Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Poudarki v excelovem grafikonu

Poudarki v excelovem grafikonu

Zastavljam vprašanje še tu, ker ste sami strokovnjaki.

Na tem forumu nisem znala prpeti datoteke (mi ne ponudi možnosti???), zato sem pripela link

http://med.over.net/forum5/read.php?151,5791925

V excelov grafikon vstavljam puščice, naslove…, ki se posodabljajo. Zanima me kako naredim okenček nad puščico (kot je v pripetem primeru), s podatkom oz rezultato ene formule (če se podatki spremenijo se spremeni tudi št. v tistem okenčku… Malo konfuzno razloženo, pa sej je vidno v primeru..

Saj je tudi odgovor viden na primeru. V okenčku nad puščico ni vnešeno navadno besedilo, ampak formula ‘=$E$10’, kar pomeni, da prikazuje vsebino celice E10.

Je to to, kar te zanima, ali jaz nisem dobro razumel tvojega ‘konfuzno razloženega’ problema?

To vidim, da je formula, ampak mi jo ne zagrabi. Mogoče je ne znam prav napisat?

Mislim, da ni problem v tem, da ne znaš prav napisat. Najbrž ne napišeš formule na pravem mestu. Ne smeš jo vpisovati v tekstovno okence, ampak zgoraj pri orodnih vrsticah, v Formula Bar (ne vem, kako se temu reče po slovensko). Tekstovno okence mora biti pri tem aktivno (izbrano). Bo zdaj šlo?

Mi je že uspelo. Vstaviš Text box in vpišeš formulo. Simpl 🙂

Hvala

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close