Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Poženščeni moški -oddaja na TV

Poženščeni moški -oddaja na TV

Komentar uporabnika, ki zaseda 7. mesto na Monu, po številu komentarjev.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Zenske postajajo vse bolj domisljave v odnosih razno zaradi mase taksnih kalibrov, ki so se pripravljeni prelomit le ce jim zenska pride “vsaj malo nasproti”. Zame so to najvecji fukfekterji. Nepotesenci, ki bi se ovco naskocli, ce bi jim prisla “vsaj malo nasproti”[/quote]

Še ena brca v temo! Če prideš nekomu nasproti, to pomeni, da ne narediš cele poti sam in to pomeni, da ti je oseba toliko pomembna, da to želiš naredit samodejno in ker se zavedaš, da so za dober odnos pomembni kompromisi in pogovarjanje. Za FF tega jasno ne rabiš.

In če nekomu prideš nasproti, ne pomeni, da se mu klanjaš in se mu podrejaš, ampak nasprotno, slediš sebi in delaš tako, kot čutiš. “Novodobni desci” pa se divje otepate kakršnekoli obveze v smeri truda. Češ, mene ne bo nobena “prepogibala” in se pri tem ponosno trkate po prsih. Saj zato pa rabiš it na sto zmenkov, ene 10 podreš in to je tudi celoten izkupiček leta. Na koncu pa si še vedno prazen in nezadovoljen. Ti kar bodi “neodvisen”, drugih pri tem ne rabiš ožigosat kot pomilovanja vredne fukfehtarje.

Brez tega ne gre, kako pa naj se drugače počuti večvrednega? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kje si prebral to, da se moški karkoli pritožujemo?! Jaz berem samo to, da smo se in eni in drugi spremenili. Ženske najprej (emancipacija, samozadostnost), moški smo sicer potrebovali nek čas, da smo se uspešno prilagodili (emancipacija :), samozadostnost) in sedaj imamo novo stanje v “enakopravnih odnosih”. Kdo pravi, da moškim novo stanje ni všeč? I love it!

To je res. Med moškimi je več lajbekov, nesposobnih samostojnega življenja. Ko pride do ločitve ženska zaživi, moški se zapije, tako ponavadi je.

Ogromno moških je žal ostalo na stopnji tradicionalistov in za življenje enostavno rabijo žensko ob sebi. Ti moški so kot po pravilu šibki, slabih navad, neizobraženi. Taki seveda ne gredo v enačbo z žensko, ki je: izobražena, z dobro službo, polna energije. Moški, ki je tak, pa tudi ne rabi nujno ženske ob sebi, ker bi se čutil omejenega.

Ženske ste lahko zbirčne in zahtevne, kolk hočete. Lajbeki se vas bodo bali, smaozavetsni moški bodo naredili krog okoli, ker se jim ne bo dalo ukvarjat s komplicirano osebnostjo.

Seks dobit pa moškemu ni tako težko, kot skušaš prikazati, pravzaprav precej lahko. A to je druga zgodba.[/quote]

Tebi mogoče ni težko priti do seksa, večini pa in delajo čuda, da bi prišli do njega. Take so moje izkušnje. Govorim pa o moških 45+.

Pa še to: takšni strokovnjaki za odnose, pa marsikomu niso jasne najbolj osnovne stvari. Niso redki, ki na podlagi enega primera z indikcijo pokažejo, da to velja za vse.

Sem že hotel napisati, da prav taki največ pišejo, komentirajo, argumentirano replicirajo in skrbijo za to, da ima tema vsaj 5 strani, pa tega ne bom napisal. 🙂

To je res. Med moškimi je več lajbekov, nesposobnih samostojnega življenja. Ko pride do ločitve ženska zaživi, moški se zapije, tako ponavadi je.

Ogromno moških je žal ostalo na stopnji tradicionalistov in za življenje enostavno rabijo žensko ob sebi. Ti moški so kot po pravilu šibki, slabih navad, neizobraženi. Taki seveda ne gredo v enačbo z žensko, ki je: izobražena, z dobro službo, polna energije. Moški, ki je tak, pa tudi ne rabi nujno ženske ob sebi, ker bi se čutil omejenega.

Ženske ste lahko zbirčne in zahtevne, kolk hočete. Lajbeki se vas bodo bali, smaozavetsni moški bodo naredili krog okoli, ker se jim ne bo dalo ukvarjat s komplicirano osebnostjo.

