Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Poženščeni moški -oddaja na TV

Poženščeni moški -oddaja na TV

A se strinjate, da je lajbek prav prisrčkana beseda?:) No, jaz pa bi rada enega takega lajbeka, ki bi bil čisto nor name in jaz na njega – za začetek. V to, kdo je, kje dela in kaj ima, bi se spuščali pozneje….
Ne, nisem plehko bitje brez kriterijev – to je pač moj edini kriterij.:)
Hmmm….a veste, da je življenje lepo?

Ja Marko, tebi je vedno vse jasno, imaš analitičen pogled v razmišljanje ljudi. Si nedvomno velik strokovnjak. Gotovo imaš vsaj PhD pred imenom.[/quote]Za kaj takega dognat kot je Marko napisal ne rabiš “phd” pred imenom. Je dovolj če si Človek z imenom….

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ja Marko, tebi je vedno vse jasno, imaš analitičen pogled v razmišljanje ljudi. Si nedvomno velik strokovnjak. Gotovo imaš vsaj PhD pred imenom.[/quote]
Nisem noben strokovnjak. Kar povem pa povem iz svojih izkušenj, opazovanja, kot vsak drug tukaj. Da malo osvetlim zadevo še iz drugih kotov, da ne bo tako temno. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kako bo pa 45 letni moški izpadel kateri zanimiv, če je pa celo življenje preživel v gostilni ?[/quote]

Od kod ti pa to??? O gostilni ni bilo besede. 45+ moški so v glavnem ločeni ali samski po dolgotrajni zvezi.[/quote]

Gupi, ne pozabi, da so to še “otroci socializma”, ki jih je življenje marsikje ujelo nepripravljene v novih družbenih in drugih razmerah.

Sadni tvoje razmišljanje in sklepanje je na ravni otroka, zato ne bi bilo nič čudnega, če bi samo zaradi tega verjel raje Spiderju. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

LoL, kok je jezen zdej ratu 😀

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Ja Marko, tebi je vedno vse jasno, imaš analitičen pogled v razmišljanje ljudi. Si nedvomno velik strokovnjak. Gotovo imaš vsaj PhD pred imenom.[/quote]Za kaj takega dognat kot je Marko napisal ne rabiš “phd” pred imenom. Je dovolj če si Človek z imenom….[/quote]

Vdam se! Nihče ne bere ločil, pa tudi s. detektor je vsem crknil.

[youtube]vFgXF0a_Yw4[/youtube]

Za kaj takega dognat kot je Marko napisal ne rabiš “phd” pred imenom. Je dovolj če si Človek z imenom….[/quote]Vdam se! Nihče ne bere ločil, pa tudi s. detektor je vsem crknil.[/quote]Ja kaj pa ne poveš, da je to bil s.? :))))
Si premalo dominanten? 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ah, za jezo bo pa treba pa veliko več. Ne sodi po sebi. :))

Sadni, veš kaj je umetnost? Umetnost je zmožnost dati prav nekomu ali ga pohvaliti, čeprav ti ta oseba ni ravno pri srcu ali pa se ne ujameš z njo najbolje. Mislim, da se moraš ti tega še naučiti.

Dokler boš samo s prstom kazal name in vreščal Margo je margarina, ne boš nikamor prišel.

Žal mi je, ampak jaz ne morem slepo aplaudirati Spiderju iz prve vrste zgolj zato, ker je Spider. Velikokrat ima prav, vendar mu občasno tudi zdrsne na tipkovnici. Tako kot vsem nam.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Kot prvo, se sanja se ti ne kaksno je moje zivljenje, kaj vse podiram, kaksne zveze imam in kaj vse je za mano. Ti pa zaupam, da bi vecina tipov rekla samo eno, “i tata bi, sine”. Na dosegu roke so mi vse opcije. Seksa se moram se otepati. Podobno je z resnimi zvezami. Kaj mislis zakaj?? Zato ker imam to kar zenske iscete. Pusti forumski alter ego. Zame je forum javni WC.
In kje je problem VAS, zensk? Podredile bi si me, da bi vam sluzil kot priden kuza One. O, dobro vem kaj pomeni prilagajanje. Kaj vse je za mano… Ampak vecina sodobnih zensk bi dala mazinec, od moskega pa pricakuje dve roki. Zakaj ze? Ker je moski? Next…

Thank you very much 😉

Ženske dajo toliko kot dobijo od moškega. Na tvojem mestu bi se vprašal, koliko si sam dal, da si tako malo dobil.

Sadni, veš kaj je umetnost? Umetnost je zmožnost dati prav nekomu ali ga pohvaliti, čeprav ti ta oseba ni ravno pri srcu ali pa se ne ujameš z njo najbolje. Mislim, da se moraš ti tega še naučiti.

Dokler boš samo s prstom kazal name in vreščal Margo je margarina, ne boš nikamor prišel.

Žal mi je, ampak jaz ne morem slepo aplaudirati Spiderju iz prve vrste zgolj zato, ker je Spider. Velikokrat ima prav, vendar mu občasno tudi zdrsne na tipkovnici. Tako kot vsem nam.[/quote]
Zakaj bi dal nekomu prav, ki za vse kar napiše ni še nikoli doživel, ali pa izkusil na svoji lastni koži ? Jaz bolj verjamem praksi, kot pa študijskem gradivu, ki temelji le na teoriji, brez življenjskih primerov. Vprašaj se kdo je več žensk spoznal, Marko, ali Spider ? Zdaj pa iz tega potegni ven, kdo od njiju bi lahko bil bolj kredibilen avtor, od koga bi se dalo več naučit. Odgovor je na pladnju.

