Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek povešeni joški

povešeni joški

Ti si s svojimi 40-timi tako rekoč, “stara baba”, čez 5-10, ki tako hitro minejo, pa boš tako baburica, pa daj ne seri ga z nekimi medicinsko vstavljenimi vložki.

Pri vsem tem, kaj misliš ti in še “zgori” par njih, se mi zdite prave podaljšane glupače.[/quote]

Napisala je, da bi šla na korekcijo, ne po vsadke. Vsaj tako jaz razumem.
Dojiti 2 leti pa se mi zdi tumač.[/quote]

No, kakorkoli, iz mojih gledišč so korekcije neumnosti št. 1.
Vračanje pogledov (nostalgija) 10-15 in več let nazaj, ene 40-letnice, je več kot glupost.

Joj, kaj je ratalo iz mojih joškov.
Jaz sem hotela le kakšen nasvet ali način telovadbe, da si jih izboljšam, ve pa ste se popolnoma skregale med sabo.

Jaz sem imela včasih med joški obesek z verižico, zdaj imam pa med joški popek.:))
Misliš, da se sekiram? Ne, se ne in tudi tebi se ni treba. 😉

No, pa še en konkreten odgovor: dober modrček (ja, res bi bilo bolje, če bi ga med nosečnostjo in dojenjem nosila podnevi in ponoči – ampak …); sklece – z rokami v širini komolcev, predvsem pa dostikrat tuširanje z res zelo mrzlo vodo. Pa ne preveč nihat s težo, ker te zadeve delujejo gravitaciji v prid 😉

Ti si s svojimi 40-timi tako rekoč, “stara baba”, čez 5-10, ki tako hitro minejo, pa boš tako baburica, pa daj ne seri ga z nekimi medicinsko vstavljenimi vložki.

Pri vsem tem, kaj misliš ti in še “zgori” par njih, se mi zdite prave podaljšane glupače.[/quote]

HALOOO zakaj pri 40h ne sme imeti nove joške…a ti misliš da takrat se življenje konča??!!!ČE SE žena dobro nosi in večinoma 40 letnice se torej zakaj ne bi smela imeti umetne ali popravljene…jaz jih imam 38 let in komaj zdaj živim in kažem mojo seksapilnost in mislim da z leti bom samo še boljša ker zdaj se res dobro počutim v mojem telesu..zato prosim nehaj ker tudi ti jih boš imela 40!!!

Kdo sem, kaj sem? Sem vesoljka in ne prihajam v miru.!!!!

moški 55,
ena najlepših žensk, stara 46 let, je daleč do stare babe. si lahko misliš, da je pri teh letih postala mamica, da doji, in ……. http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/monica-bellucci-zamudila-zaradi-dojenja.html

ti pri svojih 55 pa si očitni kreten s takim razmišljanjem.

Viseči joški: nekaj najlepšega.

@10×9,
ti še najlepših stvari očitno nisi videl/a 🙂

je pa seveda res, da imajo vsake oči svojega malarja in če so tebi viseči nekaj najlepšega potem se oziraj v to smer 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close