Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek power juicer

power juicer

Starsema bi rada kupila darilo…power juicer…nekaj takega kot je v reklami tv-shop, sokovnik. KJE GA NAJ NAJDEM V MB – JU?

HVALA

Mislim da bi mogla it pogledat v Merkurja!
V Ljubljani ga imajo!

pazi kaj boš kupila, nekje imajo cenejše, ampak ti niso isto kot pravi POWER YUCER.Bodi pozorna na to, da ima odprtino kjer vlagap sadje, ali zelenjavo tako veliko, da lahko notri vržeš celo jabolko.To je zelo pomebno, ker potem ima močan tudi motor.Sem pri sosedi videl neko varianto tega sokovnika, kjer je odprtina za polovico manjša in tudi rezila ima drugačna.Jaz takega ne bi kupil.
Pokliči TOP-SHOP, jaz sem ga tam kupil in je res dober,

Tud jaz ga imam od Top Shop – sem ga dobila za porocno darilo in je super. tasca ima enga iz neckermanna in pravi da ni vreden niti 10.000 koliko je dala za njega.

Urška

Koliko je stevila Top – shopa, hvala

INTERŠPARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR AKCIJA

Hehe svetilnik, v Mb tudi??

NImam pojma pejt na spletnos tran, sej jo imajo, pa čaki no, sej grem jaz 080 15 51.

http://www.topshop.si/

Urška

Pa je vreden skoraj 36.000 SIT?

v vseh intersparih koliko vem – megamarketih

Koliko ga jaz uporabljam mislim, da je Vreden tega denarja. Iz dveh pomaranč dobiš ven dva decilitra soka – to je že kar velik. Iz dveh jabolj tud zelo velik soka, tako, da mislim, da je vreden. Ni primerjave zdej z Fructal sokom, ki ga kupiš v trgovini – tam daš za liter soka 200 sit in pol seštej kolk sokov dobiš za 36.000 sit. je pa res da je ta iz Power jucerja res naraven. Vanj vržeš jabolko in ven dobiš naraven jabolčni sok – le ta tud po nekja minutah potemni, če ne dodajaš drugega sadja.

Glede čiščenja imajo enkateri kar velik pripomb – da je velik za čistit – jaz ga očistim pod vodo v petih minutah.

Urška

Jaz sem z njim zelo zadovoljna. Prej sem uporabljala drugega, v primerjavi z njim je precej več soka, kar pa se tiče čiščenja, ni tako hudo. Tudi če nimaš časa očistiti takoj, se nič ne zasuši, tako da ga lahko očistiš tudi šele čez nekaj ur – pod tekočo vodo, v nekaj minutah.

jaz pa ga imam, pa ga ne uporabljam, sem iz slov. Bistrice, pa če je katera blizu, ji ga lahko prodam, za 25.ooo,oo SIT

LP, mojca

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close