Požarni zid??
Veš, veliko boš olajšala delo nekomu, ki ti bo hotel pomagati s tem, da mu napišeš vsaj še to:
– kakšen operacijski sistem imaš ( windowse 98, 2000, xp, vista, linux … )
– kakšen je priklop v svet ( modem, kabel, adsl, direktna povezava, preko mreže, ruter..)
– čimbolj natančen opis napake ( ti kaj napiše, kaj sporoči, kdaj se to dogodi.. )
Skratka – če pokličeš dohtarja po telefonu in mu rečeš – “noga me boli, prosim, če mi pomagate” misliš, da bi izstrelil kot iz topa diagnozo ?
No, mene meče ven. Ko hočem urediti slike, mi napiše “Run time error 5” in sem šla gledat na ponudnikovo stran pod FAQ, kjer je razlaga takšna:
9. Ob zagonu programa dobim sporočilo »Run-time error 5«, nato se program zaustavi.
Cenik se ni pravilno osvežil. Razlog za to je verjetno uporaba požarnega zidu ali proxy strežnika, ki programu ne dovoljuje neoviran dostop do foto strežnika. Začasno izklopite požarni zid in poskusite ponovno.
Imam 500 fotografij za razvit in to nujno. Dajte mi prosim potem predlagat še nekaj drugih ponudnikov. Tega (e-foto) mi je priporočal kolega, ker je ena fotografija 0,10€.
Forum je zaprt za komentiranje.