Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija povezava osebnega rač. in prenosnika

povezava osebnega rač. in prenosnika

Kupil sem prenosnik.Pri starem osebnem rač. pa mi je crknil monitor.Kako povezati rač. med sabo, da bi iz starega dobil podatke?

Hvala,
Lp!

nkukr..
brez monitorja nič ne vidiš.. to je ja MMI..kot brez tipkovnice tud ne gre, al pa miške..
lahko bi edino preko mreže (če imaš RJ45 konektor na obeh mašinkah), ampak če nimaš nič še nastavljeno na stari mašinki, smo zopet pri monitorju..
al pa usb ključek..
ampak šment, spet boš rabil monitor..

V kakšni malce boljše založeni trgovini (Techtrade, na primer) se dobi posebne in razmeroma poceni USB adapterje, na katere se priključi večino danes uporabljanih trdih diskov (ATA, SATA, diski iz prenosnikov …).

Iz starega računalnika potegneš trdi disk, ga priključiš na tak adapter, adapter pa prek USB kabla priključiš na prenosnik. In … podatki iz starega računalnika so na voljo, da se jih skopira na trdi disk prenosnika – ali kamor koli pač želimo..

LP Matic,
http://www.monitor.si

Eh, sem mislil, da je kakšna bolj izi varianta.Sem že rekel stricu, bo prinesel svoj monitor, prenosni disk pa akcija:)

Hvala vseeno!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close