za srečno vezane, iz vaših postov pa veje ena sama globoka življenjska zagrenjenost.
Bodite moški, ne pa pichke in svet s evam bo zdel lepši. kaj naj vam še napišem. Moškost ni v videzu, niti v tem, da imaš žensko, ampak v karakterju.
Da želiš imet fizicno podobo ki spominja na zenske moraš razmišljat na tipičen način za to podobo….
Spet en strel v prazno Dater ;)[/quote]
Logično, saj do nekeka določenega izgleda prideš s točno določenim razmišljanjem. Cccc :)[/quote]
Sta se oglasila dva od “glavnih” pusijev foruma…
Fizicni izgled pozenscenosti je le ozek del vsesplosne pozenscenosti moskih. Pozenscenega obnasanja. Predvsem do zensk, fanta! 😉 Pozenscenega razmisljanja. Od vajinega zagovarjanja neskoncnega prilagajanja danasnjim feminiziranim zenskam. Vecji babi sta od zensk samih. In sta se nasla govorit o pozencenih moskih. Ker si dlak na jajcih ne brijeta?? Hahaha.
poslje
Opažam, da večina od vs, ki temu nasprotujete živite v preteklosti. Treba je živet v koraku s časom. Saj se niso spremenili samo moški, tudi ženske so se. Recimo v 80ih je bilo popularno, da so imele ženske polne obrvi, danes si jih pa pulijo vn in jih rišejo s flomastrom. Primer : slika od Madonne, kjer pozira naga. Spodaj in pod pazduho zaraščena, medtem ko se danes nobena ne bi upala slikat za revijo taka. Potem, če se moški sekiramo za mišice, velja za ženske enako. Vse hočjo met popolno natrenirano ritko in pa čvrst raven trebuh. Samo poglejte si malo okoli sebe, vse te reklamne panoje, plakate, reklame za nego kože, šamponi za lase, top shop before / after, povsod vidiš neke “ideale”. Potem pa tamala 15 letnica naleti na to in si reče tudi sama moram izgledat takšna, da me bo kdo povohal. Ljudje sledimo trendom, strmimo k popolnosti, da bomo ugajali večini, vse bomo pripravljeni storiti za to, tudi pod nož bomo šli, če je potrebno.
Zdaj, če je pa razlog za to, o čemer sem pisal, da smo moški postali poženščeni, pa se lih ne bi mogu strinjat. Ker, če moški izgledamo takšni samo zaradi tega, da ugajamo ženskam, potem velja tudi obratno. In kakšno besedo bomo izumili za njih, poženščene ženske ?
Ne, ne bo to ane. Razlog za to bo, da večina folka ne zna razmišljat s svojo glavo, kar se pa ni prav nič spremenilo z leti. Prava beseda za to bi lahko bila – ovce.
Ženska seveda ne naredi moškega. Človek se oblikuje sam, če se mu to zdi vredno, drugi pa mu pri tem lahko pomaga.
Če bi vidva zgoraj razumela, o katerih moških je govora, se ne bi režala. 😉
Logično, saj do nekeka določenega izgleda prideš s točno določenim razmišljanjem. Cccc :)[/quote]
Sta se oglasila dva od “glavnih” pusijev foruma…
Fizicni izgled pozenscenosti je le ozek del vsesplosne pozenscenosti moskih. Pozenscenega obnasanja. Predvsem do zensk, fanta! 😉 Pozenscenega razmisljanja. Od vajinega zagovarjanja neskoncnega prilagajanja danasnjim feminiziranim zenskam. Vecji babi sta od zensk samih. In sta se nasla govorit o pozencenih moskih. Ker si dlak na jajcih ne brijeta?? Hahaha.
poslje[/quote]Dater midva z Markom sva tu omenjala tvoje razumevanje napisanega, ko si pobrkal vzrok in posledico ni bilo toliko govora koliko si ti poženščen in kje imaš kako dlako…. :/
Pa dajmo govorit o ljubezni med dvema. Zakaj se dajemo, kdo je bolj “možat”? To je za nesigurneže, ki išečjo svoje mesto pod soncem.
Kdo od vas treh “pravih” moških še verjame v ljubezen?
Oprosti Sadni samo tudi ti nič kaj drugače ne blejaš. To kar opisuješ nima nobene veze z ničemer. To so samo neki trendi v družbi, ki sami po sebi ne povedo nič posebnega le to, da je nekdo del črede. Navade take in drugačne, ki se spreminjajo skozi zgodovino, včasih je bilo pa moderno, da se niso umivali in lepa je bila tista, ki je bila bolj okrogla z čimbolj bledo kožo….
Vzroki zakaj tako in ne drugače pa ostajajo že tisoče let isti…. in očitno še bodo v naprej.
Če bi ti imel L od ljubezni, ne bi mene tukaj spraševal, ali verjamem v ljubezen. Kot da je to, kaj jaz verjamem in kaj ne, pomembno za tvoje življenje. Ti meni v vsaki svoji repliki postaviš 15 vprašanj. Podobno Robi in On. To ni normalno, to pomeni, da ste ljudje tako nesigurni vase in v svoja življenja, da morate kar naprej tujce nekaj spraševati. Zakaj je zate pomembno, ali jaz verjamem v ljubezen, ali ne? Kako je tvoje življenje usodno odvisno od tega odgovora? Vprašaj se, koliko si dejansko siguren vase, če te tako obremenjuje, kaj jaz mislim o ljubezni in odnosih med spoloma.
Obnašanje poženščenega tipa dobiš, če preveč gledaš telenovele, romantične muvije in pretirano upoštevaš mnenja žensk. Povzameš obnašanje tistega debila v filmu, ki je uspel dobit žensko z nekim kavalirstvom, bednimi izjavami in polno denarnico. Potem pa sledi realnost, ko ti spelje punco nekdo, ki pri sebi še za burek nima dovolj.
Cel kup modelov na tem forumu, ki imajo službo, doktorat narejen, so solidnega videza ( vsaj tako sami pravijo ), se redno ukvarjajo s športom, potem si pa ene babnice ne morejo najdt in nas sprašujejo za nasvet, kako pridt do nje.
Bravo ! Ker potem si zadel bistvo, o čemer sem pisal. Vse to se je samo nanašalo na izgled, ki pa nima prav nič veze s poženščenimi tipi. Obnašanje naredi poženščenega tipa, poženščenega. Pa nima veze, če ma gor roza, ali pa modro majčko, skillsi so važni.
Bravo ! Ker potem si zadel bistvo, o čemer sem pisal. Vse to se je samo nanašalo na izgled, ki pa nima prav nič veze s poženščenimi tipi. Obnašanje naredi poženščenega tipa, poženščenega. Pa nima veze, če ma gor roza, ali pa modro majčko, skillsi so važni.[/quote]Skozi različna obdobja v zgodovini se zunanji znaki, ki kažejo na določen tip razmišljanja človeka spreminjajo, razmišljanje ljudi pa ostaja enako tako, da obnašanje ne naredi poženščenega tipa ampak tip tako razmišlja in se posledično tako obnaša 😉
Eni tipi imajo tako razmišljanje, da jim je težko karkoli delat komu dobro in so kronično nezadovoljni z vsem in vsakomur, posledično ne shajajo z nikomer in ostanejo zakrknjeni samci za veno. Taki se v evolucijskem smislu dojemajo kot napaka narave in jih zato evolucija zavrže, se ne razmnožujejo dalje, kar je nekako edino smiselno 😉
Forum je zaprt za komentiranje.