Ženske dajo toliko kot dobijo od moškega. Na tvojem mestu bi se vprašal, koliko si sam dal, da si tako malo dobil.[/quote]
Se ti vidi, da le s tipi hodis na zmenke…

Kot prvo, se sanja se ti ne kaksno je moje zivljenje, kaj vse podiram, kaksne zveze imam in kaj vse je za mano. Ti pa zaupam, da bi vecina tipov rekla samo eno, “i tata bi, sine”. Na dosegu roke so mi vse opcije. Seksa se moram se otepati. Podobno je z resnimi zvezami. Kaj mislis zakaj?? Zato ker imam to kar zenske iscete. Pusti forumski alter ego. Zame je forum javni WC.
In kje je problem VAS, zensk? Podredile bi si me, da bi vam sluzil kot priden kuza One. O, dobro vem kaj pomeni prilagajanje. Kaj vse je za mano… Ampak vecina sodobnih zensk bi dala mazinec, od moskega pa pricakuje dve roki. Zakaj ze? Ker je moski? Next…[/quote]Jao ubožec! Ti ponujajo seks pa se ga otepaš, ponujajo resno zvezo pa ne sprejmeš, maš gnarja, veze, nekaj je za tabo (kupček nečesa?), vse imaš kar one iščejo…. ampak ti se ne daš! Stojiš v tem viharju, ko se cel svet vrti okoli tebe, lazijo po kolenih…ti si neomajen.

Si pa zelo pameten (in še mnogi tukaj ;), veš veliko povedat o nečem kar nisi resnično izkusil, živel.
Verjetno si tudi že videl nekoga kako pilotira letalo in bi nam lahko še kaj o tem napisal?

Ves, One, ko bi ti vedel kaj sem izkusil, bi vedel, da mi je tudi tvoja zupca znana. 😉

Ženske dajo toliko kot dobijo od moškega. Na tvojem mestu bi se vprašal, koliko si sam dal, da si tako malo dobil.[/quote]
Se ti vidi, da le s tipi hodis na zmenke…[/quote]
Samo ne pogledat vase, samo na vse druge a? Ti pač ne moreš bit odgovoren za kaj, kje pa. Za to, da pa dobiš seks od žensk, si pa odgovoren in pripisuješ sebi. Zanimivo razmišljanje. tisto, kar ti rata, pripisuješ sebi, tisto, kar pa ti spodleti, pa pripišeš drugim. V tem primeru ženskam, ki so rezahtevne. :))

Žal mi je, ampak jaz ne morem slepo aplaudirati Spiderju iz prve vrste zgolj zato, ker je Spider. Velikokrat ima prav, vendar mu občasno tudi zdrsne na tipkovnici. Tako kot vsem nam.[/quote]
Zakaj bi dal nekomu prav, ki za vse kar napiše ni še nikoli doživel, ali pa izkusil na svoji lastni koži ? Jaz bolj verjamem praksi, kot pa študijskem gradivu, ki temelji le na teoriji, brez življenjskih primerov. Vprašaj se kdo je več žensk spoznal, Marko, ali Spider ? Zdaj pa iz tega potegni ven, kdo od njiju bi lahko bil bolj kredibilen avtor, od koga bi se dalo več naučit. Odgovor je na pladnju.[/quote]Če je Marko le eno res spoznal je to več od vaju obeh, ki meda lovita le sive miši….. 😉

Zakaj bi dal nekomu prav, ki za vse kar napiše ni še nikoli doživel, ali pa izkusil na svoji lastni koži ? Jaz bolj verjamem praksi, kot pa študijskem gradivu, ki temelji le na teoriji, brez življenjskih primerov. Vprašaj se kdo je več žensk spoznal, Marko, ali Spider ? Zdaj pa iz tega potegni ven, kdo od njiju bi lahko bil bolj kredibilen avtor, od koga bi se dalo več naučit. Odgovor je na pladnju.[/quote]

Jaz ne verjamem nobenemu, prisluhnem pa vsakemu.

In če smo že pri tem: kdo misliš, da je spoznal več žensk: jaz ali Spider?
In naslednje vprašanje: kdo lahko bolje razmišlja kot ženska: jaz ali Spider?
Kdo je zdaj najbolj kredibilen avtor, od kogar bi se dalo največ naučit?
Odgovor je na pladnju. :DD

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Sem ti že napisal zakaj to v njegovem primeru ne more bit izvedljivo. Model je na 7. mestu po številu oddanih komentarjev. Kaj ti to pove butl ? Sej vem, da si na njegovi strani, sam dej bod real, ne bit p***, pa priznaj, da ni mogoče tok cajta preživet tu gor in hkrati imet resno punco. Kira bi bila pa zadovoljna s takim, ki samo za računalnikom sedi in jo niti enkrat ne pelje vn ?

Taka ki rada peče piškote!
Joj kolk si ti lesen….. :)))))

Ženskih nasvetov jaz nikoli nisem jemal resno. Tako da, odgovor imaš na pladnju.

Se ti vidi, da le s tipi hodis na zmenke…[/quote]
Samo ne pogledat vase, samo na vse druge a? Ti pač ne moreš bit odgovoren za kaj, kje pa. Za to, da pa dobiš seks od žensk, si pa odgovoren in pripisuješ sebi. Zanimivo razmišljanje. tisto, kar ti rata, pripisuješ sebi, tisto, kar pa ti spodleti, pa pripišeš drugim. V tem primeru ženskam, ki so rezahtevne. :))[/quote]
Krasen primer pozenscenega razmisljanja! Ja, vam pasivnim fukfehterjem zenske _dajejo_ seks. Pri meni pa gre za nekaj kar se pocne v obojestranski uzitek.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close