Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija poučevanje klavirja na domu

poučevanje klavirja na domu

ali kdo pozna kakšnega dobrega učitelja klavirja za deklico staro 8 let ?

vse artikle lahko vidite tudi v http://www.mojalbum.com/loni

Kaksno ima povezava zvezo s temo? Iscete nekoga z univerzitetno izobrazbo, ali lahko tudi koncano nizjo glasbeno?

iščem nekoga , ki bi poučeval klavir na domu ni pomembno kakšno izobrazbo ima !

vse artikle lahko vidite tudi v http://www.mojalbum.com/loni

Iz kje pa ste? Kolikokrat na teden ste imeli v mislih? Dvakrat na teden po pol ure, kot v glasbeni soli?

sem vam poslala zs

lp, ewy

ali je tema še aktualna?
poznam nekaj pianistov, ki bi verjetno lahko učili.iz kje pa ste?

Sem iz Ljubljane. Zanima me za dva devetletnika 1x na teden 45 minut učenje sintisajzerja.

Pozna kdo koga?

mene pa zanima, če bi nekdo lahko poučeval 14-letno punco. Že ima zaključen nauk o glasbi in je 5. razred kitare

Lepo pozdravljeni!

že imate nekoga, ki bi poučeval na domu?

Poizkusi tole: glasbena šola na daljavo

Pozdravljeni!

Privat se učim operno petje in sedaj bi rabila pianistko,s katero bi(ritmično pravilno)zvadila tri pesmi.Rabila bi kar nekaj ur.Če je kdo iz Ljubljane ali okolice Vrhnike in da uro nima preveč drago naj se mi prosim javi na mail- soncek4you@gmail.com.Klavirja nimam doma zato bi prosila,da se javite samo tisti,h katerim bi lahko jaz hodila na dom.

Prosila bi tudi gospo pod imenom Glasba(glasba.prebuja@gmail.com),da se mi čim prej odgovori na gmail.:)))

Lep dan vsem želim

lp, iscem instruktorja za 7. letnika, za ucenje klavirja oz. syntesizerja. Sem iz Celja.

Na območju Kranj – Škofja Loka – Medvode (okolica) bi jeseni potrebovali učitelja/ico klavirja za našo hčero. Ima 7 let in je začetnica. Če kdo to nudi bi bil vesel maila na mato@css-ip.si in poklicem nazaj. lp Matevz

Pozdravljeni!

Za 7-letno hčerko začetnico iščem učitelja/učiteljico klavirja (lahko tudi študentka/študent), smo pa iz Brezovice.

Javite se mi prosim na e-naslov: barbaraklavir@gmail.com

Lep pozdrav,

Barbara

Iščemo učiteljico/učitelja klavirja, ki bi enkrat tedensko pri nas doma na Vrhniki poučeval 12-letno osnovnošolko, ki si želi igrati. Klavir igra dve leti, ima nekaj osnov teorije. tel: 031 262 555

Anita, prosim, oglasite se mi še enkrat, izgubila sem telefonsko številko.
neška

Ali je kdo, ki poucuje tudi na obmocju Murske Sobote? In sicer bobne za 8 letnega otroka, ter nekaj osnove za 6 letnico(keyboard).

Za devetletno deklico, popolno začetnico, iščemo učiteljico klavirja na našem domu v Domžalah v popoldanskih oz. večernih urah.

Vaše podatke o izobrazbi, izkušnjah ter ceni prosim pošljite na mail: mojamoja1974@gmail.com

Lp

Pozdravljeni, iščem nekoga v Ljubljani, ki bi me učil jazz klavirja. Imam končano nižjo glasbeno šolo. LP

lp
Prosim, če mi kdo lahko svetuje kakšnega učitelja za klaviature v okolici Postojne za fanta starega 15let, ki že igra diat. harmoniko.

Pozdravljeni!

Se zanimate za igranje klavirja? Kako bi igrali na črne in bele tipke? Skupaj se bova naučila osnove, ki so potrebne za samostojno igranje, in še več, če boste želeli.
Za vse dodatne informacije me kontaktirajte na mail: fischermateja@gmail.com.
Sem iz Dravograda.

LP!

Pozdravljeni!

Če potrebujete učitelja klavirja na domu za otroke ali mladostnike, nudim kvalitetno poučevanje z večletnimi izkušnjami, končano imam srednjo glasbeno šolo iz klasičnega klavirja in nekaj let jazz klavirja. Nudim tudi poučevanje glasbene teorije. Lahko v okolici Kranja, Škofje Loke ali Ljubljane.
Moj kontakt:
neza.naglič@gmail.com

Pozdravljeni!

Sem skladatelj in absolvent solo petja ter glasbene pedagogike na Akademiji za glasbo v LJ.
Nudim poučevanje klavirja, solo petja in glasbene teorije na domu v LJ.
Kontakt:
andrej.skladatelj@gmail.com

Ponujam poučevanje klavirja ter električnih klaviatur (klasična ali popularna glasba) na območju LPP na vašem ali mojem domu. Prilagodim se vašem urniku in željam :))
Sem dijakinja Konservatorija za glasbo in balet v Ljubljani.

več info na: klavir.lj@gmail.com

Poucevanje klavirja, na mojem domu, na kvalitetnem klavirju, ponujam tudi moznost vaje na pianinu. Izobrazba srednje glasbene. okolica Grosuplja (20 min. izven)

New Report

Close