Pozdrav moderatorju in forumu na pot
Tehnologija, tehnologija..
Včasih si imel en gum za vklop in enega za izklop.
Danes pa potrebuješ znanje računalniškega analitika, programiranja in hekanja, kar večina “smrtnikov” ne zna. 🙂
S pomočjo skupine strokovnjakov iz Telemacha bomo poskusili pomagati vsem, ki naletite na vprašanje glede televizijskih programov, o operaterjih, infrastrukturi, povezavami in številnimi drugimi vprašanji.
Lepo pozdravljam moderatorja,
to je g. Peter Perčič iz skupine Telemach, ki bo odgovarjal na vaša vprašanja.
G. Peter,
dobrodošli v ekipi strokovnjakov Med.Over.Net!
Andreja
Andreja in ostali MONovci,
super, da ste nam dali nov forum, mislim, da bo na njem postavljenih kar nekaj vprašanj.
Ne razumem pa, kako ste ga dali v moderiranje nekomu, ki bo reklamiral samo svoje storitve. Sicer mi je jasno, da živite od reklam, toda forumi so vedni bili in naj bi bili neodvisni. Pa ne, da imam kaj proti g. Perčiču ali Telemachu, ampak v Sloveniji imamo hvalabogu na področju elektronskih komunikacij dokaj razvito konkurenco in res ni nobene potrebe ali opravičila, da forum moderira in na njem prikrito in manj prikrito oglašuje zgolj en ponudnik.
Jasno je, da posamezni forumaši vedno zagovarjajo to ali ono opcijo, ampak da pa je moderator pristranski, to pa je višek.
To je točno tako, kot če bi forum politični čvek dali moderirati eni od opcij – jasno je, kaj bo s takšnega foruma nastalo. Tuljenje istomišljenikov v isti rog, ostali pa se bodo (bomo) od takšnega foruma hitro poslovili. In to se bo zgodilo tudi s tem forumom, če ne boste zamenjali moderatorja.
Ga. Andreja, prvo hvala za vaše mnenje. Kar se tiče moderiranja tega foruma vam moram povedati, da smo se zanj odlločili zaradi dejstva, da se na internetu največkrat pojavljajo moderatorji, ki so skriti in se ne pojavljajo s svojim imenom in podatkom, od kje prihajajo, kljub temu pa podajajo mnenja in sugestije. Mislim, da ti naredijo več škode, saj se sam predstavljam kot predstavnik podjetja Telemach in obiskovalci to vedo. Mi smo se odločili za odprt dialog in odgovore, ki bodo seved naatančenje odgovarjali na vprašanja o Telemachovih storitvah, seveda pa bomo pomagali rešiti tudi kakšno drugo težavo, če bomo le iahko. Lep Valentinov dan vam želim, Peter
Peter,
lahko zadevo zaviješ v še lepši papir, pa bo še vedno ostala prikrito oglaševanje.
Me prav zanima, kaj o tem pravita Zakon o medijih in Zakon o varstvu potrošnikov. Morda pa si bom vzel čas in ju malo prebral. Kolikor vem, morajo biti oglasna sporočila jasno označena in ločena od ostale vsebine.
Pa da ne bo kdo mislil, da delam pri konkurentu Telemaha. Samo moti me, kako se stvari postavljene.
Vsekakor minus točke za MON.
Pozdravljen ens3c,
sedaj ste povabljeni na forum Računalništvo, televizija in telefonija http://med.over.net/forum5/list.php?39 kjer vam svetuje še več strokovnjakov.
Forum je zaprt za komentiranje.