POVEČANJE PRSI
ptičica,
nisem nič zoprna; le spremljam tvoje sodelovanje in svetovanje na vseh forumih glede tega in nebi rada ponovno brala vsega, tudi negativnega na račun slovenskih lepotnih kirurgov….. Sem pa vesela, da si spoznala in sedaj tudi priznala, da so se razmere, kot ti praviš, na našem trgu v zadnjih letih zelo popravile. Pred 7. leti, ko si se ti odločila za poseg povečanja prsi, so imeli slovenski lepotni kirurgi na področju povečanja prsi bolj malo opravljenih posegov v primerjavi z današnjimi številkami, zato imaš tudi ti z njimi toliko slabih izkušenj.
stara sem bila 19 let, PRI 60 KG IN 167 VIŠINE SEM DOBILA 180 ml proteze; dojki po posegu nista bili simetrični, premajhni; čez čas pa sem imela še kup problemov; počene proteze, kapsula..; vse skupaj sem bila na operaciji4 krat, vedno pod splošno anastezijo; vprašala sem zdravnika, ali bi lahko bila pod lokalno, pa je rekel, da tega ne delajo…
veš kaj – tudi jaz spremljam tvoje pisanje po forumih na to temo, sploh pa zadnja na forumu Estetska kirurgija – tam si se obnašala, kot da ti sedaj pa že vse veš na tem področju, (ti je ena kar fino odgovorila nazaj). Skuliraj se no, malo in ne napadaj, pa ne obnašaj se, kot da na tem področju že vse veš!! Si morda estetska kirurginja? Si pač dala to skozi pred tolikimi leti, ko je bilo to pri nas še bolj poskusno-zajčevsko, tvoja izkušnja je dobrodošla, žaliti pa ni treba, in selekcionirati tudi ne, kdo lahko sodeluje in kdo ne! In brez replike prosim!
Forum je zaprt za komentiranje.