Seks dobit pa moškemu ni tako težko, kot skušaš prikazati, pravzaprav precej lahko. A to je druga zgodba.[/quote]

Tebi mogoče ni težko priti do seksa, večini pa in delajo čuda, da bi prišli do njega. Take so moje izkušnje. Govorim pa o moških 45+.[/quote]

Hočemo dokaze, številke, objokane moške, ki že 2 leti niso dobili sexa. 🙂 🙂 Tisti, ki delajo čuda, da bi prišli do navadnega sexa, si tega niti ne zaslužijo. Kar naj bodo na suhem.

Pritožujejo se nad tem, da danes zveza med dvema več ni možna, razen če eden ni v podrejenem položaju. Mogoče pa se s tem bahajo, saj ni pomembno. Kar hočem povedat je to, da to sploh ni res. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kje si prebral to, da se moški karkoli pritožujemo?! Jaz berem samo to, da smo se in eni in drugi spremenili. Ženske najprej (emancipacija, samozadostnost), moški smo sicer potrebovali nek čas, da smo se uspešno prilagodili (emancipacija :), samozadostnost) in sedaj imamo novo stanje v “enakopravnih odnosih”. Kdo pravi, da moškim novo stanje ni všeč? I love it![/quote]

Res je, spremenili smo se mi in spremenile so se vrednote in prioritete v življenju ljudi. Tako kot se hlasta za materialnimi dobrinami v stilu: vse takoj in zdaj po najnižji ceni, tako se hlasta tudi v medsebojnih odnosih. Pa najbrž nismo krive samo ženske in ne samo moški, saj smo kljub vsemu ustvarjeni drug za drugega. A ne?:)
Rada bi še nekaj napisala. Po duši sem iskreno bitje. Po ločitvi sem bila kar nekaj časa na portalih za samske in spoznala kar veliko ljudi. In moram vam dati prav. Tistim, ki pravite, da so moški enostavna in iskrena bitja. Res so, vsaj velika večina. Ženske so bolj manipulatorske in bolj kalkulirajo. Včasih nisem mogla verjeti, kakšne izkušnje imajo nekateri moški z ženskami. Že to, da sem se, če sem se s kom srečala, pripeljala na pol poti in plačala svoje kosilo, se je nekaterim zdelo čudno. Jaz pa ne vem, kako lahko od neznanca, samskega, ki prav tako živi z eno plačo, ženska pričakuje, da bo vse sam plačal?
Pa še to. Po ločitvi so bili komentarji mojih znank in kolegic približno taki: no, zdaj pa si moraš najti enega, ki res nekaj ima (tu je mišljeno dobro finančno stanje kot edino merilo)……

Zanimivo je poslušat pripovedi različnih ljudi in njihove izkušnje. Ampak a ni malo naivno vzeti njihovo pripoved kot resnico? Vsaka zgodba ima dve plati. Ženske niso manipulatorske, ampak so predvsem previdne. V tej previdnosti pa lahko res zgleda, kot da se obnašajo manilpulatorsko, če naletijo na tipa, ki ga ne poznajo ali pa se vede preveč vase zagledano.
Jaz sem tudi hodil na zmenke po zadnji zvezi, pa nisem imel nobene slabe izkušnje. Opazoval sem ženske, opazoval sem pa tudi sebe in spoznal kako zelo vpliva moje vedenje na njihovo in obratno. Ženske si želijo občutka varnosti, tega jim pa ne more dat nekdo, ki misli samo nase in na svoje potrebe. Do takega človeka se bo ženska vedno vedla “manipulatorsko”, da ne rečem egoistično. Je samo ogledalo tistega, s katerim se druži. Še dobro, da ni tako naivna, da bi se kar predala takemu moškemu. Ker pa je takih moških mogoče res vedno več, se tudi ženske temu primerno odzivajo, saj jim nič drugega ne preostane. Oziroma, ne morem krivit le moških, pač pa je res, da so vrednote spremenile, ampak le navidezn. Človek si v resnici še vednoželi skromnosti in ljubezni, le da se je izgubil in podredil “novim” vrednotam in potrebuje čas, da se spet najde, če se prepusti in obupa nad družbo.

