Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija poučevanje klavirja na domu

poučevanje klavirja na domu

Živjo!

Rada bi se naučila igrati klavir. Prihajam iz dolenjske…in bi rabila nekoga, ki poučuje klavir…super bi bilo, da ste nekje med Trebnjem in Sevnico,ni mi važna vaša izobrazba, lahko ste tudi mizar…važno, da mi neko pokaže, kako se spraviti k temu in da se naučim nekih osnov
moj mail
nolandija@gmail.com

Nudim poučevanje klavirja za začetnike v centru Ljubljane, informacije na goblinsly@gmail.com

Pozdravljeni!

Nudim inštrukcije klavirja in glasbene teorije v Mariboru in okolici. Sem študentka 2. letnika glasbene pedagogike, hkrati pa dijakinja 3. letnika klavirja na Konservatoriju (pripravljam se tudi na sprejemne iz klavirja za akademijo). Imam že nekaj izkušenj s poučevanjem. Informacije na kujtakrime@gmail.com

PianistKa , prosim javi se mi na mail wayra.si@gmail.com, glede poučevanja klavirja.

Iščem nekoga, ki bi poučeval mojega sina klavir, na našem ali svojem domu. Sin ima glasbeno predznanje teorije in zelo hitre prste, manjka mu tehnika. Prosim za ponudbe na mail ali telefon. Okolica Ljubljane ali Grosupljega. Ponudbe na mail: Wayra.si@gmail.com

Živjo, sem 18. letna Katja in nudim učenje klavirja za začetnike v Ljubljani za čez poletje. Sproščeno učenje bi potekalo pri meni doma na pianinu. Ugodna cena.
Če je kdo zainteresiran, naj me kontaktira na mail: katjazabukovec16@gmail.com

Pozdravljeni!
Sem študent akademije za glasbo in
nudim učenje klavirja v Ljubljani na svojem domu ali pri vas doma!
Cena po dogovoru.
Mail: cipcipilipcipilonika@gmail.com

Pozdravljeni,

Sem 21-letna študentka klavirja akademije za glasbo in nudim učenje klavirja in glasbene teorije v Ljubljani po ugodni ceni. Zainteresirani pišite na mail, kjer boste dobili več info: eva.dobnikar@gmail.com
Lp!

Pozdravljeni,

nudim poučevanje klavirja in nauka o glasbi v Ljubljani. Sem diplomirana učiteljica klavirja in imam že veliko izkušenj s poučevanjem otrok, tudi starejših. Nudim tudi korepeticije. Zainteresirani pišite na nevinator@gmail.com

Sporočam, da klavirja več ne poučujem.

Lep pozdrav

Pozdravljeni,

sem študent Akademije za glasbo v Ljubljani, in sem pripravljen še koga popeljati v ta svet klavirske glasbe.

Imam izkušnje in ves potreben notni material ter možnost učenja pri meni ali pri vas.

Kontakt:

e-mail: ermin.tkalec@gmail.com

Lep pozdrav!

Ermin Tkalec

Zdravo,

Ali kdo uči klavir /el. klavir tudi v Kamniku oz. v okolici Kamnika? Ali pa jih nudi na svojem domu?
Instrukcije iščem za 8 letno hčerko.

LP

Pozdravljeni.

Nudim učne ure klavirja, orgel in čembala. Prav tako nudim učne ure ter inštrukcije nauka o glasbi, kontrapunkta ter harmonije, tako za začetnike kot tudi za višje letnike glasbenih šol ter srednje glasbene šole.

Sem študent čembala na Landeskonservatoriju v Celovcu. Poučujem lahko na domu ali pri sebi doma.

V primeru interesa me prosim kontaktirajte na e-mail thys.grobelnik@gmail.com

Lep pozdrav, Thys Grobelnik

Pozdravljeni!

Nudim inštrukcije klavirja (lahko tudi sintisajzerja) ter glasbene teorije. Z učenjem otrok imam že kar nekaj izkušenj, nadomeščal sem tudi že učiteljico za glasbeno teorijo. Sprva sem tudi sam igral sintisajzer, kasneje sem začel s klavirjem. Učim otroke, starejše od 6 let in mlajše od 16 let. Lahko so vaje samo začetniške na primer otroci, brez glasbene podlage, lahko pa tudi malce starejši že z nekaj izkušnjami iz glasbe.

Učenje otrok temelji predvsem na spoznavanju snovi skozi igro z risanjem not in vajami za lažje pomnjenje.

Prostor za učenje je izolirana glasbena soba z elektronskim klavirjem.

Ura klavirja traja 45 minut za otroke do 10 let (zaradi koncentracije) in eno uro za starejše od 10 let. Cena je ista – 20€.

Za več informacij lahko pokličete na telefonsko številko 041 262 271 (kličite po 14:00 uri) ali na mail instrukcijeklavirja@hotmail.com.

lp.

