Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek povečanje ustnice

povečanje ustnice

Jaz pa si bi dala čisto malo povečati ustnice ampak ne toliko v širino, ker bi izgledalo grdo ampak bi bolj na dolžino, da vbrizgajo to snov bolj na desni in levi rob ustnic čisto tko, da bi ustnice izgledale bolj zapeljive, ne sedaj ne vem kako da bi imela take ustnice kot npr tista urška čepin, ampak res tko da bi bile lepe ustnice, ker imam res premajhne.

Ges si nigdar ne bi dala totega strupa v telo dati vbrigzati. Ker se cenim. Mi ja pe stara mama povedala svoj recept, ki deluje boukše kot šterikouli gift: sakši den se po ustnaj namaži s frišno naribanim hrenom, pa bouš najlepša v varaši! Deluje tuj za spodnje ustne!

tisto pumpanje pri miru…Moraš se zavedati, da se z leti vse spreminja, naenkrat ti bo vse začelo viseti in boš rabila čedalje več strupa v telo…Poglej, kakšne spake so že od tega filanja…ma, da imam usta kot črticfo, si ne bi dovolila nobenega filanja…

Mislim na sramni ustnici: res imam premajhni.

mislim ustnice zgornje po nosom.

Nekatere imajo ščegetavček tako razvit, da izgeda kot nos. Zato spodnji ustnici :).

Pa možgane tudi. Vprašaj, če ti jih lahko napumpajo!

Pozdravljeni,to leto bi si rada naredila ustnice in sem v dilemi katero polnilo izbrati je to biopolimer,aquamid ali artekol.Zanima me vase mnenje in izkusnja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close