Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Potrebujem poceni prevod knjige za na Amazon

Potrebujem poceni prevod knjige za na Amazon

Pozdravljeni.

V različnih temah sem naletel na nekaj prevajalcev in da ne bom vsakemu posebej pisal, sem se odločil, da tukaj odprem novo temo. Imam namreč izdano knjigo v slovenščini, ki bi jo rad izdal še na Amazonu v angleščini. Tako potrebujem prevod v angleščino. Nekako se mi zdijo cene pri agencijah precej visoke, zato sem se odločil, da bom poizkusil še na raznih forumih (mogoče se motim, ampak verjamem, da mi boste to že povedali tukaj).

Torej, potrebujem prevod krajše knjižice formata 16,5×16,5, 119 strani. Več informacij o knjigi lahko najdete na www.aloearborescens.si. Kdor pa je zainteresiran, pa mi lahko pošlje mail na info[afna]fruktus.si.

Gre za moj prvi takšen projekt, tako da sem sigurno pozabil še na marsikaj, zato me kar spomnite in bom dopisal. Ampak kot pravijo, na napakah se učimo in treba je poizkusiti.

Aha, pa še to. Če ima kdo izkušnje z izdajo knjige na Amazonu, bi prosil, da mi sporoči na kaj naj bom pozoren ipd. Hvala.

Matija Šega

New Report

Close