Pozdrav novinke
Dobro jutro Jani, Kocka in vsi Tjavendanovci,
Kaj takega clovek od tebe ne bi pricakoval, si eden od nosilnih stebrov moskega dela foruma, pa ne bi vec osvajal…. In to sporocas se cisto friski clanici… Od kod pa naenkrat taka spokornost in svetost pri tebi, bemti da se ne vracas na Srednja, hahahaha? Dobro, da se je svetnik pojavil…
Pepi
haaaaaaaaaah! Oj, dobro jutro kocka.
Meni ura zvoni ob 5.30 in najhuje mi je vstat, ker je še čist tema zunaj. Bi se najraj pokrila čez glavo pa še mal zadremala in se delala da mi sploh ni treba delat. Še dobr, da imam še osebnega metalca iz postelje. Drugače pa je idealno jutro zame je brez budilke, sonček pa kofi!
A da zdajle dež pada? Moram mal preverit, sicer mi je pa v službi čist vseen, važn da bo popoldan mir.
Evo kofi je zagrabu, zdaj pa veselo na delo!
LP
Ojla!
Pa je pol šihta za mano. Pa kava, pa malica…. Ob takih dnevih nimam delodiša. Vidim, da smo sami zgodnji. Tudi jaz odpiram očke ob 5.30, eno uro rabim, da se spravim od doma. To urco pa sem “smotana” da bolj ne bi mogla biti. Spotaknem se celo na 1 cm visokem pragu. Še sreča, da mi ni treba voziti do službe.
Povabim vas na kavico – a želite turško ali expresso? Zraven pa tiste Manner srčke, ki tako dišijo po rumu… Pol pa naj dežuje kolikor hoče. Aja, pa v MB je treba priti na kavo…..
Lupčka!
Hej pa saj si ista kot jaz. Eno celo uro neki packam po stanovanju preden se spokam ven, pa itak se moram ene 3x vrnit, ker zmeri neki pozabim. Še največja kriza pa je ko se vsedem za volan. Si bom mogla kar rotacijske lučke namontirat, ker preveč ogrožam ostale udeležence prometa, pa ne da sem tako slab voznik, ampak zjutraj je pa res kriza.
MMMM, kavica mi pa že diši, sem namreč tud jaz ravno z malice, pa tist srček bi se tudi z lahkoto stopil v mojih ustih. Mislim, da bom res mogla še po kaj sladkega skočit v trgovino. Evo že letim1
En sladek pozdravček (namesto sončnega)!
Forum je zaprt za komentiranje.