Najdi forum

pozarni zid

Zivjo se vedno ne vem kako v windowsih xp ugasnes pozarni zid in kje ga najdes.Potrebujem to zato da mi hitreje dela emule.hvala.

Katere Windowse pa imaš?

V XP-jih Pro s SP2 (Service Pack 2) greš enostavno v nadz. ploščo v Varnostno središče in ga izklopiš.

Start/Nadzorna Plošča/Omrežne povezave
na ikono od modema klikneš k desno miško….izbereš lastnosti, nato izbereš jeziček dodatno in tam odkljukaš prezno okence.
Lp Tanja

Tudi to je varianta ja, če imaš še vedno analogni modem. Jaz imam namreč ADSL in mi je to že pobegnilo iz spomina :))

Zakaj? Jaz imam kabelski modem in ga tako izklopim.

Kako ga pa izklopis v rutarju.

Poglej, požarni zid je zato, da varuje tvoj računalnik/omrežje pred napadi iz interneta. Načeloma je računalnik brez požarnega zidu na internetu živ cca. 20 minutk.

Raje si požarni zid skonfiguriraj tako, da ga boš imel vključenega, pa ti bo kljub temu mula delala z visokim id-jem.

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

prosim da mi napises kako to zadevo zrihtati.Pa ne mi dati ene internetne strani da si berem ker sam slab v tem.v rutar pridem ta vtipkam 192.168.8.1
to naredim naprej si pa ne upam cisto nic naresti kajti da nebi kaj zaj….
prosim pomagaj mi prosim.HVALA.

Ti samo napiši kakšen usmerjevalnik imaš to, katere znamke in ostale neumnosti ;:)

Usmerjevalnik je router ime mu je router jaht xdsl 4xrj45 10/100,na tem routarju sva dva ,ampak je moj racunalnik glavni.Ne vem kaj te se zanima imam xp.

Poglej mule lahko usmeriš samo na en računalnik na žalost ne gre na več računalov preko požarnega zidu…

Mogoče ti bo kdo napisal kaj in kako, če ima tak požarni zid, če ne bom pa malce pobrskal po navodilih..

lp

Izberi si kateri je tvoj router:

EA-2104E DSL/Cable Router
EA-2104G DSL/Cable Router
WA-2104EX 11Mbps Wireless DSL/Cable Router
WAM-2104P 11Mbps Wireless ADSL Modem Router
EAM-2104P ADSL Modem Router

verjetno piše kje na škatli na kaki nalepki..

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close