Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Poženščeni moški -oddaja na TV

Poženščeni moški -oddaja na TV

Jejheta jejheta, kakšne ti klatiš. Za tvojo informaicjo, moške šankovske družbe so mi šle vedno na jetra, ker nisem ravno nek hud pivec alkohola. Najbolje se počutim v mešani družbi, ali pa v ženski družbi. Med tipičnimi šankisti in gostilniškimi petelinčki boš našel ogromno pristašev tradicionalizma in resnih zvez. Tako da, ta cela tvoja teorija je na zelo majavih temeljih.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

[/quote]

Drugače tega ne bi napisala – in res nisem tega spesnila :). To je pa napisal Marko.

Marko
Re: Poženščeni moški -oddaja na TV

20.04.13 11:02
Bivati ob ženski se je potrebno naučiti, to ne pride samo od sebe.

Samo da od tega nima nihče nič. “Prijatelj”, ker si ne upa pristopit in ona, ki čuti to presanjarjeno energijo, pa ne ve, kaj pomeni.

Smrdi pri tebi, ker si se posral od strahu pred ženskami. 😉
Saj sem že na začetku napisal, da velja tudi obratno. Kaj naj zate napišem še enkrat isto zgodbo in spole zamenjam? Sem mislil, da si bolj inteligenten. Samo tebi se pač enih stvari ne da dopovedat. Tvoj problem.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jejheta jejheta, kakšne ti klatiš. Za tvojo informaicjo, moške šankovske družbe so mi šle vedno na jetra, ker nisem ravno nek hud pivec alkohola. Najbolje se počutim v mešani družbi, ali pa v ženski družbi. Med tipičnimi šankisti in gostilniškimi petelinčki boš našel ogromno pristašev tradicionalizma in resnih zvez. Tako da, ta cela tvoja teorija je na zelo majavih temeljih.[/quote]
Moja teorija je na majavih temeljih zato, ker si si jo narobe raztolmačil. Nikjer nisem omenjal nobenih šankov in gostiln.
Jamra, obrekuje in baha se lahko kjerkoli Spider. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kar pomeni, da imaš v sebi razdelano mnenje kako bi moral moški se obnašati in kaj bi se moral naučiti, da bi ustrezal tvojim merilom.[/quote]
Robi, to sem jaz napisal in ne vidim povezave, ki si jo naredil s tistima dvema citatoma za Hope. Kako ti je sploh uspelo združita ta dva od različnih avtorjev? :))

Kar pomeni, da imaš v sebi razdelano mnenje kako bi moral moški se obnašati in kaj bi se moral naučiti, da bi ustrezal tvojim merilom.[/quote]

Bom vseeno pojasnil. Na kratko povedano je s tem bilo mišljeno, da se mora moški naučiti sprejeti najprej sebe in šele potem bo lahko njo. Pa še za Matkiča. 🙂 Ženska se mora najprej naučiti sprejeti sebe, šele potem bo lahko njega. Tega se naučimo, drugače ne gre in tega se najlažje in najhitreje naučimo v (intimnih) odnosih, s tem je mišljeno v nekih zvezah, kjer dva poskušata živet drug ob drugem, ker tam pridejo na dan vse rane in dvomi posameznika, ki jih mora predelat pri sebi.

Pisal si v smislu, da so moški, ki ne marajo resnih zvez, raje v moški družbi, jaz sem ti pa pokazal, da to sploh ni res.

Pisal si v smislu, da so moški, ki ne marajo resnih zvez, raje v moški družbi, jaz sem ti pa pokazal, da to sploh ni res.[/quote]
Ja res sem verjetno preveč posplošil, ampak obesil si se na povsem nepomembno opazko.

Kako nepomembno opazko, cel tvoj post je nekaj v smislu, da kdor ne želi resne zveze, beži od svojih strahov in podobno. In da so take osebe obsojene na slabe odnose z nasprotnim spolom. Kaj pa če imajo take osebe celo bolj zdrave odnose z ansprotnim spolom kot ti in tebi podobni?

Kaj si sploh napisal o svoji zvezi. Nič lepega. Da tebi tvoja peče piškote, ti pa ta čas bluziš na računalniku. Se pravi, če povzamemo, ti imaš žensko za to, da ti igra služkinjo, ker si sam ne znaš speči piškotov. To so zate zdravi odnosi med spoloma?

Vidiš, jaz pa piškote spečem sam, pa še povabim na njih kakšno žensko, ki sicer ne stanuje z mano.

Marko, tebi manjka širine, zato si pa izmišljaš teorije o ljudeh, ki resne zveze ne iščejo, da se bolje počutiš v svoji vlogi tradicionalista.

