povešeni joški
dojila sem skupaj skoraj 3 leta. Že prej sem imela zelo majhne, sedaj ni ostalo prav nič. Nosim podložene nedrčke velikosti A, a so mi še ti preveliki :)))). Se hecam, da pri meni noben niti posumi ne, da imam podložen nedrček, ker so kljub temu tako majhni, he he. Ampak prednost pa je – niso se prav nič povesili, saj se nima kaj :))))
Dojila oba otroka precej dolgo enega do 1.leta drugega do 2.leta in joški so temu primerno povešeni saj tudi nimam ravno majhnih. Če bi še shujšala za par kil bi bili verjetno kot čajne vrečke. tako, da en od receptov je, da nisi na minimalni teži in seveda masaža je vedno dobrodošla. Pomaga pa kakšen silikon verjetno ampak to ni zame, uporabljam dobre modrce in razen moža nihče ne vidi, da so v resnici bolj nizkostoječe.
vse to je stanje kože, elastičnosti …
jaz imam prsi, velike ravno prav, ne male in ne velike, nikoli v življenju nisem nosila modrčka, ker me moti in ker mi ves čas lepo stojijo pokonci, dvakrat dojila po leto in pol…aja še to, pa nisem ne debela, ne suha, tudi špeha na meni ni, imam pač žensko postavo, vitek pas, žensko rito, boke…sedaj sem stara 44 let in seveda so leta malo prinesla svoje, malo se že vidi, da nisem več kot 20 letnice, ampak lahko rečem, da moje prsi še niso povešene…
za povešenost ni kriv ne modrčk, ne dojenje, temveč pač stanje tebe, telesa, elastičnosti kože ..
ko so prsi enkrat povešene, ostajajo take, ne nasedaj raznim reklamam…če pa ženska še hujša, hujša najprej v prsi in redke suhle imajo naravno lepe rpsi, ponavadi imajo vse povešene, suhe, nikakve, zato pa se največ suhle odločajo za povečanje prsi….
Ti si s svojimi 40-timi tako rekoč, “stara baba”, čez 5-10, ki tako hitro minejo, pa boš tako baburica, pa daj ne seri ga z nekimi medicinsko vstavljenimi vložki.
Pri vsem tem, kaj misliš ti in še “zgori” par njih, se mi zdite prave podaljšane glupače.[/quote]
Napisala je, da bi šla na korekcijo, ne po vsadke. Vsaj tako jaz razumem.
Dojiti 2 leti pa se mi zdi tumač.
Forum je zaprt za komentiranje.