Najdi forum

Zivjo vsem.Imam problem kako povezati racunalnik z tv,in sicer kable sem povezal ampak ne vem naprej,kaj moram narediti na racunalniku,vem samo da moram iti pod lasnosti in tam nekaj naresti.KAJ.Hvala za odgovor.Prosim ce mi negdo razlozi pisno ali slikovno.

ps.imam xp in kartica je ge force4 mx 440 wiyh agp8x.

Uh tale bo pa težka.
Za začetek klikni na prezen del namizja z desnim gumbom, izberi lastnosti, nastavitve, dodatno in nato zavihek “Ge Force4 MX….”

Nato vprašaj dalje.

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

To sem naredil kako pa na prej pa mogoce ve klemenxx prosim klemenxx.HVALA

Zdaj maš pa tam narisana dva monitorja. Klikni na tistega, na katerem piše TV (pobarvan zavihek levo zgoraj). Potem nastavi televizor na kanal, ki ga imaš za video in povej če se ti pokaže slika.

Meni se nic od tega ne pokaze v tem je problem.

hmm. Poskusi inštalirat najnovejše gonilnike za grafiično

Janez, ljuba duša. Enovrstični odgovori tule ne zaležejo dosti. Za take moraš biti pač lep, pameten, skromnost pa tudi ni odveč.
Takole zgleda nasvet:

AMEN odpelji se preko tele povezave

do Nvidiinih drajverjev – saj menda je grafikulja Nvidiina? Trije kvadratki ti ne bodo povzročali hudih preglavic: v prvem izbereš graphic driver, v drugem vrsto kartice – GeForce predvidevam in v zadnjem operacijski sistem – XP najbrž.
Saj ti bo vse jasno.
Ko boš potem prišel do nastavitev kot ti je že bilo namignjeno – pa se javi znova.

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close