Seveda beži od svojih strahov. Nikjer pa nisem napisal, da nekdo ki je samski, tudi nujno goji kakršnekoli strahove (čeprav za tebe to ne velja, kolikor si pač povedal o sebi). Niti nikjer nisem napisal, da kdor si ne želi resne zveze, beži od strahov.
Napisal pa sem, da tisti, ki so jo želi, pa mu ne uspe, ker se recimo krivi drugi, ker se je spremenil nasprotni spol in podobno, beži. Seveda pa so tudi takšni, ki ne bodo priznali niti sebi, da bežijo pred čimerkoli. Imaš pa tudi takšne, ki so sami in so povsem zadovoljni.
O svoji zvezi pa res nisem pisal, če pa nekateri že brez tega več veste o meni, kot jaz sam. 🙂 Zakaj bi nekomu rušil podobo o meni? Meni dol visi, kako me nekdo vidi in doživlja, posebej, če je to nekdo, ki si o meni izmišljuje podatke in si dela neke podobe po svojem okusu.
Če koga res zanima, kako živim, mi lahko piše na privat. Za provokatorje oziroma posameznike, ki se namesto ne povedano, obešajo na osebnost, se pa res ne mislim tu gor promovirat in pisat svoj dnevnik. Nimam nič koristnega od tega. Mi povsem ustreza, če ostane tako kot je. Naj bo malo misterija, naj ljudje ugibajo, to mi je všeč. :))

Spider

ti si zelo veliko naredil v smer zdravih odnosov. Spomnim se tvojih postov pred nekaj leti… še jaz sem ti pod drugim nickom takrat napisala nekaj v smislu, da razdalja med Mb in Lj ne pomeni nič in da že stori tisti korak od sanjarjenja k realnosti. Čeprav si ne želiš resne zveze, si pa sestopil na realna tla, kar ti je samo za čestitat!

Saj se nam ni potrebno izmišljevati podatkov. Sam si napisal, da imaš punco, ki ti doma peče piškote. Noben pri zdravi pameti ti pa ne bo verjel, da je to tudi res, če več časa preživiš na forumu, kot pa z njo. Mislim, da ni ženske na tem svetu, ki bi rada imela ob sebi takšnega moškega, kaj šele, da bi mu igrala neko gospodinjo.

Pa še to, če bi ti res dol viselo, kaj si nekdo misli o tvojem življenju, potem nam tudi ne bi s takšnim veseljem razglabljal o njem. Delaš si imidž tu gor, samo nam tega ne boš nikoli želel priznati, ker bi te bilo sram, če bi na koncu izvedeli, da je tvoje življenje v resnici popolnoma drugačno, kot nam ga tu predstavljaš.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Robi, to sem jaz napisal in ne vidim povezave, ki si jo naredil s tistima dvema citatoma za Hope. Kako ti je sploh uspelo združita ta dva od različnih avtorjev? :))[/quote]
Premalo spanja. 🙂

Saj se vedno gre za sprejemanje sebe. Za sprejemanje lastnih misli in občutkov, ki jih doživljamo ko smo z nekom v odnosu.
Bistveno je le, koliko takšnih občutkov ali misli, ki jih pri sebi težko sprejemamo, v nas prebudi.

To pa imaš prav. Res bi me bilo sram, če bi izvedeli, da je moje življenje v resnici popolnoma drugačno, kot ga predstavljam. Zato pa je vse, kar predstavim, gola resnica, čeprav je bore malo razkrijem. Če bi jo, ne bi bilo toliko ugibanja o tem, bimbo. :)) Predstavljaš si jo ti sam v glavi in tebi podobni, ki se bolj brigajo za življenja drugih, kot pa za svoja.
Imidž si pa prav tako delaš tudi ti, če hočeš ali nočeš (trenutno bolj slab, ampak saj je samo forum a ne). Vsak si o nekom ustvari neko sliko, pa tudi če nič ne pove o svojem privat življenju in ves čas piše le o drugih. Iz besed se da vseeno ogromno razbrat, od tega, kako se nekdo počuti do tega, kako gleda na svet, kako sprejema sebe in druge.
Tisto o piškotih je bilo pa napisano v hecu, ker me je nekdo “izzval” in ker že dalj časa to poslušam, da nič ne povem o sebi, evo pa sem nekaj povedal. Kaj pa kdo verjame, pa ni moj problem. Moj problem bi bil, če bi bil moj primarni namen ustvarjati si imidž. Potem bi se pa že potrudil in bi malo več napisal o sebi in svojem življenju. Ker pa to ni moj namen, mi tega ni treba. Tukaj sem, ker rad debatiram o stvareh, ki jih z drugimi zelo težko, ker forumske debate imajo nek svoj čar, vse je bolj direktno povedano, teme se hitro odpirajo in vsak pove, kar želi. Vse imaš tako rekoč na pladnju. Preprosto in zabavno je.
Lahko ti je v čast, da sem si vzel čas in razložil to tebi, ki se obnašaš na trenutke skrajno nespoštljivo ne samo do mene, ampak do večine, ki ne tulijo v isti rog s teboj.

