Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računovodstvo Pozdrav moderatorju in forumu na pot

Pozdrav moderatorju in forumu na pot

Spoštovani.

Z veseljem vam sporočamo, da je na forumu nova sodelavka, ki bo skupaj z vami iskala rešitve za te zapletene denarne zadeve, povezane z računovodstvom.
Dominika ima izkušnje in veliko pripravljenosti svetovati ljudem. Vabljena, da še kaj več sami poveste o sebi.

Dominika pozdravljena in dobrodošla v ekipi svetovalcem Med.Over.Net.

Andreja Verovšek, univ. dipl. soc. del., edukantka telesne psihoterapije *** Domišljija je pomembnejša od znanja. Znanje je omejeno, domišljija pa poganja svet. Albert Einstein I Naročilo na ePosvet: https://med.over.net/svetovalec/andreja-verovsek I

Najprej vsem en lep pozdrav in hvala Andreji za kratko predstavitev in dobre želje.

Prevzela sem moderatorsko mesto v forumu računovodstvo, kjer upam, da bomo tudi z vašo pomočjo reševali vprašanja in dileme. Ker so to moji začetki na forumu, vas prosim za razumevanje in za dodatna vprašanja, če bom nejasna.

Največ izkušenj imam iz družinskega podjetja. Imeli smo več kot petnajst let specializirano trgovino. Samostojno sem zadnja leta vodila računovodstvo in tudi vse ostalo.
V preteklem letu sem tudi zaključila šolanje na VŠGT Bled, smer računovodstvo.

V upanju, da bomo naredili forum malo bolj zanimiv vas lepo pozdravljam in vam želim lep in uspešen dan

DominikaT

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close