Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Potrebujem vaš nasvet

Potrebujem vaš nasvet

V soboto imamo praznovanje hčerinega 10. rojstnega dneva. Vedno povabimo otroke in starše. Vsi smo po malem naveličani narezkov , zato bi rada pripravila kaj posebnega.Problem je v tem, da ne bi rada preveč kuhala in , da bi hrano pripravila že prej v dopoldanskih urah.Torto bom pekla sama in se mi poleg tega ne ljubi pripravljati še kakšne strašne pojedine. Prosim pomagajte z nasveti! Vnaprej hvala.
Aja, še to, odraslih nas bo deset, otrok pa sedem.

Jula, ne zameri ; od mojega 10 rojstnega dneva je zze kar nekaj ..ccasa(dobrih 10 let) , a se sse dobro spomnim “zzurov”. CCim manj starssev!! Otrokom naredi kakssne oblozene kruhke…ali kaj podobnega…pa malo krekerjev,take stvari pacc!! (veliko za grickat..pa veliko neke “pijace” ). Torta ( iz mojih in vec-prijateljiccinih) izkussenj je postranskega pomena! Tudi moja mama je bila v tistih letih malo uzzaljena…ampak tako pacc je! Zze kot otroci smo na nek (specialen) naccin hoteli biti sami in pa ,seveda, samostojni!?..)Pri 10-h-..pa sploh !!:(
Ccim manj starssev,pusti otroke same( nadzor od-odzadaj-seveda!? )…potem pa sproti sse kaj pripravi! Lepo praznovanje Maja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close