Dokler boš ti tok ur na dan zabil tu gor, bodo tvoji komentarji zame irelevantni in te ne morem smatrat za neko verodostojno osebo. Takšen človek kot si ti mene ne more prav nič novega naučiti v življenju, ker si ga že več kot tretjino zapravil na forumu in najmanj polovico pred bukvami.

Zbrisan drugi del zadnjega stavka – in najmanj polovico pred bukvami.. Sodeč po tem kake traparije tu gor klatiš knjig verjetno še bereš ne.

Marko ne bere knjig, če bi jih, bi znal biti boljši retorik, imel bolj bogat besedni zaklad, večkrat premislil preden bi kaj natipkal oz se vprašal, če je on pravi človek za argumentiranje…toda kot vidiš, vedno piše ene in iste stavke, zadnjič sem ga nekje zasledil celo na ljubezenskih nasvetih….matr…tip mi gre skrajno na jetra! Lahko bi odprli peticijo proti njemu, da naj dobi prepoved pisanja oz naj piše, toda njegovi posti ne bodo javni, poln kur*c ga imam, predvsem zato ker se vmeša v vsako temo, v vsak post, tu sanja da ima punco – piz*a no, ančka ni živo bitje, katera bi tak drek od tipa prenašala, katera??? Razen, če je sama ista kot marko, da tu gor visi najmanj 17h/dan, to pa je možno, pa skup tipkata in se hranita s piškoti, ki jih baje ona speče 😛

Jaz nisem ničesar zapravil, za noben trenutek mi ni žal, niti v življenju, niti na forumu.
Sadni, kdor se ne nauči zlahka, se pač zgrda. Sam izbiraš svojo pot. 😉

Matkič, dobro veš, da ančko so naredili zate. Tista te zagotovo ne bo poskušala spremenit. 😉
Ob njej boš lahko kdorkoli. Je pa res, da bi si piškote moral pa sam spečt. 🙂

Matkič, dobro veš, da ančko so naredili zate. Tista te zagotovo ne bo poskušala spremenit. 😉
Ob njej boš lahko kdorkoli. Je pa res, da bi si piškote moral pa sam spečt. :)[/quote]

Tebi Marko se je čist odfukalo ej…. poglej KDO je napisal ta komentar ki ga citiraš potem pa poglej kateri nick si uporabil spodaj….

pričakujem vsaj opravičilo in EDIT komentarja…. ančka je lahko samo tvoja punca…. samo piškotov neve pečt!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Hahahahahahahahaa, model je bolan.

Najbolj zabavno je, da tip nekaj piše, pol pa ne stoji za tem, ampak te skuša v naslednji repliki prepričat, da tega ni napisal. Res močan karakter.

Največ pristašev zakrnelega tradicionalizma je med manj izobraženimi. Še bolj točno, največ takih boste našli v teh klasičnih moških – mačističnih družbah. Tam vsi zagovarjajo, da “ded mora imeti babo, da je ded”. Jaz ponavadi tem rečem neuspeli tradicionalisti. Ko jih baba vrže čez prag, se jim življenje sesuje. Potem samo še pijejo in tolažijo drug drugega. Uspeli tradicionalisti so pa taki, kot so On, Robi, Marko. Pač taki dobrodušneži, ki so s eza žensko pripravljeni pripognit, če je treba, do konca in naprej.Ampak to jih nujno ne reši tega, d ane bi zapadli med neuspele tardicionaliste, saj se tudi copata obrabi. Ali pa se ženska spomni, da bi ona zdaj probala kaj novega.

Iniciatorji ločitev so večinoma ženske. Zato je za moškega zelo pomembno, da zna živeti sam.

Kot prvo, se sanja se ti ne kaksno je moje zivljenje, kaj vse podiram, kaksne zveze imam in kaj vse je za mano. Ti pa zaupam, da bi vecina tipov rekla samo eno, “i tata bi, sine”. Na dosegu roke so mi vse opcije. Seksa se moram se otepati. Podobno je z resnimi zvezami. Kaj mislis zakaj?? Zato ker imam to kar zenske iscete.[/quote]

Zeh zeh

Če bi res imel tisto “kar ženske iščemo”, potem ne bi rabu met žnj “resnih” zvez in žnj seks avantur. Malo se tepeta tvoja slika o velikem alfa samcu in realnost, kajne? 😉

Kaj pa če mu nobena ne ustreza dolgoročno, te opcije ni v tvojih možganih?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close