power juicer
pazi kaj boš kupila, nekje imajo cenejše, ampak ti niso isto kot pravi POWER YUCER.Bodi pozorna na to, da ima odprtino kjer vlagap sadje, ali zelenjavo tako veliko, da lahko notri vržeš celo jabolko.To je zelo pomebno, ker potem ima močan tudi motor.Sem pri sosedi videl neko varianto tega sokovnika, kjer je odprtina za polovico manjša in tudi rezila ima drugačna.Jaz takega ne bi kupil.
Pokliči TOP-SHOP, jaz sem ga tam kupil in je res dober,
NImam pojma pejt na spletnos tran, sej jo imajo, pa čaki no, sej grem jaz 080 15 51.
Urška
Koliko ga jaz uporabljam mislim, da je Vreden tega denarja. Iz dveh pomaranč dobiš ven dva decilitra soka – to je že kar velik. Iz dveh jabolj tud zelo velik soka, tako, da mislim, da je vreden. Ni primerjave zdej z Fructal sokom, ki ga kupiš v trgovini – tam daš za liter soka 200 sit in pol seštej kolk sokov dobiš za 36.000 sit. je pa res da je ta iz Power jucerja res naraven. Vanj vržeš jabolko in ven dobiš naraven jabolčni sok – le ta tud po nekja minutah potemni, če ne dodajaš drugega sadja.
Glede čiščenja imajo enkateri kar velik pripomb – da je velik za čistit – jaz ga očistim pod vodo v petih minutah.
Urška
Forum je zaprt za komentiranje.