Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Poženščeni moški -oddaja na TV

Poženščeni moški -oddaja na TV

oh saj tudi tiste druge so bile, ampak tiste malo bolj pametne so pač uvidele da me ne morejo spremenit v kužeka ampak bom ostal LEV (horoskop) in so pač odnehale, te glupače tiste veš ki zgledajo ok ampak prazna pločevinka, pa vztrajajo bistveno dlje.

Kje je ženska ki bi bila dovolj skrivnostna in igriva ter polna humorja da bi me omrežila da bi pozabil da sem LEV in najpomembnejše bi me ljubila zato kar sem ne zato kar moram postat 🙂

Najverjetneje jih ni ali pa so zelo redke… A ti veš marko da sem jaz mel ponudb od žensk katerim sem jaz rekel ne… samo da sem jaz pošten pa to povem z besedo ne pa se izmikam kot delajo ženske :)[/quote]
Nekje je, verjemi. Tako kot imajo ženske visoka pričakovanja za svojega sanjskega tipa, tako jih lahko imajo tudi moški. Kar verjemi. Previsoka pričakovanja pomeni takšna nerealna, to ne pomeni, da bi moral nižati kriterije. Samo približaš se realnosti, čeprav se ti zdaj zdi, da si že tam. Mogoče si, pa še ona, ta prava ni. :))[/quote]

Ampak ravno tu pa je spet razlika med mano in ženskami ali bolje rečeno med moškimi in ženskami…

moški se bo na poti dokler MORDA nebo srečal te ki jo želi zabaval in zajebaval, ženska pa bo jamrala, gnjavla in tečna večino tega čakanja, bodisi med pisanjem na MON, jokanjem k prijateljicam, ali teženju moškim ki jih trenutno ima pa niso tisti princi na belih konjih ki jih čaka.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

TOČNO TO!

to so On_ Marko, Robi, pa verjetno še matjazko…

Oni vztrajno trdijo da se MOŠKI mora prilagajt in spremenit lajf da bo ugajal ženski … oz da se mora ženska prilagajt MINIMALNO, moški pa kolkor je treba!

Bravo Dater!!![/quote]
Pa kaj je z vami ?
Pa to vi trdite in ravno zaradi tega občutka, da se morate prilagajati, raje ostajate samski.

Kaj ne znate brati za sabo ?[/quote]

Kaj? ampak to ni OBČUTEK to je RESNICA… pravkar sem napisal vrsto zadev katere bi se moral jaz prilagodit da bi imel resno zvezo(kao) in ti meni da so to OBČUTKI? toje DEJSTVO robi…

ampak problem je ker to polovica ali še več moških zagovarja namesto da bi stopli skup in odjebali babe ki nas hočejo spremenit.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Problem je v tem, ker Matkič sploh ne izrazi nobene želje v odnosu. Saj potem se ona res ne more nikakor prilgodit, če ji sam nikoli ne pove, kaj bi rad, kaj si od nje želi. To je pa res način, da postaneš copatar. Ženska si takega ne želi nobena, če pa ga ima, postane ob njem nesčrečna.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Oh seveda izrazim željo… da mi ne teži in ne zahteva od mene da se spreminjam… samo 1 je ampak je, kot zgleda, pretežka za žensko.

Matkič pa kaj že mesece in mesece javkaš po MONu?
Saj te nihče ne sili, da moraš imeti žensko?
Dobi si tipa. Kdo te pa sili, da moraš biti z žensko? Tipi so ti tako fajn, ženske tako grozne, a ni potem izbira jasna? Izberi si moškega.
Tvojega jamranja in jadikovanja čez ženske pa res ni fajn brati. Če so ti ženske grozne, izberi moškega. Samo ne jadikuj.