Živjo!

Študiram na Akademiji za glasbo in nudim inštrukcije klavirja (tudi sintesajzerja), teorije in korepeticije inštrumentalistom in pevcem.
S poučevanjem imam izkušnje, učim začetnike in tudi tiste, ki imajo (že dolgo) željo po znanju.
Poučujem na območju Ribnice (Dolenjska), od oktobra dalje pa tudi v Ljubljani. Termini so po dogovoru, lahko so tedenski/dvotedenski, čez teden ali med vikendom. Lahko učim tudi na domu.
Za izbor skladbic, cene in ostalo se zmenimo po telefonu.
031-272-967

Lep pozdrav

Pozdravljeni,

nudim inštrukcije klavirja v okolici Celja, lahko tudi na domu. Imam dokončano srednjo glasbeno šolo in izkušnje s poučevanjem. Cena po dogovoru.
Informacije: ana.zupanc94@gmail.com

Lp

Pozdravljeni,

če še vedno iščete učitelja na domu za hčerko, se lahko dogovorimo.

Lahko me kontaktirate na
neza.naglic@gmail.com

Mi imamo MODERNO GLASBENO ŠOLO – POP AKADEMIJA: KLAVIR, POP PETJE na mikrofon, KITARA električna & akustična, BAS KITARA, BOBNI.

Damjan Pančur je TOP učitelj, sodeluje z mnogimi znanimi glasbeniki.

Kontaktirajte nas na gsm 041 287 253.

Poučujejo najboljši učitelji in najbolj dejavni glasbeniki na naši slovenski pop sceni (spremljevalni band Melodij morja in sonca 2014, muzikal Cvetje v jeseni,…) Kot produkcija sodelujemo z najboljšimi slovenskimi pop glasbeniki kot so NINA PUŠLAR, NUŠA DERENDA, SAŠA LENDERO, REGINA,…

[img]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/p370x247/10672421_759568684104710_471943569828560936_n.jpg?oh=26ea47de850bb76cb27df29e0cc4083e&oe=54C62580&__gda__=1418052951_44645837631981b2b5f1d61bd476fc66[/img]

Pozdravljeni!

Sem 22-letna študentka s končano nižjo glasbeno šolo in Konservatorijem za glasbo in balet – smer klavir in številnimi priznanji, doma in v tujini, nudim pouk klavirja za otroke vseh starosti (0-17 let) v okolici Ljubljane (po dogovoru lahko tudi na domu). Zainteresirani pišite na mail za večinfo: pianomusic.art@gmail.com
:))
Lp!

Živjo,star sem 30let in bi se rad naučil igranja klaviatur.če je kakšen interesent-ka,bi prosil za ponudbe na naslov sicilijanka1@gmail.com…..sem iz kranja,tako da v poštev pride gorenjski konec ali lj,hvala ,lp

Pozdravljeni,

tudi jaz iščem nekoga, ki nudi inštrukcije klavirja. Stara sem 26 let in sem klavir igrala v srednji šoli, sedaj pa bi želela malo obuditi znanje. Klavirja sicer trenutno nimam. Sem iz okolice Škofje Loke, v poštev pa bi mi prišle inštrukcije v Škofji Loki, Kranju ali Ljubljani. Prosim, da mi ponudbe pošljete na naslov ursycufer@gmail.com.

Lep pozdrav,
Urška

Pozdravljeni!

Sem študentka Akademije za glasbo v Ljubljani in nudim učenje/inštrukcije KLAVIRJA, VIOLINE in TEORIJE pri meni doma ali na vašem domu, po ugodni ceni.

Za več informacij me kontaktirajte na tel.št.: 041216843

Pozdravljeni!

Nudim korepeticije, ter poučevanje klavirja in glasbene teorije na domu.
Imam večletne izkušnje iz korepeticij najrazličnejših pevskih in inštrumentalnih sestavov in poučevanja klavirja.
Destinacija: Notranjska, Ljubljana.

Lep pozdrav!
Kontakt: glasbena.dejavnost@gmail.com

Živjo!

Nudim korepeticije, ter poučevanje klavirja in glasbene teorije na domu z ugodno ceno.
Imam večletne izkušnje iz korepeticij najrazličnejših pevskih in inštrumentalnih sestavov in poučevanja klavirja.
Destinacija: Notranjska, Ljubljana.
Star sem 21 let in dosegljiv na e-mailu: glasbena.dejavnost@gmail.com

Lep pozdrav!

Nujno potrebujem pomoč nekoga iz MB in okolice, ki obvlada sintisajzer in klavir, da mi pomaga, da se naučim le eno pesem, ki jo okvirno že znam – nujno pomeni danes. Info na 051 480 535. Hvala!

New Report

Close