Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev potrebujem nasvet

potrebujem nasvet

Pozdravljeni!

Delam v večjem trgovskem podjetju, kjer od kar je kriza vsako leto odpustijo zaradi ekonomskih razlogov 4 ljudi. Kmalu zaposlije nove sezonske delavce ki jih obdrzijo.Odpušanja izvajajo med delovnim časom in zelo agresivno. Pri zadnejm odpuščanju sem bila premeščena na delovno mesto sodelavke, ki so jo odpustili zaradi ukinitve njenega delovnega mesta. Od takrat dalje sem zrtev mobinga, neugodnih delovnih pogojev, grozenj. Žal za nič od tega nimam dokazov ki bi jih potrebovala za prijavo. Zaradi vsega stresa sem bila večkrat v bolniški in tokrat, ko sem zbolela je delodajalec oz moj nadrejeni sodelavcem dejal, da me bo odpustil takoj, ko bo zopet odpuščanje. Kako naj se vrenm v tako delovno okolje, ko vem kaj me čaka. Na koga se lahko obrnem – na sindikat žal ne. Ima kdo kakšen nasvet kako preziveti čas v službi do tistega dneeva D.

Hvala!

Pač hodiš v službo, dokler bo, potem dobiš odpravnino, greš na zavod in si začneš iskati drugo službo. Vmes pa si omisliš še kak hobi oz. rekreacijo, vsak dan ena ura sprehoda, pa bo lažje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close