Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Poženščeni moški -oddaja na TV

Poženščeni moški -oddaja na TV

To je pa res. In to ni nobena samozavest.

Sem dobil pričakovane odzive. Smešno mi je ker naj bi imel nekaj proti ženskam. Ne vem po čem to sklepate pa dobro. Dejstvo je da moški v današnjem svetu izgubljajo identiteto. Jaz se ne štejem zravn sem že v srednjih letih prezgodaj vdovec pa vendar. Očitno si pač ne želite normalnih tipov in bost pač imele metroseksualce. Pač imejte jih sam ne jamrat. Glede širjenja obzorij pa škoda razglabljat. Glih zdj smo imeli delavnico za samske ženske v tridesetih. Preprosto so morale pokapirat da jih moški ne marajo zato ker se obnašajo kot tipi in ne kot ženske. Moram rečt da tiste ki naredijo preskok že zelo hitro dobijo tisto kar iščejo. Ostale pa pač ostanejo same in zafrustrirane. Tko pač je, fajn bodite prepričane v to kako je ta svet oh in sploh lep za vas

če je možakarca taka … na desca babnica
a je pobabjen desc babjek

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Jaz sem pa preprosto ženska ki si ob sebi želi moškega. Sem tudi poročena in izjemno srečna. Ženska brez partnerja preprosto po mojem ne more biti srečna. Uspešno klubujem sodobnim standardom da mora danes ženska biti ločena s psom in enim otrokom. To je v današnji družbi smatrano kot uspešna ženska. Ja nizko padamo, upam da se bomo začeli kmalu zavedati napak. Tilm me je pa pretresel.

Dejstvo je, da ste za izgubljanje identitete krivi vi sami. Če nočeš cel pobrit okoli skakat, se pač ne pobrij, pa basta. Jaz imam tipa doma, ki se je letos odločil za brke, s čimer se jaz ne strinjam (ker mu po mojih estetskih merili ne pašejo), ampak samo zato on še ni tekel v kopalnico in si jih pobril, ampak jih nosi z dvignjeno glavo…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

In kakšen je zate pravi ? Živiš s takšnim ?[/quote]

Bolje otrok vzgajan pri samohranilki kot otrok v zakonu, kjer oče preptepa mamo in otroka. Ta drugi je sigurno dosti na slabšem.

Visoki štikli in kup šminke: jaz mislim, da to ni izraz samozavesti. Bi prej rekla, da prekomerno ličenje pomeni nizko samopodobo. Poznam kar veliko žensk, ki se prekomerno ličijo pa so daleč od samozavestnih.
Ja, boljši so. Res, da je več poženščenih kot nekoč. Ampak je pa dosti manj takih zatiralcev, nasilnežev. Nekoč ni bilo nič ne običajnega, če je on njo udaril, saj se še sedaj to dogaja, ampak dosti manj oz. ženska se lahko temu umakne. Pa recimo zdaj moški dosti bolj sodelujjo pri vzgoji otrok. Pomagajo v gospodinjstvu. Žensko sprejemajo kot sebi enakopravno, ne kot svojo služkinjo. V povprečju bi rekla, da so se moški izboljšali.

Daj dojemi že enkrat, da ne jamramo. Da pravimo, da smo bolj srečne kot naše prednice.
Zakja moški ves čas trdite, da smo ženske bolj nesrečne kot nekoč? Če pa ženske trdimo, da smo bolj srečne? Od kje vam take ideje?

Hmmm…danes moški niti seksfrend ne more biti, če se ne izkaže, da o čem drugem niti ne govorimo. Mislim, da jih veliko zataji predvsem zaradi visokih pričakovanj žensk, na vseh področjih. Bolj udobno je ostati samski in biti prepričan v to, da so ženske nesrečne.

Zato, ker ne izhajate iz tega, da ste srečne z moškim, ampak te trditve izhajajo iz tega, kako sebi dokažete in dokazujete, da lahko (pre)živite in ste srečne brez moškega.

Ta oddaja bi naj govorila o odnosih. Biti samski, pa ni odnos.
Omenjena dejstva, ki govorijo o ločitvah, mrtvih odnosih, varanjih…. Le potrjujejo, da se samo stanje na nivoju odnosov ni izboljšalo. Če je ženska raje samska zaradi strahu pred nasilnežem ali razočaranjem v odnosu, potem še to ne pomeni, da je srečna.

Se strinjam. In to ravno dokazuje, da se sama miselnost in sposobnost medsebojnega spoštovanja v naši družbi, ni izboljšala. Izboljšal se je nadzor nad nasiljem in možnost umika. To pa še v samo družbo ni vneslo več medsebojnega spoštovanja.

Robi, več kot prepričana sem, da so sedaj razmerja bolj kvalitetna kot v preteklosti.
Verjamem v to, da se je življenej za ženske izboljšalo, da smo bolj zadovoljne.
Verjamem v to, da je sicer res več moških poženščenih, ampak povprečje je pa boljše kot nekoč. Je več dobrih moških danes kot jih je bilo nekoč.
Verjamem v to, da je manj ljudi, ki živijo v razmerju. Samo nekaj je. Nekoč je bilo veliko zakonov, ki so bili totalno zanič pa so vseeno ostali skupaj. Danes je sicer manj zakonov, so pa ti bolj kvalitetni.
Verjamem v to, da ima danes ženska veliko več možnosti dobiti pravega moškega kot nekoč.

