Potrebujem pomoč
Zdravo!
Danes popoldne naša princeska praznuje 7. rojstni dan. Pavabila je 6 sošolk in sem najprej mislila naročiti pizzo. Pa sem se spomnila, da sem nekje zasledila recept za mini pizze ali nekaj podobnega. Bili je nakako tako, da na razvaljano listnato testo namažeš mešanico(kakšno se ne spominjam) trdno zaviješ in zrežeš na rezine ter popečeš. Če je kdo tudi to zasledil lepo prosim, če mi točno opiše kako se to naredi. Vesela bi bila še kakšne podobne ideje, da bi bilo primerno za male princeska. Ja torta pa čaka že v hladilniku, spekla sem jo včeraj zvečer, upam da bo okusna.
Hval za pomoč in lep dan še naprej.
Pozdravljena! Mogoce si mislila Pitulice.Po opisu sodec,bi lahko bilo to.Recept in postopek sem napisala enkrat v aprilu.Pitulice za Vesno in se koga Babi (mislim,da tako nekako).Za male princeske,ce imajo rade skuto in zelenjavo,bi bilo primerno.
Ce kdo najde,naj prosim poslje link,ker meni se vedno ne uspe(ne odpre se mi vzporedno okno).Lepo praznujte s pitulicami ali s cim drugim Babi
Hojla,
se enkrat jaz. Prejle nisem imela dosti casa, tako da sem bila bolj na kratko. Poglej tele ideje:
Sama bi pa naredila nadev bolj v stilu pizze. Malo paradiznikove omake, sunka, sir, morda olive ce jih imajo radi – pa ne pretiravat z nadevom da ne bo vse zunaj. Narezane lahko polozis tako da je rezana stran na dnu, ali pa tako kot strukeljce, rezane strani ob strani, v zadnjem primeru jih se premazi z jajckom za sijaj in speci. Upam da ti je to kaj v pomoc.
Seveda bo,le testo malo namazi z mascobo,da ne bo presuho ,oziroma nadev podoben pizzinemu,polozi sir in sunko,
povrhu premazi z mesanico jajcka in kisle smetane.Sicer si dobila ze veliko nasvetov.Iz previdnosti sem te vprasala,ce imajo deklice rade skuto in sir,ker otroci, obicajno, ne prevec.Pitulice delam za odrasle obiske. Karkoli bos naredila,ti bo uspelo,ker bo narejeno z ljubeznijo.Pozdravcek Babi
Najlepša hvala vsem za vse dobre nasvete. Ras rada kuham in ponavadi mi kar lepo uspe.
Tebi babi pa tudi hvala za vse dobre nasvete in recepte na tem forumu. Malokrat sodelujem, berem pa vedno in vedno te je veselje brati, ker iz tvojega pisanja veje veliko pozitivne energije.
Pozdrav vsem in lep vikend, mi se gremo juti kopat v Bohinj, jezero ima baje že 22 stopinj.
Forum je zaprt za komentiranje.