Najdi forum

power point

Zdaj pa ne vem, ali sem jaz čisto za luno ali kaj? Strašno rada bi začela delati s power pointom, kolegi so mi rekli, da moram imeti ta program v sklopu Windowsov – vendar ga ne najdem! Imam windows millenium, tipa, ki mi je pred letom in pol zorganiziral računalnik, pa trenutno ne dobim.

Ne morem reči, da se na računalnike kaj spoznam, pa vendarle sicer znam poiskati programe in fajle – pa mi tudi Raziskovalec ne vrže ven nič pametnega. Nasveti? Kam se je skril power point?

In če ga res nimam gor – ali kdo ve, na katerem naslovu ponujajo kakšen free download? Sem tudi tu že iskala, pa sem našla same upgrade – to pa mi nič ne pomaga, če nimam osnovne verzije, kajne?

Najtalepša hvala za pomoč!

Živjo Infra!

PowerPoint je del zbirke Microsoft Office, katera je pa plačljiva, ne glede
na to katere Windoze imaš, moraš ta produkt posebej kupiti, saj veš
Microsoft bi najraje zaračunaval še “prdece”, kar pa trenutno še ni
zakonsko regulirano..

Free variante pa ni, je pa alternativa in sicer v OpenOffice, ki je pa
brezplačen in v svojem paketu vsebuje tudi alternativo PowerPointu.
Slovenska različica OpenOffice se nahaja na naslovu

tam levo si izberi download, samo pazi ta paket je velik cca. 50 Mb.
Če imaš počasno povezavo bo to zelo dolgoooooooo časa trajalo.
Če imaš pa npr. adsl ali kabelski sistem bo pa šlo v nekaj minutah dol.

Lep dan jutri popoldan!

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Ej, Klemen, najtalepša hvala, našla, downloadala (oh, kako grozna beseda, kako se to reče po slovensko??), imam ADSL, tako da ni bilo nobenih težav. In sem že tudi odkrila, da se različica Power pointa skriva v IMPRESSu – in takoj nato ugotovila, da se bom morala zadevi malce bolj posvetiti, če bom hotela spraviti skoz uspešno predstavitev :-(( ampak to bom že, ni vrag. Tako da si mi res polepšal (že tako sončkast) dan.

Pa ko te ravno imam na vezi, še nekaj: ko bom zadevo predvajala prek LCD projektorja – ali potrebujem še kakšne dodatne programe, namestitve? Seveda bom poprej preskusila, da se ne bi ravno “obrukala”, pa vseeno me zanima, ali imaš morda kakšne tozadevne izkušnje.

download = prenesi, prenešeno, ali khm dol potegni 🙂

Ja kakšne težave imaš lahko:

– problem pisave
– problem barv (običajno največ težav)

in to je načeloma tudi vse.

Pač nekajkrat si prej prevrti zadevo na računalu, moraš pa vedeti,
da dejansko lcd naredi nekaj slabše barve ali kaj podobnega.

Lep večer.

ps. malce kasneje pišem sem bil nad 1000 m.

Thanks. Barve bom pa že kako podkupila, da se bodo lepo obnašale. Sicer pa – bistvo je tako vsebina, kajne…:-))

Hello!

Po dolgem času spet jaz!

Nič ni bilo narobe ne z menoj ne z mojim predragim (beri: računalnikom), le mene so malce preveč prevzeli akademski napori (izpiti, seveda). Komajda sem še uspela sproti odgovarjati na e-maile!

Ah, če rabiš lepo izdelano predstavitev v PowerPointu se javi na omenjeni e-mail pa bomo kakšno zrihtali!

Upam da Primož nima nič proti samopropagandi (uf, kakšna skovanka)

Lepo se mi imej(te) jutri zjutraj v službi, mi študentska raja imamo še en teden dopusta!!!

LP iz “totega konca”
Senka

Ohoho, predraga Štajerka se je oglasila!

No kako kaj, si že diplomirala..
Sem bil letos na Lentu, seveda na Jazz-u – fantazija (koncert mislim).

In pri vas že kaj sneg pada, ali se še kar martinčkate tam pri 3Ribnikih ??..

Lepo se imej, seveda študentarija spi zjutraj, da lahko ponoči ružijo okoli..

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close