Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Povečana mošnja, moda

Povečana mošnja, moda

Danes med tuširanjem sem opazil, da imam povečano, bolj polno mošnjo. Nevem kako bi bolj točno opisal, niti ali je to lahko problem. Zadnje čase tudi opažam, da se mi je želja po spolnosti zelo zmanjšala in občutek imam, da se mi je penis v normalnem stanju zmanjšal. Ne čutim nobenih bolečin, uriniram normalno. Star sem 50 let.

Prosim za samo resne odgovore.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimni702, 05.12.2021 ob 20:15

Danes med tuširanjem sem opazil, da imam povečano, bolj polno mošnjo. Nevem kako bi bolj točno opisal, niti ali je to lahko problem. Zadnje čase tudi opažam, da se mi je želja po spolnosti zelo zmanjšala in občutek imam, da se mi je penis v normalnem stanju zmanjšal. Ne čutim nobenih bolečin, uriniram normalno. Star sem 50 let.

Prosim za samo resne odgovore.

??

Baje se z leti jajca povesijo. Če jih nimaš še do kolen, se ne sekiraj. Tud babam se joski povesijo.

Si se morda cepil? No, to je posledica.

Če pustimo provokacije in neumnosti ob strani… natančno se prešlataj. Navodila imaš na strani Onkoman.

Imel sem podoben primer. K zdravniku sem šel šele ko se je pojavila vročina za kar mi jih je tudi napel, šlo je za neko infekcijo. Potrebno je bilo en teden antibiotika, 2 injekciji na dan.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close