Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Potrebujem pomoč!

Potrebujem pomoč!

Včeraj se mi je zgodila manjša nesreča! S fantom sva se odločila, da se malo postriževa – redno ga strižem z “mašinco”, ker sem se pa tudi že sama naveličala svoje frizure, sem se odločila, da tudi on meni malo skrajša lasje (pogumna punca, ni kaj). Nekako nisem opazila, da se je malo zmotil in me strize zelo na kratko, dokler ni bila “mašinca” na vrhu glave. Efekt je bil seveda šokanten, ni mi preostalo drugega kot, da me postriže do konca in pač moram sedaj “trpeti” s približno 1 cm lasmi!:-) Zgodba do tukaj še ni tako grozna, ker sem pač navajena kratkih frizur. Problem je drugje, pred “ponesrečenim striženjem” sem bila pobarvana na sivo-blond (kratka frizura) in narastka je bilo ravno teh 1 cm. Kot sem že omenila, frizura niti ni tako grozna(bojda mi pašejo kratki lasje), problem je v barvi. Moji naravni lasje so nedefinirane rjavo-blond- mišje pepelnate barve, skratka grozna barva. Rada bi vas vprašala, kakšno barvo mi predlagate na ultra kratke lase? Navajena sem sicer blond (imela sem tudi ze črne, rdeče, rjave …), ampak sedaj sem res v dilemi, ker tako zelo kratkih las še nisem imela in nimam pojma katera barva bi bila primerna za to. Imam bolj “bledo polt” zato črna ne bi prišla v poštev, rjava prehitro postane dolgočasna, pobarvana na blond bi morda delovala kot kanarček?
Ali imate morda kakšen predlog, kako naj stvar rešim vsaj za kakšen mesec dni, dokler lasje malo ne zrastejo? Je bolje, da si kupim preliv (in kako je z njimi – je možnost, da sem po njih lisasta? Ali se neenakomerno izpirajo? Ker se ukvarjam s športom si glavo perem vsak dan in morda preliv ne bi imel efekta?), ali se pobarvam z obstojno barvo, ker je problem tudi v tem, da bom čez 14 dni imela ze narastek!

Hvala za vaš odgovor!

LP, Nataša

Na tako kratke lase pristaja, vsaj za moj okus, ša najbolje platinasta blond.
Ne spere se, pa še beljenje ni delokatno, ker so kratki.
Vse ostale barve ne pridejo v pošte, če se baviš s športom, saj se ti bodo prehitro sprale.
Kot kanarček pa na tako kratke lase ne boš, če te bodo seveda strokovno pobarvali!
lp alenka

Hvala za odgovor!
Pa vendar imam spet eno vprasanje! Glede na to, da ne mislim obiskati frizerja, ampak se imam namen sama pobarvati – vsaj sedaj, ko so se zelo kratki lasje, me zanima, katero barvo mi predlagate? Mislim taksno, ki jo lahko kupim v “prosti prodaji” , v drogerijah in podobno …. Katere “firme”, da bi dobila “pravi” odtenek, ker je efekt na laseh kasnejej lahko zelo drugacen kot je na skatlici ali na “reklamnem pramencku!”

Razen redkih izjem se ze nekaj let barvam sama, na zadnje sem uporabljala pepelnato blond od Keune, pa se sedaj bojim, da bom prevec “siva”!

Torej, platinasto blond katerega proizvajalca je najboljsa? In ali mi morda lahko celo pomagate s stevilko, da ne bom kupila narobe!:-)))

LP, Natasa

Menim, da bi bila najboljša v prosti prodaji, Keune. Zal ne poznam njihovih številk. Kupiti moraš čimbolj vijola-platin blond, da ubiješ rumeni pigment.
Če imaš dovolj svetle naravne lase, lahko to delaš s specialno blond in 12% hidrogenom, če pa nimaš, je potrebno najprej beljenje in nato barvanje s platinasto blond.
lp alenka

Pozdravljena!

Spet se oglasam, najprej sem imela probleme s frizuro, sedaj pa se z bravo. Ce sem prav razumela, bi bila najbolj optimalna resitev platinasto blond od Kuene, ki pa ne obstaja. Prodajalke v Muelerju in DM-u so mi pomagale, pa nismo nasle nobene platinasto blond od Keune. Problem je bil, ker obstaja samo biserno blond, ki pa (po prodajalkinem odgovoru) ni enaka!
Ali naj iscem platinasto blond od drugega proizvajalca?
Moji naravni lasje so nekje med “misjo barvo” in srednje do temno blond (nedefinirana barva brez leska) in zaradi izkusenj s pogostim barvanjem kar doma menim, da mi las predhodno ni potrebno razbeliti. Ali je pri teh odtenkih (platinasto blond) to vseeno priporocljivo?

Zahvaljujem se vam za odgovor in se opravicujem, ker tezim, ampak sem ze malo izgubila upanje, da bo bolje, preden bodo lasje zrasli in, da bom nasla barvo, ki bo malo omilila “nepricakovano” situacijo. Med drugim tudi zato, ker sem ze prerasla “najstniska eksperimentatorska leta”, ko mi je okolica se pogledala skozi prste, pri 27-ih pa me ljudje ze bolj cudno gledajo! Hahahhaha …..

Lep dan vam zelim!

Natasa

Saj ni nujno, da se reče platinasta blond. Imeti mora viola, perl ali kakorkoli že, odtenek. Lahko je tudi perl-pepelnat.
Žal ti ne morem pomagati kaj več. se boš morala sama odločiti
lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close