Oh, seveda se pomaga, njemu in sebi, saj znajo biti seksualni mehanizmi za doseganje ugodja kar zapleteni….
No, hotela sem povedati, da so ženske tudi na področju spolnosti veliko bolj osveščene in da vsak seks še zdaleč ni dober seks.[/quote]“Dober seks” je relativna zadeva. Zanj je bil lahko čisto soliden, mogoče celo odličen, zate niti omembe vreden. Zakaj je tako? Ker on ni vedel v kaj se spušča? On se je v nekaj spustil in svoje dobil, tudi ona se je spustila in dobila – nič oz premalo.
Kdo je tu bil “slab”? 😉 :)))

Ženske ste v seksualnem smislu veeelikoooo močnejše od moških in če želite to svojo moč vsaj približno izkoristit rabite kaj več kot pa le nekoga za eno noč pa čeprav je ta na tabletah.

Zenske postajajo vse bolj domisljave v odnosih razno zaradi mase taksnih kalibrov, ki so se pripravljeni prelomit le ce jim zenska pride “vsaj malo nasproti”. Zame so to najvecji fukfekterji. Nepotesenci, ki bi se ovco naskocli, ce bi jim prisla “vsaj malo nasproti”[/quote]Dater: le čevlje sodi naj kopitar 😉

Ti in tebi podobni pa nimate niti še šivanke v rokah, da bi si vsaj kake opanke sešili, kaj da bi lahko šivali čevlje….

Tale bo za vas: 😉 :)))

Prebudil se je rano
sosedov bosopet,
prebudil je še mamo
in mahnil jo je v svet.

Cvetlice je nabiral,
za zajci se podil,
maline je obiral,
siničke je lovil.

A glej že v tisti noči
pritekel je nazaj,
tja v mamino naročje,
prestrašen, da je kaj.

Tako je rekel sosed,
da v svet bo že še šel,
a mamico da svojo bo
vedno s sabo vzel.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

a se spet najde, če se PREJ NE prepusti družbi in obupa nad iskanjem.

Prepričal me boš, da imajo uporabniki Spider, NM-3w in ostali popolnoma prav. Krneki, res.

Saj te noben ne prepričuje. Napisal sem svoje izkušnje. 🙂

Ženska dominira le ob pezdetku in to ji je muka!
Srečna pa ni ne ona, niti on, še najslabšo odnesejo v takem razmerju otroci, sploh tisti moškega spola.
Ostanejo zavedno neka cagava piščeta, novi rod pezdetkov…. :/ Očeta se pa itak ne more spomnit, ker ga je mama zasenčila… Je bil premlitav zanjo… 🙁

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

@On_: Kakšne so pa druge možnosti? 🙂

1) pezdetek + ženska: –> ženska dominira, nesreča velika
2) nepezdetek + ženska: –> ženska poskuša dominirati, nepezdetek ji ne pusti –> borbe za uveljavljanje, prepiri, nesoglasja –> ločitev, vsi srečni?
3) nepezdetek + podrejena ženska: –> vsi živijo srečno do konca svojih dni ?
4) ?

🙂

Problem je v tvojem razmišljanju oziroma prepričanju, da ženska želi vedno dominirat. Iz tega izhaja ves tvoj strah pred odnosi oziroma prepričanja o katerih pišeš.
Si pozabil vsaj na kombinacijo:
5) moški+ženska: –> nihče ne želi dominirat, nihče ni pezdetek. Živita srečno. 😉

Kako bo pa 45 letni moški izpadel kateri zanimiv, če je pa celo življenje preživel v gostilni ?

Dominantnost ne osrečuje in je stalna dominantnost enega partnerja strup za zvezo, ker se dominantni konstantno počuti izkoriščen.

Bravo Marko!

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ja Marko, tebi je vedno vse jasno, imaš analitičen pogled v razmišljanje ljudi. Si nedvomno velik strokovnjak. Gotovo imaš vsaj PhD pred imenom.

Ja takšno mišljenje imaš lahko, če večino dneva preživiš v ženski družbi. Margot, pozabila si, da je ta komentar prišel od uporabnika, ki zaseda 7. mesto, po številu komentarjev. Je to zate kredibilna oseba ? Jaz bi že samo zaradi tega raje verjel Spiderju…

Kako bo pa 45 letni moški izpadel kateri zanimiv, če je pa celo življenje preživel v gostilni ?[/quote]

Od kod ti pa to??? O gostilni ni bilo besede. 45+ moški so v glavnem ločeni ali samski po dolgotrajni zvezi.

V glavnem, stari so, pa znucani. Nam 20 let mlajšim ni težko pridt do tega.

Spider, kako si upaš oporekati mnenju uporabnika, ki ve vse. Uči se in mogoče boš nekoč celo lahko stopil v njegove čevlje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close