Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style POUDARITI OČI

POUDARITI OČI

POZDRAVLJENI…
SEM ENA IZMED TISTIH, KI SE NE ZNAJO NALIČITI. MNOGI MI PRAVIJO, DA IMAM LEPE OČI IN DA BI JIH BILO VREDNO POUDARITI. SAMA PA RAZEN MASKARE IN MORDA KAKŠNE ČRTICE OB NOSNEM KORENU NE ZNAM.
PO DRUGI STRANI, PA BI RADA NASVETU TUDI PRI IZBIRI PRAVILNIH BARV.
KAM NAJ SE OBRNEM? MI KDO PRIPOROČA KAKŠEN NASLOV?

LEP POZDRAV.

Pozdravljena!

Če želiš poudariti očke in so dovolj velike jih lahko enostavno obrobiš z temnim svinčnikom ali senčilom.
V primeru, da pa so oči manjše ti svetujem da jih svetliš in poudariš na tak način, črne oz. temne obrobe bi oči še pomanjšale, zato si omisli temne obrobe samo v primeru če nimaš majhnih oči. Seveda pa ne pozabi na veliko maskare, ker bogate trepalnice prav tako poudarijo oko.
Glede kombiniranja barv si pomagaj z literaturo ali pa obišči kakšno barvno svetovlko. Morda pa v tvojem kraju kdo prireja lepotne svetovalnice.

Jadranka

Pozdravljena,
resnično hvala za odgovor! Res imam malce večje oči in so olivno zelene barve…. drugače pa imam dokaj ostre obrazne poteze… ošiljeno brado, nos in poudarjene ličnice…zato vsaj mislim, da ne smem preveč barvati, ker postanem “maska”???

Drugače pa sem z okolice Kopra. Kam mi svetujete naj se obrnem?

Kje pa vi delujete?

lep pozdrav in še enkrat hvala

Če so tvoje obrazne poteze malo ostrejše jih lahko zmehčaš z senčenjem obraza. Če nimaš presvetle polti poizkusi z terracoto ob straneh, zelo lepo zmehča ostrino pa tudi obraz deluje naravno ne preveč maskasto.
Verjamem, da boš na primorskem našla kako barvno svetovalko, če bom izvedela za kakšno ti sporočim. Jaz sem pa iz štajerske, kar malo predaleč od tebe.

LP Jadranka

meni pa nekaj ni prav jasno-moja prijateljica ima majhne oči in če si naredi debelo, ampak res debelo črto zgoraj z eye linerjem in si lepo z maskaro nabarva trepalnice, ji to naredi čudovite očke. Kako je potem s tem črtanjem oči in velikostjo oči? Ima pa svetlo zelene oči.

LP

Praviloma obrobe okrog oči, sploh črne oči optično zmanjšajo. Verjamem pa, da so debelo in črno obrobljene oči zares poudarjen; ampak kaj se vidi očke ali črne obrobe? Sicer pa predlagam, da se naličiš, draga Arianna tako, da boš videti lepa za svoj okus ne glede na mnenje drugih. Ne vem tudi, če so zelo debele obrobe primerne za dnevni make up.
LP JADRANKA

NEKAJ PRIJATELJIC MI JE POVEDALO, DA SI VEKE NAMAŽEJO S SENČILOM BARVE KOŽE-KAJ MENITE VI? GLEDE NA MOJO BARVO (ZELENE OČI)? PROSIM, SVETUJTE MI PRIMEREN IZDELEK! ŽELIM BITI ČIMBOLJ NARAVNA VENDAR VSEENO IZRAZITI OČI! KOLIKOKRAT SI MORAM NANESTI MASKARO, DA BO DOBILA SVOJ UČINEK? PONAVADI GREM LE ENKRAT SKOZI IN POTEM NEHAM, KER SE BOJIM, DA BO PREVEČ NA DEBELO

PA ŠE TO: KAKŠNE ODTENKE NAJ NANESEM NA OČI ČE KOMBINIRAM Z ROZA BARVO ŠMINKE?

ALI JE ZA V SLUŽBO PRIMERNO, DA SI ŠMINKO NA USTIH PREMAŽEM S SVETLEČIM PREMAZOM? DELAM V PROSVETI

HVALA

Pozdravljena

Res naravno izgleda, če naneseš na veke barve v rjavih zemeljskih odtenkih, lahko si celo omisliš senčenje oči z terracoto (malo je temnejša ampak izgled je zelo naraven). Lepo bi bilo tudi z kakšno olivno zeleno, vendar je potrebno pri tem paziti, da se ujema ličilo z obleko in seveda v tem primeru naj bo šminka v rjavem ali kožnem odtenku. K roza šminki, ki je letos full in, pa se lepo podajo tudi roza in violet senčila.
Maskaro nanašaj na trepalnice raje samo v enem ali največ dveh slojih, da se ne sprimejo preveč, ker tak pajkast videz ni ravno lep. Za večji volumen probaj maskaro MF 2000 calory, res naredi bogate trepalnice.
Svetleče ustnice so tudi v službi seveda dovoljene, sploh, če delaš v prosveti z našo mladino, saj bo to tudi njim verjetno zelo všeč. Sicer pa je najbolj važno, da se dobro počutiš in samozavestno deluješ.
LP Jadranka

Vprasanje za gospo jadranko..
a tukaj na stakerskem-mariboru prirejate kake tecaje licenja?lp

Delam na tem!

LP Jadranka

Kaj pa privat – mislim kozmetični salon in kakšno svetovanje? Pa kje in v katerih okvirjih se gibljejo cene?
lp

a bi lahko prosila da bi me obvestili ko bo?

nincy@gmx.at

Če mi zaupaš tvojo tel. številko te pokličem! LP

Bomo!!! lp

Tudi jaz bi rada poudarila svoje modre (malo sivkaste)oči, pa razen sive in modre barve na vekah ne uporabljam nič drugega že kar nekaj let. Malo sem se že naveličala. Katere barve in kako (kaj na notranjo stran kaj na zunanjo) bi mi še pristajale. Lase imam svetle, dolge, polt svetlo.

Pozdravljena,
preizkusi letos zelo modno rosa barvo, ki jo lahko seveda nanašaš v različnih odtenkih. Kje bo temna, kje svetla ti težko rečem, ker je veliko odvisno od oblike oči. Lahko pa preizkuiš spodaj svetla, v gubo in proti vrhu navzven pa malo temnejše. Dobiš lepo dimno senčenje. Tudi kakšni violet odtenki bi ti verjetno pristajali, vse se pač naj ujema z celostno barvno podobo.

Jadranka

Oj! Tudi jaz imam eno vprašanje glede teh barv na vekah.
Imam rjave oči, bolj temno rjavkaste in me zanima katera barve naj uparabim na vekah, da bodo oči malo bolj povdarjene, ampak ne ravno preveč. Hvala! LP! Maya

Ojla,

povdarjene oči boš dosegla že samo z tem, če jih boš lepo naličila. Če bi izbrala barvno paleto, ki se bo skladala z barvami oblačil bo to super.
K lepim lešnikovo rjavim očem se krasno poda letos zelo modna oranž barva, vendar pozor, samo če je v kombinaciji z ostalaimi barvami, ki jih imaš na sebi.
Sicer pa na rjave oči priporočam kakšne bolj tople odtenke (bež, rjavkaste, sončno rumeno, zlato, olivno zeleno, barvo španskega bezka, oranž, tirkizno zeleno itd). Vse naj bo pač harmonično kombinirano, odvisno tudi kakšno barvo las imaš.

LP Jadranka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close