Mater, se je perja nabralo…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Nobeden te noče, ne želi spremenit. Ti imaš težavo sam s sabo, ker si ne upaš bit konkreten, dovolj jasen, da bi ženske sploh vedele, kaj si od njih želiš. Zato pa potem postanejo “zahtevne”, ker si tiho, se ne izražaš, ji ne poveš, kaj ti paše in se jim zdi, da nič ne naredijo prav. Saj niti ne vejo, kaj naj naredijo, da ti bo prav. Ženska postane ob takem moškem nesigurna in začne postavljat “zahteve”.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

dež bo … otroci se derejo in babnice so zoprne ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

a to napišeš vsem jokicam po MONu ki jamrajo o moških? Saj bi si izbral moškega, če bi lahko kombiniral moške možgane z videzom ženske od teme ki jo je prilepil Sadni (tako vroča da…(naslov teme)) bi bil problem rešen 🙂

Še manj fajn pa je prebrat tvoj prispevek.

Kako pa prideš do resnice ? Na podlagi čutil in občutkov.
Seveda je treba upoštevati, da je to tvoja resnica, ne pa univerzalna. Saj na podlagi tega kdo si ti in iz kakšnega zornega kota gledaš na svet, potem doživljaš realnost, ki ji rečeš resnica.

Nimam izkušenj s takšnimi “babami”.
Jaz sem tudi po horoskopu lev in počnem tisto, kar rad počnem. Ženska pa je rekla, da me nima namena spreminjati ali siliti v karkoli.
Saj nisem privezan in lahko grem, če bi me želela spreminjati.

Oh seveda izrazim željo… da mi ne teži in ne zahteva od mene da se spreminjam… samo 1 je ampak je, kot zgleda, pretežka za žensko.[/quote]
To ni nobena želja. S tem ji samo poveš, da ti je takšna, kot je, zoprna in se ji zdi, da je TI ne sprejemaš. Najprej bo moral vsak sam sebe sprejet, da bo lahko sprejemal druge. Zato pa ves čas pravim, da malo poglejte vase in na svoja dejanja, kaj sporočate drugim s svojimi besedami, dejanji.

Nobeden te noče, ne želi spremenit. Ti imaš težavo sam s sabo, ker si ne upaš bit konkreten, dovolj jasen, da bi ženske sploh vedele, kaj si od njih želiš. Zato pa potem postanejo “zahtevne”, ker si tiho, se ne izražaš, ji ne poveš, kaj ti paše in se jim zdi, da nič ne naredijo prav. Saj niti ne vejo, kaj naj naredijo, da ti bo prav. Ženska postane ob takem moškem nesigurna in začne postavljat “zahteve”.[/quote]

ampak jaz VSAKI povem da želim samo da me ne proba spreminjat in da to drži dokler ne rečem drugače oz kar za vedno.

To sem povedal do zdaj vsaki… in vedno je laufalo tam en mesec ali morda 2…

kot zgleda bom moral začet lepit listeke na njihova čela da ko se vstanejo zjutraj to preberejo da si bodo vteple v glave 😀

mweni je najbolj prav da ne probajo nič naredit ker ko bom kaj rabo bom sam reko ob pogoju da nebom opravil že sam… itak drži misel da če želiš da je nekaj nareto kot hočeš je najbolše da nardiš sam 🙂

kaj tukaj ni konkretnega če jaz to povem z besedami… a ženske mislijo da sem jaz kot baba ko rečem NE da pomeni JA ??? To je edina razlaga na to da jim to ni dovolj KONKRETNO!

Ti že začneš narobe, potem pa isto nadaljuješ, ni čudno, daje hitro konec. S tem, ko to poveš, samo izražaš nezaupanje v ženske in hkrati vase. Kaj si naj taka ženska misli o tebi? Ženska rabi sigurnost, ne pa nekoga, ki se bo ustrašil in pobegnil vsakič, ko bo dobil občutek, da ga želi nekdo spremenit. Kdor se sprejema, ga nihče ne more spremenit in se tega niti ne boji. To mu je zadnja skrb, tebi je pa prva.

Pa si se kdaj vprašal od kje tebi tak strah pred spreminjanjem ?
Tebe ženske ogrožajo….Vsaj tako misliš in verjameš.

Kaj pa, ko ti izraziš željo, ki se ne sklada z njeno ? Misliš, da potem tudi ti njo probaš spreminjati ?

