Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek povešeni joški

povešeni joški

Sem dojila. Sedaj imam povešene. Zanima me, če se da kaj naredit. Je kakšna maža, vaje, da ne bosta tko viseli?

tudi jaz sem dojila 6 mesecev in nimam nič povešenih,..zdej ko otroka dvigujem imam še bolj pokončne kot prej :-))tako da ti predlagam kakšne vaje ko ležiš na tleh in dviguješ roke gor in dol z utežmi

Zdaj ti lahko pomaga samo še operacija.

Med dojenjem je treba 24 ur na dan (tj. tudi ponoči) nositi dober modrček za dojenje.

Jaz sem dojila 2 leti, prsi so se mi povečale z A na C košarico (in potem spet na A seveda), pa nimam niti za 1 cm povešene, niti nobene strije.

dojila sem skupaj skoraj 3 leta. Že prej sem imela zelo majhne, sedaj ni ostalo prav nič. Nosim podložene nedrčke velikosti A, a so mi še ti preveliki :)))). Se hecam, da pri meni noben niti posumi ne, da imam podložen nedrček, ker so kljub temu tako majhni, he he. Ampak prednost pa je – niso se prav nič povesili, saj se nima kaj :))))

Partner naj ti jih vsak večer masira 🙂

oba otroka sem imela na flašah. Jupi!!!

ha ha.

95% joškov je povešenih.

res pa je, da se pri 50 kg nima kaj za povesit in tudi za prijet nimaš kaj.

j.

si prepričana? jaz imam 53 kg in je kaj za prijeti , tudi po dojenju

Kepico sladoleda moraš tudi prijeti.
Pokaži sliko svojih joškov, pa da vidim.

v e l i k a v e č i n a joškov je povešenih in ne soli mi pameti.

in kaj je potem?

hahahaha kaj si ljubosumna na suhice ki imajo lepo postavo poleg tega pa še lepe prsi??in to brez silikona!!
slikce ti ne bom kazala, lahko pa vprašaš mojega moža če ga boš kje srečala :-)))

si jih že veliko videla da lahko to rečeš? moji niso povešeni pa tudi nimam 100kg

Kao tvoj mož mi je rekel, da mu tvoji kepici nista všeč in se kar rad zarije v zajetno povešene joške.

Pa še kaj!
Preverjeno – ženska čez 40 (letih) in cca 50 (kg)… super postava in tudi joški prav lepi… in – brez skrbi – tudi za prijet je kaj.

Tako da… ni za posploševat.

Pa še kaj!
Preverjeno – ženska čez 40 (letih) in cca 50 (kg)… super postava in tudi joški prav lepi… in – brez skrbi – tudi za prijet je kaj.

Tako da… ni za posploševat.[/quote]

……veš, s čim se je ukvarjal Gauss………5% izmeček v plusu ali minusu ni merodajen.

Bravo mati leta si!!

Dojila oba otroka precej dolgo enega do 1.leta drugega do 2.leta in joški so temu primerno povešeni saj tudi nimam ravno majhnih. Če bi še shujšala za par kil bi bili verjetno kot čajne vrečke. tako, da en od receptov je, da nisi na minimalni teži in seveda masaža je vedno dobrodošla. Pomaga pa kakšen silikon verjetno ampak to ni zame, uporabljam dobre modrce in razen moža nihče ne vidi, da so v resnici bolj nizkostoječe.

Ti si ena realna, 95 % monovk pa ima superjorne joške.
Načelno pa sam ne trdim, da niso povešeni joški uporabni:))

Masiraj si jih z wc-papirjem.

si jih že veliko videla da lahko to rečeš? moji niso povešeni pa tudi nimam 100kg[/quote]

Jaz pa imam nad 100 kil in imam povešene, pa kaj! 🙂

Prvega otroka sem dojila dve leti in pol, drugega pol leta. Pred dojenjem so bile za mojo suhost zelo solidno velike joškice. Med dojenjem sem bila kot molzna krava. Po dojenju in ko sem spet shujšala pa 2 čajni vrečki.

Zdej pa sem jih zrihtala in so spet lepe.

Jaz sem mojemu možu že pred nosečnostjo rekla, da želim za 40 rojstni dan korekcijo prsi.
Sedaj bo pač 5 let prej se moral izprsit, ker sva končala z razmnoževanjem 😉

…..mal povešeni, kot plastične bombice. Sicer pa v življenju še prehitro pride, da je treba pod nož….. in zgolj zaradi estetike, se mi zdi to butasto. Drugo je če se dela korekcije ali kpl. vsadke po operaciji/odstranitvi dojke (rak…)

vse to je stanje kože, elastičnosti …

jaz imam prsi, velike ravno prav, ne male in ne velike, nikoli v življenju nisem nosila modrčka, ker me moti in ker mi ves čas lepo stojijo pokonci, dvakrat dojila po leto in pol…aja še to, pa nisem ne debela, ne suha, tudi špeha na meni ni, imam pač žensko postavo, vitek pas, žensko rito, boke…sedaj sem stara 44 let in seveda so leta malo prinesla svoje, malo se že vidi, da nisem več kot 20 letnice, ampak lahko rečem, da moje prsi še niso povešene…

za povešenost ni kriv ne modrčk, ne dojenje, temveč pač stanje tebe, telesa, elastičnosti kože ..
ko so prsi enkrat povešene, ostajajo take, ne nasedaj raznim reklamam…če pa ženska še hujša, hujša najprej v prsi in redke suhle imajo naravno lepe rpsi, ponavadi imajo vse povešene, suhe, nikakve, zato pa se največ suhle odločajo za povečanje prsi….

Ti si s svojimi 40-timi tako rekoč, “stara baba”, čez 5-10, ki tako hitro minejo, pa boš tako baburica, pa daj ne seri ga z nekimi medicinsko vstavljenimi vložki.

Pri vsem tem, kaj misliš ti in še “zgori” par njih, se mi zdite prave podaljšane glupače.

Ti si s svojimi 40-timi tako rekoč, “stara baba”, čez 5-10, ki tako hitro minejo, pa boš tako baburica, pa daj ne seri ga z nekimi medicinsko vstavljenimi vložki.

Pri vsem tem, kaj misliš ti in še “zgori” par njih, se mi zdite prave podaljšane glupače.[/quote]

Napisala je, da bi šla na korekcijo, ne po vsadke. Vsaj tako jaz razumem.
Dojiti 2 leti pa se mi zdi tumač.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close