povečanje prsi s tableti bust plus
Meni se take reklame zdijo “kr neki” in menim, da bi morale biti prepovedane. Me zanima, ali so te tablete sploh testirane na ljudjeh in če imajo dokazila, da res ne povzročajo stranskih učinkov (piše v reklami, da jih ne tablete ne povzorčajo).
Malo za hec … Poglejte obraz gospodične, ki ima na vsaki sliki večje prsi. Na tretji sliki ima precej čuden obraz (po mojem mnenju). Mogoče so krive tablete, ki jih je jemala za povečanje prsi 😉
najprej naj te vprašam eno vprašanje. želiš te tablete samo zato ker se zdijo prsa premajhna, ali morda zato ker tvoj fant želi, da bi imela večja, pa jih nimaš. če je vzrok prvo ali drugo, se jaz s teboj ne strinjam. tudi jaz ti svetujem da greš raje na plastično operacijo. ne strinjam pa se s teboj zaradi tega, ker mislim, oziroma vsaj meni je všeč, da imam takšne prsi kot imam, nič večje in nič manjše, velike prsi mi oprosti sploh niso všeč, fantje že imajo radi dekleta z velikimi prsmi, vendar sem jaz čisto drugega mnenja. koliko si sploh stara ? ker če si še v najstniških letih, potem sploh ne jej, kakšnih tablet, ali pa se prej posvetuj z zdravnikom, kajti v najstniških letih še rasteš, in se ti prsa še lahko povečajo. za zdaj pa je od mene to vse, uživaj.
Veliko je takih tabletk na trgu, ampak niso učinkovite, zato ker vsebujejo minimalne doze zelišč. Naravna povečava prsi je mogoča, ampak z večjimi dozami zelišč, potrebnega pa je tudi ogromno drugega znaja. To ni čarobna tabletka, ki jo pogoltneš in puf, nove prsi, moraš vedeti kaj počneš. Informacije išči na internetnih forumih namenjenih naravni povečavi prsi in ne na straneh, ki oglašujejo komercialne proizvode za povečane prsi. Veliko je strani, ki se izdajajo za neodvisne ocenjevalce, pa so v resnici v lasti proizvodov, ki jih najvišje ocenijo.
Veliko je takih tabletk na trgu, ampak niso učinkovite, zato ker vsebujejo minimalne doze zelišč. Naravna povečava prsi je mogoča, ampak z večjimi dozami zelišč, potrebnega pa je tudi ogromno drugega znaja. To ni čarobna tabletka, ki jo pogoltneš in puf, nove prsi, moraš vedeti kaj počneš. Informacije išči na internetnih forumih namenjenih naravni povečavi prsi in ne na straneh, ki oglašujejo komercialne proizvode za povečane prsi. Veliko je strani, ki se izdajajo za neodvisne ocenjevalce, pa so v resnici v lasti proizvodov, ki jih najvišje ocenijo.
Dekleta ne govorite ce niste zauzile teh tablet. Res je da se prsi povecajo, rekla bi bolj zapolnijo, sem jih sama jemala in bi jih spet kupila, ce bi vedela kje … mislim, da na taksna vprasanja ni potrebno odgovarjat sarkasticno, ce zadeve ne poznate. To je tko kot ce bi vas nekdo vprasal kaksen je sex, pa bi rekla dober a sploh se niste sexale. NI poanta v tem da obleces podlozen moderc, ko ga sleces so prsi take kakrsne so, zenske pa si zelijo lepse zaradi sebe ne zaradi moskih. Vsaj jaz sem se dosti bolje pocutila, ko sem imela bolj polne, prej pa tko male, da nisem niti modrcka rabila. Z leti pa se vsake prsi povecajo.
Tko ce ktera ve kje jih se lahko kupim naj napise, sicer pa dekleta ne rabim komentarja (sem sama iskusila in vem da resnicno naredijo svoje) Hvala.
ah dejte no,bodte to kar ste in bodte ponosne na to!!!kašne joške in ostale zadeve…notranjost je pomembna in če maš tm use pošlihtan in si s sabo povsem zadovoljen,se ti s takimi stvarmi res ni vredno obremenjevat,ker so smešne in nimajo smisla!te želje po nevem čem so posledica neumnega&nehumanega kapitalističnega sistema.ne se mu pustit!!!:) khm,d bi dnar zapravlala za take stvari,ko si lahko z njim privoščiš veliko bolj koristnega za svojo dušo (tudi podariš tistim ki ga zares potrebujejo), mi še na misel ne pride 😉
Ne verjamem v te tablete. Če pa že delujejo, delujejo samo, dokler jih jemlješ, vseskozi jih moraš kupovati in lahko nazadnje bankrotiraš. Verjamem samo v operacijo, ki pa res deluje. Zakaj imate moralne predsodke do tovrstnih operacij? Meni se zdijo krasna rešitev. Strinjam se, da je počutje z lepšimi in bolj polnimi precej boljše …
Zivjo,
Js sm pred parimi dnevi kupila kremo za povecanje prsi Bust size in se potem ustrasila in ugotovila, da sem pravzaprav zadovoljna s svojimi naravnimi prsmi (ja vem, naredila sm neumnost. Drugace sm kosarica B/C..). Doma imam dve ne sprobani se ne odprti tubi kreme.. tako, da ce katera zeli poskusit, jo dam za dosti manjso ceno kot se dobi na netu.. Naj me kontaktera
Forum je zaprt za komentiranje.