Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Povratna karta 1800, pa kaj so nori?

Povratna karta 1800, pa kaj so nori?

Berem zdaj, da ima Adria ceno za povratno karto Ljubljana – Moskva 1800 evrov. Očitno Slovenija ne želi veliko ruskih turistov. Kako jim rata priti do takšne vsote, 1800 evrov?

to tud meni ni jasno, pogledaš let iz tujine, recimo iz benetk pa precej nižje cene.

Za Ruse je to itak premalo in bodo rekli, da ne bodo leteli z Adrio, ker zihr niso dobri, so prepoceni.
V Rusiji potujejo tisti, ki imajo denar in ti ga imajo se in se in ga razmetavajo, kdor ga nima pa ne potuje.

A, dej, dej. Rusija je ogromno tržišče. Potujejo tudi tisti, ki niso ekstra bogataši, imajo pa kar nekaj in si lahko privočijo lepe počitnice. Pa če v eno državo lahko pridejo za 800 evrov, bodo šli v tisto državo, za teh 1000 evrov pa si tam privoščili dodatno razvajanje. Ali še eno zvezdico več.

S čim Adria utemeljuje takšno ceno? Je to luksuzen prevoz? Nikoli. Koliko pa je do Moskve? Dve uri, tri največ?

kje to gledaš? vse kar meni najde je okoli 200 ali 400 € povratna…

Nekako morajo prnest notr izgubo. Adria je daleč od luksuza Emirates ali Qatar. Je pa solidna. Jst sem letela v Moskvo iz Dunaja z Air Berlin, v spominu imam skoraj 5 ur. Ma ti Rusi so itak norci na potovanja. Seveda bodo plačali toliko za karto. Tisti, ki nimajo, so itak doma in pijejo svojo Standart vodko, no najverjetneje pa kakšno cenejšo, lokalno znamko.

DVOJINA JE ZAKON!

Z Adrio – Brnik-Dunaj-Moskva-Sant.Petersburg povratna karta 600 eurov. Prejšnji mesec. V to ceno je že zajet polet Moskva-Sant Petersburg z drugim prevoznikom. Tako da so cene dostopne.

Ta cena je menda samo čez praznike, ki jih v maju rusi praznujejo kot za šalo.

DVOJINA JE ZAKON!

mogoče je še stevka vključena v ceno ;>

Če je kdo že videl od blizu ruske turiste, bi morala biti karta vsaj 10.000€. Da bi jih odvrnial od nas. Nekatere naše terme so dobesedno že uničili. Kraval, razbijanje, pijančevanje, strahotno obnašanje v savnah. Vse to je že spodilo druge turiste. Rusi pa so letos tukaj, mogoče še eno leto, potem bodo šli pa s svojim denarjem drugam. Za njimi bodo pa ostale naše terme brez gostov, v stečajih.

OBJAVLJENO DANES V ČASOPISU!!!

Letela v marcu, povratna karta Lj-moskva 320€, rezervirala en mesec pred poletom. V teh dneh pa itaq karte ni blo za dobiti, ker so v Rusiji prazniki in še bolj bo zasedeno naslednji vikend, ko se vsi vračajo. Drgač pa so karte za Moskvo v primerjavi z evropskimi mesti kar poceni. Če se ti pa mudi, pa je karta Celovec – Dunaj – Moskva vedno na voljo in nikoli dražja od 650€ (austrian airlines). To v cajtngih pa je bila le kaka novinarska raca, ni ne prvič in ne zadnjič.

po mojem ste vsi sfalili najbolj pomemben podatek… govora je o business classu….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close