Se strinjam z vsemi temi trditvami. In ..ja, lepo je biti ženska.

Tvoja vera je res brezmejna. 🙂

Torej živiš s pravim moškim ? 🙂

Pa je bolj udobno vztrajati v vsiljenih visokih pričakovanjih, ki nam jih je vcepil sistem, ki teži k temu, da je človek nezadovoljen, kot pa se samozavestno upreti vsiljenim pričakovanjem in biti zadovoljen ?

Robi, zakaj tako dvomiš v to, da so danes razmerja bolj kvalitetna in da so moški bolj kvalitetni (odšteti poženščeni moški) in da smo ženske bolj srečne?

Dejstvo je, da ste za izgubljanje identitete krivi vi sami. Če nočeš cel pobrit okoli skakat, se pač ne pobrij, pa basta. Jaz imam tipa doma, ki se je letos odločil za brke, s čimer se jaz ne strinjam (ker mu po mojih estetskih merili ne pašejo), ampak samo zato on še ni tekel v kopalnico in si jih pobril, ampak jih nosi z dvignjeno glavo…

Ah, niti nisem hotel obtoževat na tak način. Kdaj si malce ogleduj mlajšo generacijo pa se vprašej kaj bo iz takih nastalo.

Daj dojemi že enkrat, da ne jamramo. Da pravimo, da smo bolj srečne kot naše prednice.
Zakja moški ves čas trdite, da smo ženske bolj nesrečne kot nekoč? Če pa ženske trdimo, da smo bolj srečne? Od kje vam take ideje?

Pogosto jamrate, zelo pogosto. PRedvsem zato da se prepričate da niste same krive da ste samske. Nisem pa nikjer napisal da ste bolj nesrečne. Iz česa to sklepaš?

Puma, srečna ženska ne jamra. Ti pa trdiš, da jamramo. Po tem sklepam.
Kdo pravi, da sem samska?

To je en zakompleksanec, ki sovraži ženske. Dva meseca nazaj mu je menda umrla žena, štiri mesece nazaj pa je na mon pisaril kako po portalih išče ženske in kako hodi na zmenke z njimi. Prečekirajte.
Glede na to, kar je pisal sem gor, je očitno imel ženo bolano, na smrtni postelji, sam je pa po portalih jagal druge ženske.

To je en zakompleksanec, ki sovraži ženske. Dva meseca nazaj mu je menda umrla žena, štiri mesece nazaj pa je na mon pisaril kako po portalih išče ženske in kako hodi na zmenke z njimi. Prečekirajte.
Glede na to, kar je pisal sem gor, je očitno imel ženo bolano, na smrtni postelji, sam je pa po portalih jagal druge ženske.

Kaj sem? kje si pa to našla hudiča?

Puma, srečna ženska ne jamra. Ti pa trdiš, da jamramo. Po tem sklepam.
Kdo pravi, da sem samska?

Upam da res nisi. Pa da normalno delaš s svojim moškim. Da ne bo še en samska več.

Puma, na SČ. Si pozabil, da si to pisal? Preberi si, je še vse gor. Pred kratkim je še ena našla link do vseh teh tvojih objav.

Puma, na SČ. Si pozabil, da si to pisal? Preberi si, je še vse gor. Pred kratkim je še ena našla link do vseh teh tvojih objav.

Dej me razsvetli ker se mi niti mal ne sanja. Preprosto vem da tega ne delam. Sem pa iskal nasvet za brata ki mu je tudi punca umrla že nekaj časa nazaj. Drugo pa ne vem.

Pobrskaj po SČ, par dni nazaj, je dala ena linke na tvoje pisanje. Sicer pa iskalnik in išči avtor PUMA in to je to. Par mesecev nazaj. Zanimivo branje.

Zato pa vas je toliko na teh forumih (v primerjavi z moškimi) , v glavnem razočaranih in tavajočih.

Ker tvoje trditve utemeljuješ na veri. 🙂

In ker to ne gre skupaj…Zakaj je manj zakonov, če pa je lažje najti pravega moškega ?

Manj zakonov pomeni to, da nič bolj ne znamo biti srečni drug z drugim, kot včasih.

Robi, zakaj si tako negativen in pesmističen?
Nisem bila še v razmerju s slabim moškim. Noben bivši ni bil slab. Sedanji je pa seveda super.
Tudi, ko pogledam kolegice kake fante imajo, so ti ok.
Če pa pogledam moje sorodnice, prednice, pa ugotovim, da so v bedni razmerjih.

Manj zakonov je, ker ni treba ždeti v slabem zakonu.
Glej recimo, da je bilo nekoč 20 zakonov, od tega samo 5 dobrih, ostali skupaj po sili razmer. Danes je recimo samo 10 zakonov, ampak od tega 8 dobrih. Torej je druga varianta dosti boljša, ker je več dobrih.

Robi, ni važna kvantiteta, ampak kvaliteta. Tebi je pomebno to, da je veliko zakonov, meni pa je pomembno to, da so kvalitetni.
Sem vajena tega ja, da eni trdijo, da je važno, da si poročen, čeprav zanič.

Prečekiraj temo, saj ste se pretežno moški oglasili. Zelo malo žensk. Pa še vsi moški ste nekaj negativni, pesimistični. Jaz napišem, da so moški v povprečju boljši danes kot nekoč, vi se ne strinjate s tem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close