Najdi forum

Požarni zid??

Naročujem fotografije preko spleta in me meče ven, rekli so, da naj izklopim požarni zid in bo šlo.

Kako se to izklopi? Kje imam to na računalniku?

Joj, pojma nimam, sama sebi se zdim neumna

Veš, veliko boš olajšala delo nekomu, ki ti bo hotel pomagati s tem, da mu napišeš vsaj še to:
– kakšen operacijski sistem imaš ( windowse 98, 2000, xp, vista, linux … )
– kakšen je priklop v svet ( modem, kabel, adsl, direktna povezava, preko mreže, ruter..)
– čimbolj natančen opis napake ( ti kaj napiše, kaj sporoči, kdaj se to dogodi.. )

Skratka – če pokličeš dohtarja po telefonu in mu rečeš – “noga me boli, prosim, če mi pomagate” misliš, da bi izstrelil kot iz topa diagnozo ?

Pozdrafček!

Čudo od čudesa…jaz imam VKLOPLJEN požarni zid, ko pošiljam fotografije v naročilo, pa me ne “meče ven” 🙂

LP

Tota Senka

No, mene meče ven. Ko hočem urediti slike, mi napiše “Run time error 5” in sem šla gledat na ponudnikovo stran pod FAQ, kjer je razlaga takšna:

9. Ob zagonu programa dobim sporočilo »Run-time error 5«, nato se program zaustavi.

Cenik se ni pravilno osvežil. Razlog za to je verjetno uporaba požarnega zidu ali proxy strežnika, ki programu ne dovoljuje neoviran dostop do foto strežnika. Začasno izklopite požarni zid in poskusite ponovno.

Imam 500 fotografij za razvit in to nujno. Dajte mi prosim potem predlagat še nekaj drugih ponudnikov. Tega (e-foto) mi je priporočal kolega, ker je ena fotografija 0,10€.

Tvoja želja zame ukaz.
je pa res, da tolk poceni niso kot tam ( +2 centa), ampak… kaj ti pomaga poceni storitev, če (ti) pa ne deluje?

TUŠ

MixiLab ( osebno sem tu )

Sicer pa pobrskaj malo po gugliju

Pozdrafček!

Jaz jih pošiljam preko ePhotoLab – Foto Plus…

(www.fotoplus.si)

…in res, pri meni vklopljen požarni zid ni problem! Pa ga imam zares vklopljenega med pošiljanjem slik (preverjeno)

Ah, še cena: 0,10€

Imajo tudi količinske popuste…fino, ne 🙂

LP

Tota Senka

Hvala vam!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close