Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Pozdravljena babi

Pozdravljena babi

Pozdravljena,res si se potrudila in mi vse lepo in natanco opisala,sem ti zelo hvalezna.

Tudi sama delam rizoto tako kot je opisala tnt vendar ni tako slastna,kaj pa vem mogoce zaradi vec vrst sirov ki jih dodajo italijani.Sama najbolj obozujem naso hrano in jo vecinoma tudi pripravljam ampak za mojega moza so testenine na prvem mestu vsaj vsak 2-3 dan.

Vem za te ita.oddaje in jih tudi gledam,sedaj sicer mislim da jih med poletjem ni drugace pa zelo rada gledam in si zapisem sproti kaksen recept.Mogoce ves naslov linka na internetu Antonelinih receptov?Italijanscino znam kar dobro govoriti medtem ko pa razumem vse.Na zacetku je bilo hudo se pa clovek vsega navadi.Sem obiskovala tudi tecaj za tujce…se je splacalo.

Tudi meni je dolgcas,sem cel dan sama doma do zvecer na sreco imam svojega 10-mesecnega sincka ki je zelo navihan…sempre parla,parla……Nova hisa mi je vsec ker imamo mir,svoj teren skratka lepo je.

Lep dan babi in hvala za tvoj odgovor…

Hej, Soncek!

V URL vpisi
Menu & Bon Ton a cura di Donna Patrizia

Prijetna stran z raznoraznimi recepti- tudi tistimi od Anne Moroni pa drugih.Saj bos videla.

Ne, cez poletje oddaje ni bilo. Prav spletne strani oddaje z vprasanji, odgovori pa mi se ni uspelo najti. Povedo pa vedno pri oddaji njihovo spletno stran. Bomo pocakali jesen:)

Hai un bambino biricchino:)

Govoris z njim slovensko in oci italijansko?

Lep pozdrav s tople obale Babi

Hvala babi,prav si povedala pocakali bomo na jesen kjer bo veliko teh kuharskih oddaj se posebej na rai uno.

Kar zdaj si grem pogledat to stran…

Z njim se pogovarjam tako slovensko kot italijansko(kolikor pac znam 🙂
Lepo je ce otrok pozna vec jezikov se posebej pa seveda materin jezik.

Lep dan babi,pri nas ze dva dni sije soncek uh koncno smo pa pred parimi dnevi kurili ker je bilo “pasje”mrzlo.Sej cisto znacilno za Friuli….

soncek

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close