Matkič, najbolj zjamran in zjavkan monovec si. Mesece in mesece že jokcaš po forumih. Pa pridem spet na mon pa še vedno tvoje jokanje.
Vsak dober dec, si brez težav dobi dobro, fajno žensko. Ti pa jokaš in jokaš.
Najdi si transvestita, ta pa zgleda kot ženska, možgane ima pa moške.
Sploh ne vem zakaj tako jadikuješ, če ne maraš žensk? Če so ti vse ženske tako zelo slabe kot ti jadikuješ, ja zakaj pa jih sploh hočeš imet?

Kljub vsemu Matkič, zame si veliko bolj pogumen kot nekateri “piloti” tukaj gori, ker si upaš o tem govorit.

To pa res.

Ti že začneš narobe, potem pa isto nadaljuješ, ni čudno, daje hitro konec. S tem, ko to poveš, samo izražaš nezaupanje v ženske in hkrati vase. Kaj si naj taka ženska misli o tebi? Ženska rabi sigurnost, ne pa nekoga, ki se bo ustrašil in pobegnil vsakič, ko bo dobil občutek, da ga želi nekdo spremenit. Kdor se sprejema, ga nihče ne more spremenit in se tega niti ne boji. To mu je zadnja skrb, tebi je pa prva.[/quote]

jaz zaupam vase še preveč brez skrbi…

jaz sem samo prijazen in ženski vnaprej povem da naj ne poskuša ker bo neuspešna…

saj ne povem tega ko ji rečem ZDRAVO! saj v tem je point jaz nebom pobegnil jaz se samo nebom pustil da bi me spremenila in bo odšla ona…

Marko Marko kar narobe postavljaš stvar kar naprej hočeš implementirat da je nekaj narobe pri meni ko pa ni… če bi blo jaz nebi bil srečen in zadovoljen… jaz ne ogovorim punce zato ker iščem PUNCO ampak zato ker mi je luštna pa jo hočem spoznat, potem pa ona hoče nekaj več … še največkrat pa ogovorim punco zato ker mi je nekaj najlepšega ko mi uspe privabit iskren nasmeh na obrazu punce, zato ker takrat zgleda punca lepše kot kdajkoli, tudi če objektivno ni lepotica.

Nekoč sem eno punco (mislim da sem bil star 22 ona pa 21 samo lepo pogledal in se 1x pohecal ter jo ogovoril in je čez 1 teden (morda je zbirala pogum) prišla do mene(obakrat je to bilo v gostilni) in se predstavla ter mi po koncu prijetnega pogovora dala številko češ da bi jo še poklical.

nisem sploh jaz želel njene številke, niti je gledat pol še 1x, jaz sem pač bil dobre volje in sem nasmejal luštno mladenko tisti dan, to je blo to.

Torej jaz se ne bojim če me kdo ŽELI spremenit, verjemi poskušala sta starša, poskušali so babice dedeki, stirci ,tete, družba, ženske, punce, prijateljice, sošolke, znanke, prijatelji staršev, pa so še vedno vsi pogoreli ali pregoreli. moje besede so le gesta da če ima to v namenu da je boljše da kar spoka ker bo neuspešna in bo podaljševala agonijo sebi in do neke mere tudi meni. Ampak ene pač mislijo da so bogeca za jajčka vlekle in da One pa bodo uspele, potem pa mula pa čoba do tal pa na drevo pa vse igračke zraven(telo :P)

Pa si se kdaj vprašal od kje tebi tak strah pred spreminjanjem ?
Tebe ženske ogrožajo….Vsaj tako misliš in verjameš.

Kaj pa, ko ti izraziš željo, ki se ne sklada z njeno ? Misliš, da potem tudi ti njo probaš spreminjati ?[/quote]

no tukaj je potrebno nekaj razčistit. lahko gremo filozofirat, češ da kao moje besede ‘da me naj ne poskuša spreminjat vbistvu spreminjam njo ki je ”navajena” ali pač oseba ki spreminja ampak to je potem še vedno njen izvorni problem ker želi spreminjat, ne moj.

Point je tukaj da ko jaz izražim željo vbistvu ne spreminja nje ampak njeno željo da bi bilo drugače medtem ko pa ona izrazi željo pa ta želja NAČELOMA spreminja moje dosedanje življenje.

