Potrebujete 400 eur punce?
Saj vem da ne boš verjel.
Imam znanca, sicer je kar starejši. Srečala v trgovini povabil na kavo. Povedal, da sem mu že dolgo, dolgo časa všeč. Pogovor je nanesel ne denar, sem malo potožila, da ni vse ok. Ponudil mi je 1000 €. Po premisleku sem jih vzela.
Noro dober občutek. Pravi da ne pričakuje nič v zameno. Bi bil pa srečen in podvojil nagrado, če… Se ne vem.
Priznam da mi je bilo nerodno, ampak če pomislim na nagrado pa kar zaščemi med nogami.
Sem pa poročena z varalico.
Resvesela, 20.05.2025 ob 15:55
Saj vem da ne boš verjel.
Imam znanca, sicer je kar starejši. Srečala v trgovini povabil na kavo. Povedal, da sem mu že dolgo, dolgo časa všeč. Pogovor je nanesel ne denar, sem malo potožila, da ni vse ok. Ponudil mi je 1000 €. Po premisleku sem jih vzela.
Noro dober občutek. Pravi da ne pričakuje nič v zameno. Bi bil pa srečen in podvojil nagrado, če… Se ne vem.
Priznam da mi je bilo nerodno, ampak če pomislim na nagrado pa kar zaščemi med nogami.
Sem pa poročena z varalico.
Za koliko nagrade se bi ti srečala? Ti plačam po dogovoru. Se kje spoznava?
Resvesela, 20.05.2025 ob 21:52
-
Daš kontakt?
Piši mi na: socialc@gmail.com
Resvesela:
Kontakt moj je solidenpravi@gmail.com. Sporočiš na email, da se dogovoriva za srečanje in nagrado tebi?
Tisti email prejšnji ni moj je od ene druge osebe, ki se je vsilila, da sem jaz!
Če zanima katero punco srečanje za dobro nagrado se lahko zmenimo. Kontakt imam solidenpravi@gmail.com.
Vas zanima punce dobra nagrada?
Lep pozdrav vsem
Če potrebujete majhno posojilo, se preprosto obrnite nanje in ne boste razočarani.
Vaša finančna travma je končana
E-pošta: kuraltvidamarstefka@gmail.com
HVALA
Punce za dobro nagrado se bi srečale? Kontak, če hočete, da se zmenimo imam solidenpravi@gmail.com.
Anonimno 1997, 21.05.2025 ob 15:27
Punce za dobro nagrado se bi srečale? Kontak, če hočete, da se zmenimo imam solidenpravi@gmail.com.
Sem ti pisala, pa mi ne odgovoriš. Sem full potrebna. Si se ustrašil, ali pa mail ni pravi, ker me zavrne.
Evri, 22.05.2025 ob 11:12
Jaz jih 450,sem mlada iz Ljubljane
Lahko 450 za tebe. Kontakt imam solidenpravi@gmail.com. Sporočiš na email, da se zmeniva?
Evri, 22.05.2025 ob 11:46
Cool….pošlji mi prvo 250,ti dam kar TRR??
Sporoči na moj email solidenpravi@gmail.com in se tam zmeniva? Osebno tebi ti dam, ko se dobiva.
Ančka785, 22.05.2025 ob 14:27
Nič mi nisi odgovoril. Sem vedela da je to samo zajebancija in provikacija. Punce, ne nasedajte temu bedaku ker nima za burek.
Odgovorim na vsa sporočila, ki dobim. Piši mi še enkrat, če nisi dobila odgovora, da se zmeniva? Moj email je solidenpravi@gmail.com. Sem dosegljiv na emalu za se zmenit za srečanja in tudi lahko nagradim vas punce, če hočete.
Potrebuje katera punca 400 €? Moj kontakt je solidenpravi@gmail.com. Sporočite mi na email in se zmenimo za srečanje, če vas zanima.
Forum je zaprt za komentiranje.