Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style POVESENE PRSI-OPERACIJA?

POVESENE PRSI-OPERACIJA?

Punce zivjo!
Verjetno nisem edina na tem planetu s taksnim problemov, zato vas prosim za nasvet oz. vase izkusnje. Stara sem 28 let in imam ze od nekdaj povesene prsi (velikost modrcka 80B). S stvarjo sem se ze zdavnaj spoprijaznila, vendar pa bi vseeno rada naredila kaj, da bi izgledala bolje. Bila sem ze na razgovoru pri dr. Cokl, za operacijo namrec, vendar sem vsa zgrozena usla domov. Zelo me namrec motijo brazgotine pri dvigu prsi v obliki sidra, ki so vec kot vidne.
Kaksne so vase izkusnje? Je bila morda katera na tej operaciji in kako je zadovoljna? Kaj drugega kot operacija verjetno v tem primeru ne ucinkuje, kaj ne? Mislim na razlicne kreme in telovadbo. Vse to verjetno samo preprecuje povesenost prsi, odpravljajo pa je verjetno ne.
Torej prijateljice, boste podelile svoje izkusnje z mano? Kakrsen koli nasvet in dobra ideja bi bila vec kot dobrodosla.
Nesramno dober dan zelim vsem!
Kaja

Jaz ti svetujem, da se imej malo rada.

Oh,Nika no!Meni se pa zdi da se ima ona zelo rada,kaksna druga zenska bi ze zdavnaj odsla na operacijo,prej pa bi samo jokala in stokala.Kar se tice mojega mnenja lepotnih operacij:jaz sem ZA.Zakaj?Ce te nekaj na telesu moti,pa naj bo to zares prevelik nos,ali pa povesene prsi,prevelike prsi in tako dalje…se zenska pac ne more pocutiti dobro v svojem telesu,no,vsaj nekatere tega pac ne morejo,ne morejo se sprijaznit.Pri takih se mi zdi mnogo bolje,da naredijo operacijo in potem bodo tudi bolj samozavestne in se bodo imele se rajsi.To je moja definicija.Ne branim pa operacij za vsako malenkost,npr:ups moj nos je malo(cca 5 mm) prevelik,to moram rtakoj popravit,ali pa prsi spravit iz a kosarice na d,to je pa ze absurdno.Vsak ima pac svoje mnenje,pa lep pozdrav.Poglej tudi ta link in vprasaj:
http://www.@!#$.net/phorum/list.php?f=11

Hojla! Če razumeš vsaj malo nemško, si kupi junijsko Petro(nemška modna revija).Tam je ena napisala dnevnik o tem, kako si je dala operirat prsi, pa še slike so zraven itd. Samo, cena je pa v Nemčiji grozna, okoli 7000 eurov.Čao!

IDEALNEGA ČLOVEKA NI. NA VSAKEM BI SE NAŠLO “KAJ ZA POPRAVITI”. TODA ZAKAJ? SAJ NISMO VSI NAREJENI PO ISTI ŠABLONI. POGLEJ SE V OGLEDALO IN OPAZILA BOŠ, DA IMAŠ ZELO LEPE OČI, SUPER PRIČESKO, ALI KAJ DURGEGA. ČE SE BOŠ ODLOČILA ZA OPERACIJO, DOBRO PREMISLI, ČE JE TO RES CILJ TVOJEGA ŽIVLJENJA.
PA LEPO POZDRAVLJENA.

Hvala za odgovore vsem. Zelela bi samo povedati naslednje. Ce zelis kaj spremeniti na sebi na bolje, to se ne pomeni, da se nimas dovolj rad. Pac ljudje v vecini primerov stremimo k temu, da bi bili vedno boljsi in v tem primeru tudi lepsi. Sama sem s tega podrocja prebrala ze kar veliko literature in videla nesteto slikic. Zanimalo me je mnenje tistih, ki so tako operacijo ze prestale, oziroma tistih, ki so svoje stanje izboljsale na kaksen drugacen nacin.
To je to. In za vse skeptike: imam se rada in nic ni narobe, ce zelim na sebi kaj popraviti.
Lep dan!
Kaja

Zenske, zenske, zenske. Kar nam je oz. ni narava podarila, s tem se moramo sprijazniti. Moja kolegica si je dala operirati nos in je imela potem se bolj groznega. Oz. prej sploh ni bil grozen. Pa se 3 mesece je bila po obrazu cist plava, ker so lomili kost. Tko da, kar imamo imamo. S tem se je treba sprijazniti vsaj po moje. Ce ma kera povesene prsi, naj nosi modrc s kostjo ali tistega, ki ima trde kosarice. Moski nismo na to tok obcutljivi. Tisti moški, ki ga mas oz. bos mela, se bo na to navadu. BTW, moja ima super prsi, nic pa se nebi pritozeval, ce bi mela povesene. No vsaj mislim tko.

LEP POZDRAV

Mene pa zanima, če ima lahko ženska že pri 20-tih povešene prsi. To je trenutno moj glavni problem. Prsi imam kar velike 75C in vedno nosim podložen moderc. Prav tako redno skrbim za kožo na prsih, da le ostane prožna in ne izsušena. Zanima me kaj ve storite za svoje prsi, da ostanejo vsaj do 25, 30. leta na svojem mestu. Je za to res kriva velikost oz. teža prsi.

Pa še to! Bi se ve na morju sončile zgoraj brez, če bi imele ta problem?

Prsi so lahko povešene že zelo zgodaj!
Poznam dekleta z majhno košarico,ki imajo povešene prsi že od 18 leta,to pa zaradi stalnih hujšanj in nepravilnih hitrih diet…
Sama imam majhne prsi – 75 b in pri svojih 33 letih nimam nobenih estetskih problemov,veselo se sončim zgoraj brez.Mislim,da te ni treba biti sram sleči modrčka na plaži!Marsikatera starejša gospa z izsušenimi “dokolenkami” se ne sekira…pa se boste ta mlade!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close