Recimo, če jaz želim da me ona ne spreminja to ne spremeni njenega vsakdana saj dokler me ni poznama NI MOGLA spreminjat MENE! torej tega prej ni blo in želim da tako ostane.

MEDTEM

ko ženska ŽELI da bi jaz, namesto na košarko, šel z njo na sprehod, pa ona spreminja moj ”vsakdan” z nečim česar prej ni blo.

Torej tu sta dva različna tipa ŽELJE, en je taki ki spreminja drugi pa je taki ki OHRANI status quo če želiš bolj na grobo rečeno. Sta pa še vedno obe želji, samo da ena ne spreminja in je zato pravična druga pa ne.

To da ona meni reče da bi danes šla na sprehod jutri pa lahko grem na košarko NI prilagajanje čeprav bo ženska to vidla kot prilagajanje moški(jaz) tega ne dojamem kot tako… zakaj ne?

Ja ker preden je ona prišla sem bil OBA dni na košarki…

prilagajanje (obojestransko) bi blo če bi ona rekla da danes bi šla na sprehod pa ne na košarko pa sem lahko naslednji teden namesto 4x 5x na košarki.

Ne pa da ona meni vzame en dan, drugi dan mi pa KAO pusti(po njeno prilagaja) da te jaz igram košarko

skregano z logiko prilagajanja, sploh obojestranskega!

Torej naj ženska prilagodi svoje obnašanje in reče. ”ej mene je strah tega pa tega pa to mi ni prav” pa bo vidla kaj bo ne pa srat okrog s takimi…

Že davno nazaj sem se naučil da ko žensko vprašam ”kaj je narobe” in reče ”ne vse je vredu” ali ”nič” potem to vzamem za resnico, pa čeprav vem da se laže, ker mi preprosto ni se za ubadat z stopnjo malega otroka (On_) ki ne upa ODRASLO povedat kaj jo teži….

ampak ne mali otrok sem jaz ker se ne podrejam in prilagajam ženskemu načinu biti v zvezi.

Ja jaz si želim ”resne” (???) zveze ampak take kjer bom to kar sem danes ne to kar bi moral biti da bo ženska srečna 😉 … Če me ženska ljubi me je itak začela ljubit takšnega kot me je spoznala če me potem želi ”spremenit” oz prilagodit svojemu načinu dojemanja zveze, me pa nikoli ni ljubila …

simpl.

jaz si želim zveze kjer bom lahko reko da grem tarokirat in nebom rabo rečt kdaj pridem domov (mame sem se komaj rešo zakaj ženska misli da potrebujem drugo?) želim si zveze kjer bom lahko nadaljnje delal na svojem telesu tolko kot do zdaj (pa to ni veliko !!! ) želim si zveze kjer nebom rabo poslušat kaj kak in kje moram delat in bit ter kako se moram oblečt (če hočem it na 50 letnico svojega strica v trenerki tak bo, brez da bi 3 ure poslušal in potem gledal 2 dni muljenja)

a je to tako težko, sploh se ženska ne rabi spremenit za mene, kajti ko je meni katera všeč mi je všeč zato ker je takšna kot je, in vse kar ZAHTEVAM (ja zahtevam) nazaj je enak odnos, torej da me ljubi in želi takšnega kot MOJ ”jaz” želi da sem, ne pa takšnega kot družba/ona pričakuje da bi MORAL BITI![/quote]

Priznajte vsi, da ima Matkič prav. Iz njegovega pisanja se čuti samo iskrenost. Strinjam se z njim. Zakaj biti z nekom, ki ga hočeš spreminjati, ker ti tak, kot je, ni všeč? Prepričana sem, da bi bila ženska, ki bi ga imela rada takega, kot je, ob njem srečna. Ker bi tudi sam dajal. Več kot marsikateri teoretik.

Zdaj pa te razumem. S tem si vse povedal in razjasnil od kje tebi ta strah in odpor pred spreminjanjem.
Še vedno se boriš. Še vedno v sebi ohranjaš ta zid, ki si ga postavil, da si se zaščitil pred drugimi, ki so hoteli nate vplivati, ti pa nisi čutil, da te imajo radi.

