Povišan holesterol
Tudi meni je ta holesterol čudna zadeva. Lani ravno takle čas me je zdravnica poslal na preventivni pregled in holesterol 7,2. Me je skoraj kap in seveda mi je dala zdravila. Zraven pa povedala,da naj ne berem stranskih učinkov,ker da potem jih ne bom jemala. Prebrala in jih ne jemljem. Ko sem bila bolj baročna nisem imela povišanega holesterola-v letu dni pa sem namerni shujšala cca 15 kg, zdravo živim-hrana, ful se ukvarjam z športom… pa takle razultat. No,ko pa sva se malo bolje pomenili in sem ji povedal vse svoje težave- sva prišli do stresa. Stres in še enkrat stres! No delam si občasno česnovo tinkturo. Naslednji mesec bom šla na kontrolo. Ne vem kaj bo, samo tablet res ne bi rada jemala. Kis mi ne paše(kislina).
Omega tri, olja zamenjaj za izklučno olivno. V čajnici je meni priporočila oolong čaj (ne vem, če sem prav napisala) – to je tisti, ki ga zdaj propagirajo za hujšanje.
Jaz sem s 6,6 prišla na 4 z omega 3 in tem, da sem črtala vsakodnevni zajtrk z maslom 🙁
Čaj pa sedaj pijem en teden, ne vem, če ima kak učinek, naj bi pa pomagal por holesterolu, pritisku in za hujšanje – kjerkoli, meni je vseeno, samo da bi
Forum je zaprt za komentiranje.