In še vedno v sebi nosiš ta občutek, da te nekdo ne mara, če kaj počne proti tvoji volji. Zato ženske doživljaš kot sovražnice, ki te ogrožajo in želijo na silo spremeniti. Samo zato, ker v sebi nimaš občutka ljubezni in tega, da te nekdo spoštuje, ko želi od tebe nekaj, kar ni v skladu s tvojo voljo.

Stvar je v tem, če verjameš, da te ima nekdo rad, potem nimaš občutka, da te želi spremeniti in se ne upiraš, ampak to storiš..Preprosto zato, ker verjameš in veš, da te ima nekdo rad.

…forumski tradicionalneži :). Človek se res začne spraševati, če jih kdo plačuje.

Zdaj pa te razumem. S tem si vse povedal in razjasnil od kje tebi ta strah in odpor pred spreminjanjem.
Še vedno se boriš. Še vedno v sebi ohranjaš ta zid, ki si ga postavil, da si se zaščitil pred drugimi, ki so hoteli nate vplivati, ti pa nisi čutil, da te imajo radi.

In še vedno v sebi nosiš ta občutek, da te nekdo ne mara, če kaj počne proti tvoji volji. Zato ženske doživljaš kot sovražnice, ki te ogrožajo in želijo na silo spremeniti. Samo zato, ker v sebi nimaš občutka ljubezni in tega, da te nekdo spoštuje, ko želi od tebe nekaj, kar ni v skladu s tvojo voljo.

Stvar je v tem, če verjameš, da te ima nekdo rad, potem nimaš občutka, da te želi spremeniti in se ne upiraš, ampak to storiš..Preprosto zato, ker verjameš in veš, da te ima nekdo rad.[/quote]

Torej me ženska nima rada ker jaz želim od da si NE želi ničesar kot to kar dobi ona pa se s tem ne strinja…

takšno mišlenje ne laufa Robi zato ker ga apliciraš samo na mojo(moško) stran, medtem ko NIKOLI nebi dejal enako za ženski spol.

Po tvoji logiki potem ženska ki pa jo jaz želim ”spremeniti” pa se ne pusti, rečva hipotetično da jaz želim trojčka zavoljo debate ji moramo enostavno reči tole:

Stvar je v tem, če verjameš, da te ima nekdo rad, potem nimaš občutka, da te želi spremeniti in se ne upiraš, ampak to storiš..Preprosto zato, ker verjameš in veš, da te ima nekdo rad.

Matkic.Ti pač vztrajaš pri svojem in iščeš potrditve tega v kar verjameš. V to svojo resnico. In nihče ne trdi, da to ni resnica, le vprašaj se, če si ti splača vztrajati in iskati potrditve svoje resnice.
Ne želim te prepričevati, kaj šele spreminjati. Življenje je tvoje in ga živiš sam.
Le razlagam kako delujejo naši vzorci. Spremenil se boš sam, če ti bo mar in se boš imel rad. Nihče drug te ne more spremeniti, zato je tvoj strah popolnoma nerealen in z vidika tega trenutka, popolnoma nesmiseln.

In isto bi dejal za ženski spol, saj ima ženska s podobnimi izkušnjami, tudi podobne težave in verjame v isto resnico.

Matkic.Ti pač vztrajaš pri svojem in iščeš potrditve tega v kar verjameš. V to svojo resnico. In nihče ne trdi, da to ni resnica, le vprašaj se, če si ti splača vztrajati in iskati potrditve svoje resnice.
Ne želim te prepričevati, kaj šele spreminjati. Življenje je tvoje in ga živiš sam.
Le razlagam kako delujejo naši vzorci. Spremenil se boš sam, če ti bo mar in se boš imel rad. Nihče drug te ne more spremeniti, zato je tvoj strah popolnoma nerealen in z vidika tega trenutka, popolnoma nesmiseln.

In isto bi dejal za ženski spol, saj ima ženska s podobnimi izkušnjami, tudi podobne težave in verjame v isto resnico.[/quote]

kako si lepo zaobšel moje besede da nebi rabil pokomentirat direktno zgoraj napisanega, bravo Robi!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close